- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
vodkaboy22 #31003 üzenetére
Ha már így az asztalon, csupaszon is tökéletesen csendes akkor felesleges a fémház, innentől szabadon szárnyalhat az alkotói fantázia! Rózsafa dobozt ajánlanék ( valami különlegesen fajin hangzást ad
), de komolyra fordítva a szót, ahogy szeretnéd úgy lesz jó. Sokáig élvezd a hangját, csak vigyázz hogy a pacik meg ne irigyeljék tőled! Gratulálok a kitartásodhoz.
-
válasz
vodkaboy22 #31003 üzenetére
Amikor még "jobban érdekeltek" a csöves rádiók először csak az ECL86 végcső volt a cél igen ám de utána rájöttem,hogy a hálózati trafó is számít mert ugye bár régen 220V~-ra gyártották őket és amelyiken nem lehetett 240V-ra kapcsolni ott problámák voltak a fűtéssel.Volt,hogy 7,1V-ot mértem a csöveken nem csoda,hogy nagyobb fényük volt mint a skála izzónak.Bele futottam jó pár olyan készülékbe ami már az elvárásaimnak megfeleltek de viszont oscillátor bajosak és szépen egy idő után elvándorolnak az állomások ezekkel sajnos nem tudtam semmit sem kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest