Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
Kernel
üzenetére
Sajnos én ennyire nem értek hozzá, tényleg csak hobbi szinten javítgatok, van egy szerelő itt a közelben, aki érti a dolgát, de sajnos nagyon drágán dolgozik, lehet, hogy nem érne annyit az egész erősítő.

Igen, nem rakható bele, néztem is, hogy hogy gondoltad, de aztán mondom magamban Te azért csak jobban értesz hozzá, biztos összehozható, csak kevés a teljesítmény.

Szerintetek a felső áramkörből amikről küldtem a képet ki lehet hozni még valamit?
Esetleg csak a 4x35W-os végfok IC-ből?Úgy képzelném el a történetet, hogy, mint említettem is a telefonomról zenélek. Abban van hangszínszabályzó és ott szoktam beállítani a hangszínt. Kellene valami előfok-szerű műszer, amin van 4db poti és külön be tudnám állítani a 4 hangszóró hangerejét, esetleg csak két poti, hogy külön a hátsókat és külön az elsőket tudjam beállítani. Hátul lenne a két mély, az nem lenne gond, hogy ha azokra mondjuk 100Hz-től magasabb hangok nem mennének. Túl bonyolult ez így, nehéz kivitelezni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- További aktív témák...