Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Hasaggymeg #5393 üzenetére
4db / hangfal.
Amire jó: ne a doboz mechanikai remegése adódjon át az állványra és a talajra.
Nálam a doboz alatt tüske, ez megy az állványra, amely állvány 4db filctalpon áll.
így a korábbi dobozzal ellentétben közel 2x akkora hangerő kell, hogy a lépcsőházban hallható legyen a zene. tehát én bent jobban élvezhetemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
egy gagyi poti 4-500Ft, miért sajnálod a 30 éves elem cseréjét, ha a tisztítő spray 990Ft?
egy jó poti is megáll 2000Ft körül, egy ALPS lenne 5-6k
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Hasaggymeg #5397 üzenetére
nem tudom, én (szerintem) tanultam is a fizikát, nem csak jártam órákra, és szerintem az egységnyi erő (ugyanazon hangerőn létrejövő membrán által okozott rezonancia) minél kisebb felületen éri a másik tárgyat, annál kisebb az átadott energia.
de ha ez hülyeség, akkor a minél kisebb fejű kalapács a nyerő ha ütni kell
én tapasztaltam, hogy míg a korábbi hangfal, tüske nélkül állt a padlón, jóval kisebb hangerőn dübörgött, remegett az ágy matrac is, az ajtóra tett tenyérrel érezni lehett a ritmust.
a vázolt technikával ilyen nincs
ja, az állvány kb 2x olyan nehéz, mint a doboz, ki van öntve homokkal, ez is lényeges...ha nem tüskén van, akkor a hatalmas felületen képes rezegni, rezonálni a doboz, míg a 4 db 1mm körüli felületen akkora a nyomás, mint a fene.
de ez az én véleményem és tapasztalatom...
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
válasz Hasaggymeg #5397 üzenetére
ha jársz autóval, azt hiszem az állatkertnél lévő aluljáróban is látható, amint a felső vasúti híd lábai nem a talajon állnak, hanem két szembefordított félgömb ér össze. egy ponton...
Még van pár felüljáró, ahol ez látható
itt is a zajcsökkentés miatt, meg a rezonancia miatt van.
nem azért, hogy jobban ba..tassák a lakókatElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Hasaggymeg #5410 üzenetére
Minél keményebb (merevebb) feluleten történik a rezgésátvitel,annál erőteljesebb,nem?
Igen, és minél kisebb a felület, annál nagyobb a terhelés kp/cm2-ben, és annál nagyobb energia (tömeg x elmozdulás) kell a rezgésbe hozáshoz.
Mivel tudtommal minél kisebb a felület, attől az energia nem változik, ezért csak csökkenthet az energia átvitele.
nem hülyeségből van minden ütő eszközben (gép-kalapács pl) az ütőszáron 5-10x akkora ütőfelület, mint az átmérő.ha pénzérmét teszel alá, akkor pl biztos, hogy a tüskének semmi értelme, mert olyan, mintha egy akkora fém rúd lenne, mint a pénzérme, mivel a fém korong merev, így a felületet növeled meg. (lásd sítalp)
Nálam azonban a tüske törzse a fában van, és a tüske maga is a fába szúr bele kissé.
A hídnál ott tévedsz kicsit, hogy a hőtágulás ellen ez nem hathat, mert akkor leesne a híd a gömbről. ott görgő(gömbfelület) és sík felület érintkezik, ahol mozog.
két félgömb egymás tetején nem mozoghat, mert akkor vége van...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz abridabri #5423 üzenetére
sajnos nem nagyon ismerem a mai piacot ebből az irányból, de kb ami belefér
Nekem anno egy Diamond Monster Aureal Vortex 2 volt a gépben, ez volt 2001-2002 körül 13.000 Ft (más néven MX300)
és állat volt. hardveres gyorsítás, saját 2MB ram (bővítve 4MB-ra), saját hardveres hangszer tár a generált zenékhez, ahhhh.Lényeg:
- jel/zaj szint ha van ráírva, akkor 100db feletti legyen!
- hardveres kivitel! ha csak egy 3-4cm magas csík, ami épp végigér a busz felett, akkor felejtsd el. Jó hardveres kártya akkora, mint egy közepes VGA
- legyen saját memóriája! segít levenni a terhelést (ha ma még ez divat?!)
- 24bit 192kHz, ez az 5.1 lekeveréshez kell, talán minden kártya tudja.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
éppenséggel ha a kártya hardveres gyorsítást végez, tehát ő maga számolja ki a térhangok helyzetét akár játék, akár dolby dekódolás és Virtuális 3D keverés esetén, akkor máris kell neki memória, ha a hangokat kicsomagolja, átalakítja, stb.
és jobb, ha a saját ramjához nyúl, és nem a sínen küldözgeti a központi ramnak oda vissza.régen tényleg csak az volt, amit írtál.
-
biker
nagyúr
értem.
Mint írtam, mai tapasztalatom nincs, mivel 2005 óta mac-em van, ebben meg más a hangkártya, sőt az audio sw is más, mint winen, így ezt nem követtem.Azt az egyet tudom, hogy mikor ezt a jelzett szörny hangkártyát megvettem, annak az oka az volt, hogy abban az időben a hangkarik 95%-a egy szoftveres szar volt, és megvolt a jó kis AMD K5+ proci, mellé egy Gef2 GTS, és a Colin2-ben minden hangkártyával ugyanaz volt az effekt, mikor visszaváltáskor visszalőtt a kipuffogó, vagy egyéb "váratlan" hangeffekt jött, pl alagút visszhang, vagy hasonlók, akkor látványosan beakadt a játék.
Erre javasolta valaki ezt, beraktuk, és minden megszűnt.
bár idegesített, hogy annyiba került a hangkártya, mint a proci maga, de megérte.ha ma már nem árulnak ilyen egycsipes szaokat, amik mp3 lejátszáshoz kérnek 20% proci időt, akkor jó.
-
biker
nagyúr
több változó miatt sem.
- nem tudhatjuk, hogy a hangkártya a szabvány 1Vp-p jelet adta ekkor ki, vagy a divatos túlvezérelt játék, 1,2V is lehetett akár.
- nem tudjuk, az erősítő bemenete 1Vp-p vagy 0,775Vp-p-re van beállítva
- nem tudjuk, a poti milyen elven szabályoz (ráadásul logaritmikus, mint mondtad is), de az erősítő fokozatban is lehet trükk, hogy hogyan szabályoz
- nem tudjuk az erősítő erősítését semszóval erre senki nem tud semmit mondani
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5466 üzenetére
attól függ, ezt nem lehet megmondani.
a B vagy AB osztályú végfok úgy melegszik, ahogy terheled, a félvezető maga max 105 fokos lehet, a borda kb 85 fokig normális
Ellenben egy tiszat A osztályú végfok minden hangerőn ugyanolyan meleg, mert a munkapontja nem változik, és egy 2x20W A osztályú erősítő bordája ált. folyamatosan 60-70 fokos, és olyan 60W-ot disszipál oldalanként. na az a fűtőtest
-
biker
nagyúr
válasz Hasaggymeg #5494 üzenetére
igaz, applesnob vagyok, de ha itunesban tárolod a zenéket, nem winampban, akkor az mikor beteszi a librarybe, eleve egy hangerőre hoz minden zenét, ezért kiírva mp3-ba is lehet egy hangerővel.
-
biker
nagyúr
válasz villamos #5578 üzenetére
ezen jót nevettem. ő találta ki...
ehhez képest bevallja, hogy ő is talált 84-ből kapcsolást külföldön.nos, ha jól rémlik 92-94 közt jelent meg a kapcsolás itthon az elektorban és a HE-ben is, én magam 3-at fogyasztottam el, mert szar
a hangja jó, de nem stabil. nagyon nem.
egy magától halt meg, irf520-9520-al volt, majd mivel az irf530-9530-at jobbnak mondták, azzal újítottam fel. ebből mindkettő ugyanúgy halt meg, első tesztkor, a padon, egy később véltlen miatt:
ha nyitott kimenetnél ráadod az 1V jelet a bemenetre, valami miatt eldurran a végfok. nem tudom miért, 2x is sikerült reprodukálni.én nem építgetnék ilyet többet
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5732 üzenetére
én, mint kábelekkel nem csak ilyen mendemondaszinten hívő, hanem szakértő ember csak ezen a "tűzálló kábel, az jó" dumán röhögök, mivel kb 10-15 féle meredeken eltérő "tűzálló" kábelt lehet kapni, melyeknél eltérő a sodrat száma, a szálak keresztmetszete, anyaga és bevonata, a szigetelés anyaga legalább 4 féle létezik, abból létezik 4-5 hőfok kategória.
szóval ha azt mondod, a tűzálló kábel jó, akkor azt mondod, a cc 0,5mm elemi szál vastagságú, félmerev, réz vezetőanyagú, üvegszövet merev szigetelésű kábel ugyanolyan jó, mint a 0,0,5mm elemi szál vastagságú, ónozott réz szálakból szőtt, extra hajlékony, 450fokig hőálló szilikon/teflon szigetelésű kábel
ugye nem mondod ezt???
mellesleg én is jófajta OFC kábelt használok, de az 1000Ft/m kategóriából
-
biker
nagyúr
Tegyük fel, hogy...
de kérdem én, aki a gyári erősítőjére ráköti a 40.000Ft-os kábelt, az megnézte-e, hogy belül milyen "tyúkbél" van a végfok és a csatlakozó közt?
mert én azt is kicseréltem, lévén sk az erősítő
de itt kérdés, hogy a nyákon meg ugyanaz a réteg van mindenhol..
--
konnektor.
multkor láttam 40-50.000Ft-ért "hifi berendezéshez csatlakozó kábelt", ami állt "spéci" vezetőből, 2,5mm2/ér, ilyen olyan bevonat, meg aranyozott csatlakozó.
Ok, elhiszem, ha azt mondja, hogy hall valamit, de kérdem én, ugye nem zavarja, hogy a rendszer többi 275km hosszú szakaszából 274,9 km dural+acél vezető, síma sodrással ha légvezeték, vagy alu ha földkábel, vegyesen, 100m a lakásban pedig 1,5mm2 tömör réz, PVC szigeteléssel, sodrott vagy szorító kötéssel.
ha ehhez hozzáteszünk 1m aranyat, attól megjön a voodoo?????Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5740 üzenetére
ez a 90 fokig hőálló játék lenne a tűzálló kábel nevű csoda?
ha hazajöttem az orvostól, keresek én nektek tűzálló kábelt
-
biker
nagyúr
nem az erőtérrel van baj...
összesen ami gondot okoz:
- a két vezeték egymás mellett fut, közte szigetelővel, ezt úgy hívják, kondenzátor. ettől függ a kábel kapacitása, ami vághatja a magast
- a kábelerek tekerve vannak, és ha még fel is csévéled a fölöst, akkor egy induktiv elemet kapsz, ami vágja a mélyet
- a kábel ellenállása befolyásolja még a rendszert
- a magas frekvenciás áramvezetés nem a vezeték belselyében történik, hanem a felületén, ezért a legjobb a minél több eres vezeték, de viccesen hangzik, a csőebből ered az, hogy bizonyos határig valóban hallható különbségek lehetnek, de amikor olyat olvasok egy cikkben, hogy a 25.000Ft-os kábelt lecserélte egy 40.000-esre, és "a hang levált a hangfalról, és betöltötte a szobát, amit eddig nem", akkor ott valami a régi kábellel k...ra el volt cseszve.
pl egy MT 2x0,75mm2 kábellel (csillárvezeték) szinte biztos, hogy 10-12kHz fölött nem viszel át hangot, olyan jól szűr teszteltem régen
-
biker
nagyúr
Ugyanaz a rézdrót pvc szigeteléssel is legalább olyan jó, csak használhatóbb...
helyett habosított PE, nagyon rég nem lágyított PVC.
már szinte mindenhonnan kiűzik a klór miatt.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
úgy tudtam, érszigetelésre már nem használják, lévén a klór és a réz nem barátok, de ezek szerint még igen.
külső szigetelésként (MT, MB, stb) kevéssé gondhangfalkábelként meg pont ez az anyag adja a vezetékből képzett kondenzátor dielektrikumát, ami meghatározza a kapacitását. úgyhogy számít a vezetékek távolsága, a szomszédos felület(ami a hossz függvénye) és a közte lévő szigetelő anyagának elektromos tulajdonsága
-
biker
nagyúr
pár tized ohm?????????????
ember, számolj, és gondolkozz3m 2,5mm2 hangfalkábel (6m összesen) ellenállása: 0,004128 ohm
3m 4mm2 hangfalkábel (6m összesen) ellenállása: 0,00258 ohmtalán 300méteren lesz tized ohm az ellenállás,
-
biker
nagyúr
valóban egy nulláva ltöbbet ütöttem be, de a képleted hibás, mert:
- fajlagos ellenállás nem ohm x méter, hanem ohm x mm2 / méter, és nem 0,01678, hanem
0,0175 Ωmm2/m
(ugyanis a rézvezeték anyaga nem tiszta réz, hanem ötvözet, ennek pedig ennyi az ellenállása)
(valamint a 0,01678ohm nálam nem 16,78nohm, hanem 16,78mohm x mm2 / méter lenne, nem tudom, a nano hogy jön ki a wikipédián)a többi stimmel, kivéve, hogy a kábel kapacitása azonos lesz, lévén a kapacitás függ a vezető erek távolságától fordítottan, ami pedig nagyságrendekkel nagyobb a megnövel szigetelő réteg vastagságától, lévén az 1mm2 vezetéken kb 1mm vastag a szigetelő réteg, míg a 4mm2 vezetéken úg 2-2,5mm vastag
-
biker
nagyúr
A mértékegységekről:
0.01678 ohm * mm^2 / m = 16.78 * 10^-3 ohm * 10^-6 m^2 / m = 16.78 * 10^-9 ohm * m
...szóval hol itt a hiba?ott, hogy ohm x mm2 /m a mértékegység, nem ohm x m2 / m
-
biker
nagyúr
A réz a legelterjedtebb villamos vezeto. Az alumíniumnál kisebb az elektromos ellenállása és hotágulása, ezért kedveltebb a felhasználása az ilyen kábeleknek a kivitelezok körében.
A kábelipari célokra alkalmas réz alapanyagát anódréz elektrolízisével állítják elo, majd az így nyert katódrezet redukáló atmoszférában újra megolvasztják és dróttuskóvá öntik. Ez lényegében egy 8mm átméroju rézhuzal melynek a tisztasága minimálisan 99,9% kell hogy legyen. A gyártás során legalább 16 féle különbözo szennyezo anyag kerülhet a rézbe, melyek a réz elektromos vezeto képességét ronthatják. Ezek közül leginkább a P, Fe, Co, Si jelenléte rontja a réz vezetoképességét.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5880 üzenetére
jó dolog a bakelit, csak macerás. állítgatni a tűnyomást, vízszintbe legyen a lejátszó, ne nyávogjon, stabil motor, jó tű, mosogatni, stb. nem kellemes.
CD kicsit egyszerűbb.
bár a legjobb szerintem a szalagos magnó, ha jól rémlik 9cm/s volt a dupla sebesség.
-
biker
nagyúr
miért ne lehetne minőségromlás nélkül másolni?
csak nem neroval kell (ami olvas, tömörít, majd kibont és ír), meg egy 3.000Ft-os LG writerrel, hanem bit2bit copy, shadow copy, vagy hasonló eljárások, és mondjuk egy jó plextor premium writer.
így elérhető hogy bitre azt másold, ami a forrásElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
akkor azért ütni tudok, mikor el akarják magyarázni, hogy a reklám nem is hangosabb. persze, a film halkabb csak egy kicsit kell a broadcast szobában lejjebb venni az erősítést
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5895 üzenetére
ha a mester CD-n a gyári master korongot tekintjük, amiből nyomják a CD-t, akkor nem igaz, mert előfordulhat gyártási hiba.
Ellenben egy forgalomba került lemez másolása esetén két mód van:- normál másolás, ekkor a másoló program beolvassa a lemezt, ezáltal történik általában egyfajta tömörítés audió esetén, ez elepként "jár" a másoló programokhoz, másrészt hibajavítás amit egyrészt a hw, másrészt az sw végez, ez is okoz adatvesztést, mert soha nem olvassa be 100%-osan a lemezt
Sok esetben régen az volt a másolásvédelem a lemezeken, hogy direkt hibás szektort tettek bele, amit másoláskor hibajavító rendszer kijavított, ergo használhatatlan lett a másolat program esetén, vagy zaj keletkezett az audióban.
erre találták ki annak idején az olyan másoló programokat, amik két drive esetén bitről bitre másoltak, így a másolatba belekerült a hiba is, mivel adatfeldolgozás és javítás nem történt.
Egy plextor plexwriter premium2 ma 27.000 körül van, és a mai napig képes 2x írásra, amire a legtöbb mai író nem, 8x a minimum.
és ezt tudja többek közt:
Audio Master Quality Recording
To improve recording quality still further, Plextor’s PlexWriter Premium2 incorporates Yamaha’s Audio Master Quality Recording system. Users can create studio-quality audio masters that not only sound better, but can also increase the life span of their valuable recordings. In addition to reducing jitter, it can improve playback compatibility (for the widest range of players), increase the lifespan of audio CDs and backups, and protect valuable data.
---
mellesleg nem vagyok túlontúl hozzáértő, legalábbis hagyom magam túlkiabálni, amikor vita van, csak épp éltem zenei életet akkor, amikor megjelent a CD írás, és a kiváltságosok írhattak CD-t az 1000-1500Ft-os lemezekre
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz AirBooms #5901 üzenetére
akkor vegyél egy lexikont, vagy tanulj még egy kicsit
prekoncepció a lexikonban, ha másnak nem hiszelElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
válasz AirBooms #5905 üzenetére
hogyne volna...
a végeredmény tekintetében nem sok mindegyik kellemes
de hagyjuk. nem fogytam ki semmiből, mint írtam is lentebb, csak jeleztem valamit, lényegtelen...nekem továbbra is macera a bakelit lemez kezelése, bár nosztalgiázni jó. itt tartottunk.
-
biker
nagyúr
válasz Rozoga62 #5906 üzenetére
és mert ezeket nem is ilyen 52x-es lemezre szokás írni, hanem pl ilyenekre, amik max 4-8x írást tesznek lehetővé
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5915 üzenetére
konkrétan az említett művet nem ismerem (vagyis nem vagyok akkora komolyzene fan, hogy az itthon lévő 50-60db komolyzenei mű meghallgatásán kívül emlékezzek mindnek a nevére is), de például Loreena McKennith CD-n bőven kiváltja a libabőrös hatást néha.
nem minden CD rossz, ezt kimondhatjuk szerintem.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
a stúdiófelvétel vs koncertfelvétel vitában azért kérem megkülönböztetni a kalóz felvett koncertet attól, amikor direkt felvételi szándékkal készítik minőségi munkában.
Lásd Celine Dion koncert DVD, vagy a The Cure - Trilogy 3dv-s koncert(vagy a Paris és Show).
irtó jó hangzás, nincs teremhang, nincs visszhang, stb.ezekkel mi a baj?
vagy ti mire gondoltok koncert felvétel alatt?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5954 üzenetére
nekem nincs millás szettem, de meg vagyok elégedve a készlettel.
ha a mac-ről szól a zene, akkor vagy a beépített yamaha csip küld jelet, amit vagy 320-as mp3 táplál, vagy a CD lemez a Plextor 830UF lejátszóval, ha a szobai lejátszó, akkor egy Sony 680-as dvd recorder.
erősítő egy házi szett, jobb előfokkal és tda7294-el (ez lassan modernizálódik)
hangfal: HiVi M1 kitt házi dobozban és állványon, táplálása 4mm2 OFC hangfalkábellel
-
biker
nagyúr
válasz #56474624 #5977 üzenetére
nehéz róla írni, mert pikk pakk itt terem ........ kolléga, aki mindenkit botfülű idiótának tart, aki ilyet vesz, de mindegy
szerintem pazar, és nem véletlen, hogy annyi jót írnak róla.
ami jól szól: szinte minden. főleg sok szinti pop szól rajta, abban a magas dolgozik izomból
ami kevéssé szól jól: túl sok túltorzított hangszert használó rockzene, kicsit keveredik olyankor, de lehet a kis szoba is adja ezt. ilyen zenénél átlagos, nehéz megkülönböztetni a hangszereket, de élvezhető
ami különösen jó: ír/kelta zenék, pl Loreena McKennith, Norah Jones, Celine dion is ütős énekben, van pár indián és venezuelai zene (Jach a Malku és társai), abban a pánsíp és ütős szekció is állat.
Komolyzenét még nem sokat hallgattam rajta, de két számot igen: Bach orgona, ha jól rémlik a címe C-moll kantáta és fúga, illetve Xaver: from bach to star wars. ütős nagyon.
illetve asszony amiket szeret, pl Anastacia, Black Eyed Peas és hasonló kicsit feka, kicsit hip-hop-kicsit latinos zenék
Ja igen, salsa mixek ezrével vannak, az is jómondom, talán amibe belekavarodik, és átmegy átlagosba, az a kemény rock torz gitárral, 5-6db-al
-
-
biker
nagyúr
drága vili és auratech.
jó olvasni a tudományos-fantasztikus elméleteket, de ez a "hifi-ről általánosságban" topik, és a hifibe én sehova nem tartom általánosnak a lézer, plazma, ion, dobhártya méretének tizedre bemérése és egyéb témákat
jó volt egy darabig, de szerintem benéz ide valaki, és sikítva elmenekül.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
én meg azt vallom, és ez a mai műszerezettség és ismeretek fényében tény is lehetne, hogy olyan nincs, hogy nem mérhető/kimutatható a különbség, de hallható/látható
ellenkezője van, hogy kimutatható, de nem hallható, de fordítva nincs, max azt hiszed, hogy mást hallasz
-
biker
nagyúr
válasz Bull Boss #6097 üzenetére
vagy túlterhelés miatt leszabályoz (nem elég hűtés, túl nagy jel)
vagy elfogy a tápfesz, mert gagyi a tápja.mc crypt vissza a conradba, és vegyél egy rendes erősítőt
de előtte nézd meg, nem-e túlvezérled a bemenő jellel
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Bull Boss #6111 üzenetére
a PA ált. professional audio-t jelent, de az mcrypt-re írva csak viccet jlent.
valószínű a piezó magas túl lesz vezérelve, és az a hiba, lezárlatol, és csao, letilt a végfok.
-
biker
nagyúr
válasz Bull Boss #6133 üzenetére
ami adhat akár 1,5-2V jelet is a 0,775V (valósíznű) bemenőt váró egységnek
a használati utasításban le van írva a max bemenő szint beállítása, ez megvolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest