- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allmegvalto
tag
Sziasztok.
Lehet valahol csekkolni manuális, hogy melyik a Legutolsó firmware a TV-re ?(55A7GQ jelenleg:L0923)
-
Allmegvalto
tag
válasz
Vhiktor #6235 üzenetére
Nos azt sikerült kikisérletezni oda vittem pc-t a tv mellé:
-tescos hdmi megy.(full hd)
-hama hdmi 2.0 megy
-söt ha ezeket össze toldózom megyViszont a 7.5m 1.4es 2db van eggyikel se megy.olyan mintha elveszne a jel?! rosszul tudom akkor 20-25m ig jónak kellene lennie erősítésnélkül?
Ugye amikor másik kijelzővel ami kisebb teszteltem, a 7,5m-t azzal mentKellene erősítő?
-
Allmegvalto
tag
válasz
IQfályter #6228 üzenetére
Switchel müködik(v2). Mindennel müködik csak a pcvel nem, de a pc is müködik mindenel kivéve a TV-vel.
Hieronymus : próbáltam nem hizta meg a várt eredményt. -
Allmegvalto
tag
válasz
IQfályter #6219 üzenetére
Én valami settingre gondolok win 11/rx 6700...viszont akkor is fura hogy másik képernyőn meg megy. Esetleg azt megnéznéd nekem, hogy így hogy neked aktív van e más beállítás a tvn hdmi-n belül?
Mert nekem igy csak standard/megújuló/auto forrást lehet állítani meg a CEC-t -
Allmegvalto
tag
válasz
Hieronymus #6217 üzenetére
Persze, mint irtam Masik tvn megy PC-TV, TV-más eszközzel megy. Csak ez a TV és PC nem megy, a kábel minden esetben ugyan az.
Próbáltam:Duplikálást,kiterjesztést
Fellbontást állítani, képfrissítést állítani
Csak a TVn legyen kép, illetve az legyen az alapértelmezett.
Drivert legfrissebb
TV illesztőt töröltem eszközkezelőből,majd újra felismertettem, de semmi. -
Allmegvalto
tag
Sziasztok.
Van egy A7GQ tv-m hdmi-re pc-t csatlakoztatva a pc látja. Hiába duplikálom, kiterjesztem nincs "jel" bármelyik HDMIn próbálkozom más eszköz megy a tvn. A pc is megy bármely másik tv-n ugyan azzal a kábelel.(beállítást semmi nem találtam amivel mennék valamire(standart/megújuló/auto jel)) Van esetleg valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD