Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #19292 üzenetére
Igazából erősítőnél gyakran opcionális a földelés, egy hátlapi kézzel tekerhető csavar szokott lenni.
Nagyon soknál egyáltalán nincs.
...de ha valamiért igen, akkor nem vagyok benne teljesen biztos, hogy mi fog történni....
Fog rázni mint az istennyila ha hozzáérsz és vele egyidejűleg egy földelt tárgyhoz is (gázcső, vízcsű, fűtőtest stb), aminek az esélye minimális. Még veszélyesebb, ha az erősítő a fürdőben van.
Komolyra véve: erre minimálisak az esélyek, csak hálózati kábel csupaszon sasszihoz, kapcsoló belseje ugyanoda, trafó primér fázisfelőli vége ugyanoda vagy a vamaghoz ér. Gyakorlati esélyek nullák.
Ha a szóban forgó erősítő a (#19285) képe, abba bele se megy a hálózat. Én annak a sassziját biztosan nem kötném földre. A lánc elemei közötti kábelek összekacsolják a testeket, pluszba nem KELL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest