Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz Reggie0 #34528 üzenetére

Ezt már nem hiszem el, hogy nekem megint ki kell fogni egy elmebeteg fórumozót...

Csak ez sehol sem volt irva, marpedig erositonel nem ritka a bipolaris taplalas sem

Hogyne lett volna leírva, én már a kezdeteknél vettem a fáradságot, elolvastam, hogy Lompos is szimpla tápról beszél, mintAdarab is. Csak a feszültség nagysága eltérő. Te ennél felületesebb vagy, csak azt nézed állandóan, hogy mibe tudnál belekötni.

Alkatrészeket módosítottam a kisebb tápfeszültségnek megfelően, valamint a működés érdekében. Valamint a kreativitás jegyében, ami belőled mintha hiányozna. Te voltál az, aki nem fogtad fel az egyszerű kis kapcsolás eredeti célját, nem értetted a működését, nem biztosítottad a szimuláláshoz a végleges környezetet (Graetz-hidas táp), ahol majd üzemelnie kell.

Én még az előző lépcsőnél (Graetz-híd nélkül) is kreatívan biztosítottam a működést, 1 db megfelelően elhelyezett diódával.

Te viszont felmutatni semmit nem tudsz, működő szimulációt azóta is képtelen voltál produkálni, csak engem fárasztasz az agyatlanságaiddal. Extrém példája vagy a negatív gondolkodásnak, téged teljesen fordítva raktak össze, így nyilván nem is értheted, hogy miről van itt szó.

Nincs ezen mit szégyellni, beégetted magad, sorozatos butaságokkal, ennyi. Nem kell ezt annyira mellre szívni, hogy egyfolytában vergődsz itt. Keresed a szánalmas kibúvokat, kifogásokat. Én már nem tegnap kezdtem a szakmát, sőt eleve forrasztópákával a kezemben születtem. Kisiskolás koromban már saját tervezésű elektronikákat építettem, erősítőket, sztereo rádiót stb. Nem ám szimulációs vackokkal, viszont kockás papíron tervezett, indigóval "szoftveresen" tükrözött NYÁK-kal, stb.

10 év Gelka + 20 év TV-video szervizvállalkozás üzemeltetése, tehát valóban méltatlan előnyben vagyok veled szemben.

Így azután nem szégyen alulmaradni egy vitában. Inkább azt néznéd, hogy miket tanulhattál tőlem: [link] [link] stb. sorolhatnám.

Tehát most már akadj le rólam kispajtás, unalmas vagy már...

Új hozzászólás Aktív témák