- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
DonThomasino #86956 üzenetére
Miután a Minxnek nincs analóg (illetve digit) kimenete, preampként és futóműként is használhatatlan. Nem fogsz tudni mögé bepakolni semmit. Ez persze nem hiba, inkább egy olyan jellemző, amin nem tudsz változtatni.
Ha fejleszteni szeretnél, akkor nagyjából két irány játszik: keresel a Minxhez jobban passzoló hangfalat, vagy eladod a Minxet, és veszel helyére forrást, erősítőt, akár egy dobozba integráltat. A Minxet pár éve vásárlási szándékkal meghallgattam, az integrált egybe-mindenek között szerintem nem ennek volt a legjobb hangja. Ha jobbat szeretnél, és maradnál Cambridge vonalon, akkor szerintem a CXN és egy nem belépő erősítő megérne egy meghallgatást. A CXN-nek van elég USB aljzata, valamint (digitális) preamp funkciója, tehát elvileg akár egy sima végerősítő is köthető lenne mögé, és a CXN-ről állíthatnád a hangerőt. Viszont ha a 851A árát el tudnád költeni, akkor rengeteg opciód lenne. Pl. akár eladni a Minxet, egy 851A elé bekötni egy Pi vagy "kocka" alapú streamert/USB lejátszót. Vagy keresni használtan egy Linn egy dobozos eszközt, amire csak rádugod a hangfalakat. Vagy venni egy Teac NT503/505 eszközt, ami tudja a Minx érdemi funkcióit, csak épp jó a hangja, és mögé bármilyen, ízlésednek megfelelő erősítőt.
Egyébként én is jártam hasonló cipőben, csak Marantz vonalon. MCR611 van otthon, nagyon nézegettem mögé és helyette mindenfélét, aztán inkább megtartottam az asszonybarát eszközt, és vettem egy pár alkalmi vétel hangfalat. Egyelőre bőven elégedett vagyok vele. Pedig volt nálam kölcsönben több erősítő, volt is, ami hallhatóan jobban szólt a Marantz vonal kimenetéről, de abból a pénzből, amiből a minőségi hangfalcserét megoldottam (20eFt...), esélytelen lett volna forrást vagy erősítést érdemben fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest