Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Lompos48
üzenetére
Sajnos az oszcilloszkóp esélytelen.

Igen árnyékolt a jel kábel, de hang kimenet és a táp már nem, ebben a méretben nem kaptam árnyékoltat.
Menet közben? Esélyes, hogy vezetem az áramot.
De mint írtam, csak bekapcsoláskor van egy kis brumm/puffanás szerű hang, nem tudom jobban leírni.
A hálózati zavarra tudok legjobban gondolni. Lehet, hogy a "biztonság" kedvéért berakok még egy 4700-as elkót majd, ha legközelebb ilyen bolt közelében leszek.Valóban nem a monstrum kategória, de szobába szerintem már a 20-as elég nagy lenne. Meg azok a dobozok árban is elég borsosak.

Lehet, hogy túloztam a 3-4cm-el, de oda-vissza elég nagy utat járt be 20hz-nél.

Mi az alsó hallásküszöb? Valóban nem hallottam, csak járt oda-vissza a tányér.
Közben megint előjött bennem ez a sub téma, ha 20Hz-től megindulnak ezek a tányérok akkor lehet, hogy a 2 régi 16-ost bedobozolnám egy reflex ládába.

Ja igen, mértem feszt is. Így a 4ohm-os falakkal, kb 30-40%-os hangerőn (ami mellesleg elég hangos volt már 1 m-en belül) 43.5-44.5V között mozgott a multiméter az elkók után.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold