Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
ekkold #101405 üzenetére
most szervaltam egy eaglet igaz ez meg nem autodeskes, de mar 64 bites, bar az egesz ugy nez ki mint egy dos-os progi, kezelese is eleg fura...
na mindegy most abban megprobaltam par ic-t felrakni es mozgatni. hat olyan is-is. van , hogy ez is elkezd osszekuszalodni es ami a legnagyobb baj, hogy neha random ez is osszekot olyan vezetekeket amik nem tartoznak ossze.
nem is ertem ezeket, hogy gondoltak, hisz az hogy tervezel valamit majd rajossz hogy tul kozel lettek vagy ujabb modult kellene beleilleszteni ezert at kell szervezni az nem egy foldontuli kivansag.minden esetre sokkal jobb ez a resze mint a kicad-nak. nem kuszalja annyira ossze, eleg jol tartja forgatasnal is a vezetekeket. persze ferde vonalakat tesz be, de viszonylag konnyu kezzel javitani. nem tudom ez mitol olyan nagy dolog es ez az auto connect miert nem szabalyozhato (minimum ki-be kapcsolas szinten).
most azon agyalok, hogy atterjek e erre, mert amennyivel ez a resze jobb annyival osdibb a tobbi.
oriasi alkatreszkonyvtara van, igazabol tul nagy. az is fura hogy pl van valami 5-6 lib szamtalan csatlakozoval pl van ezer fele ribbon csatlakozo de mindnel a pinek ugy vannak felsorszamozva ami nem jo. a kicadban ez pl teljesen jo.
vegul a eagle lib konyvtaraban athekkeltem egy csatlakozot megfeleloen sorszamozottra. sok minden pl a zoomolas nagyon bena az egeszben, hat meg nem tudom.
kicad forumban felsoroltak egy par olyan tervezot ami ezt a mozgatas funkciot jol kezeli, vegig is neztem, de mind fizetos (ez nem lenne tragedia) de olyan osszegeket kernek ami teljesen eszement, plane egy maganzonak. vannak limitalt ingyen verziok is, de 200 pinnel mit lehet kezdeni? belekostolni de aztan annyi. szoval eleg haszontalan limitaciok.
eagle-ben a tegnapi forgatas sokkal jobb nem csinal felesleges kotest es utana konnyu kijavitani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel topik
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő