Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz S. Szabi #64145 üzenetére
Szerintem földhurok miatt van a zajjelenséged. Ha rossz az egyik hangdoboz, akkor élj a garancia lehetőséggel.
Most már te is tudod, miért ajánlottam inkább az asztal mögötti rendes állványt. Hifi hangdobozok közül kevés való közeltéri zenehallgatáshoz. Amúgy az olcsóbb Klipsch-eknek általában ilyesmi "arcba nyomulós" hangja van.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
.DLL
veterán
Ez az R-15M inkább hzimozis sugárzónak tűnik, és a leírásod alapján is beleillik ebbe, mármint hogy ilyen arcba tolós, közvetlen hangja van, ha jól értem.
Közeltérre lehet hogy egy puha dóm magassal rendelkező dobozt kéne választani, az ilyen tölcsérek mindig inkább a hatásfok növelésről szóltak, mint a szép hangról.
Egyet tudok, a QA. 2020i-nek közeltériben is nagyon szellős, traszparens, jól fókuszált tere, hangja van (árán belül), élvezet követni vele a zenét, ha ez igaz az új szériára is, akkor jó vétel. De az elhelyezére, a kettő között lévő távolságra pl. háklis (mármint ha nem csak ledobni akarjuk, hogy szóljon belőle valami, hanem megtalálni a tökéletes helyzetüket, akkor kell egy kicsit játszani velük)Másik: Ha a nem 50 (100) Hz-es hangon hallod a búgást, és a magasakból is jön a zúgás, akkor nem biztos, hogy földhurok, ez lehet a D-osztályú erősítő baja/zaja is.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Tomacko
senior tag
Azt mondja a bolt, hogy..... hangszeres zenéhez ez bizony nem való se jazz se blues se egyéb
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs