Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ez a nyák igen jó lett. Nekem a tinta áttapadásával vannak problémáim. Most utoljára mikor barnára vasaltam a műnyomó papírt, akkor végre szinte minden része áttapadt a rajzolatnak. Igaz jóval vastagabb sávokat használtam mindenhova, mint nálad a rajzolaton a vastagabbak.
Az első nekem sem lett valami nagyon szép, de aztán +1 perc vasalással nagyon jó lett. Lehet az volt a jó nálam, hogy elég nehéz volt a papír. A boltban ahol vettem csak 200g-os fényes műnyomó volt, fotópapírból meg csak 100g-os. Így maradtam a műnyomó mellett, volt ahol bele kellett kicsit javítani filccel, de ez a legkevesebb.

Tisztában vagyok az előnyökkel hátrányokkal.
Tények:
-egyelőre nem akarok tápra költeni, a mostani 30V 2A-es trafómat akarom használni, majd később lecserélni, így vagy 30V vagy 2*15V-ról tudnám hajtani
-nem kell nagy hangerő, az itthoni kis logi z4 a maga 40watt rms-sel bőven elég, ha nyár van és jó idő akkor viszünk a kertbe magnót, megfelelő a hangerő, de oda is bőven elég a 2*20watt, amikor elkezdtem rajta agyalni akkor sem akartam nagyobbat
-alkatrészt tekintve minél kevesebb, a tda7294-hez sem kellett egy marék alkatrésznél több, de a quad405-ös már sok volt azért...
-hangminőségben jó legyen, de nem kell a legjobb, jó a hallásom de nem hallgatok lemezjátszót, meg olyan nagyon minőségi zenéketAz lm3875-öt mikor megakartam csinálni, akkor Geri mondta hogy a tda7294 szebben szól. Most, hogy megakarom csinálni a tda-t, te mondod hogy ne ezt.

Bár tény, hogy az egy kicsit zavar, hogy nem sztereó ic, így kicsit több vele a szívás.

Peter789: Épp nemrég olvastam erről a wolfson ic-ről a dac topicban.
Valaki azt készíti el kitben, de valami nagyon drágán...
moha21: Látod a D osztályon mondjuk még nem is agyaltam, pedig hallottam már, hogy 1-2 nagyon jól szól. A hatásfokról meg nem is beszélve. Arról meg már nem is beszélve, hogy nem kell hozzá mér hűtés sem, vagy ha mégis akkor egy kis p2-es hűtő is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - Íme a 48. héten megjelenő játékok listája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miért csak az A osztálynál említed?
AB vagy B osztályban... sőt stb... is lehet építeni akár 20-100kHz sávszélességű lineáris frekvenciamenetű erősítőt. Nem csak az A osztályúak érdeme vagy kiemelhető tulajdonsága. 

ekkold