- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
válasz
Kernel #51585 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet... Szereztem egy normális multit, és kimértem a kondit. Tökéletes... :/ Időközben szereztem egy másik ilyen kondit, természetesen a helyzet ugyan az..
Nem szeretném, hogy a leves többe kerüljön mint a hús, szóval esetleg tudsz még javasolni hogy mit mérjek ki, vagy nincs más lehetőség vigyem el egy tekercselőhöz a motort?
A morgással kapcsolatban: Két sebességfokozat van. Az egyik normál, a másik magas. A normálon, szerintem szép hangja van a motornak, látszólag normális fordulaton is pörög. Viszont a magas fordulaton egy fura morgó hang jön belé és alig pörög jobban mint előtte. Van egy olyan érzésem hogy ez inkább vezérlés hiba lesz mint motor...
Hálás köszönetem!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest