Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
Ahogy nézem a görbéket, a max. potenciál feléig közel lineáris a fesz esés !
Ráadásul ezt is figyelembe kell venni, hogy itt egy ohmos fogyasztó volt rátéve, aminek folyamatosan csökken az áramfelvétele, ahogy csökken a kondi potenciálja (töltése), ebből is, vagy csak ebből adódik az exponenciális lefutás.Ha viszont egy step up konvertert teszek rá, ami egy stabil, magasabb feszt állít elő, akkor az egyre több áramot kér, ahogy csökken a fesz. így lineáris lesz szerintem a görbe, lehet, hogy erre utalt a szöveg, amit olvastam.
Mindenképpen mindebből levonható az a következtetés, hogy a kondi feszültsége nem úgy csökken, mint egy elemé, vagy akkué, így tényéleg kell valami stabilizálás hozzá, különben nem sok töltést lehet belőle elhasználni.
Köszi az infót !
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold