Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alex89
    senior tag

Sziasztok! Régóta fontolgatom 5.1-es rendszerem sztereora cserélését a minőségibb zenehallgatás reményében. Nemrégiben ez a csere részben meg is történt, egyelőre csak ismerkedem a dolgokkal, nem is szántam túl nagy összeget a projektre. Jelenleg egy pár jó karban lévő Schneider 2 utas álló hangfallal rendelkezem, erősítő még nincs, de kaptam kölcsön (Technics su-vz220). Nagyjából az történ amire számítottam, egészen máshogyan szól mint a korábbi rendszer, az énekhangok és a hangszerek hangjai sokkal jobban érvényesülnek mint korábban. Kérdésem az volna, hogy milyen erősítőt ajánlnátok úgy 20-25e ft-ig (használt)? Persze mielőtt kérdeztem, próbáltam tájékozódni, olvasgatni itt is máshol is, ill. látok az összefoglalóban néhány ajánlást, de nem egyértelmű számomra, hogy pl egy ilyen Technics mennyire ajánlott. Az én fejemben ez mindig is egy jó márkának számított, de úgy láttam többen nem kedvelik. Jobban járnék esetleg egy Yamaha, Pioneer, Sony vagy más itthon jellemző és beszerezhető típussal?
    Főleg elektronikus zenét hallgatok, a forrás PC (ALC892), mindez egy kicsi szobában, ahol jó eséllyel az akusztika sem lesz valami pazar.

Új hozzászólás Aktív témák