- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
liszi70 #66186 üzenetére
Mivel nincs mozivasam ezért elsősorban a zene lejátszás érdekelne,azért is cseréltem sztereós erősítőre.90% zene,10% film...A DAC-ja most nem lényeges,mert lesz DAC mindenképp csak mindent nem vehetek meg egyszerre!
Amire kíváncsi vagyok,hogy jó e a hangja.Igen csak ideiglenesen használnám az analóg kiemenetét,mondjuk jövő hónapig...
A FLAC zenéim lejátszásához kell csak!
Nekem teljesen megfelelt a TV-is ahogy vitte a filmket!Általában úgyis csak HD-s vagy kisebb SD-s vagy HD/BD rip-es filmeket nézek,arra meg egy porszívó is elég!
Van 1-2 FullHD-s filmem is azokkal se volt gond.Lényeg,hogy arra amennyit én nézek filmet bőven elég a TV media lejátszója is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master HAF 912 Plus,gyári 20cm ventikkel,2db hdd tartóval,nagyon szép állapotban!
- Asus Vivobook S14 OLED
- Crucial Ballistix 2x8GB 3200Mhz DDR4 RED memória kit,hibátlan működéssel!
- Kingston FURY Beast RGB 2X8GB ( 16GB ) DDR4 3600MHz memória,hibátlan működéssel!
- S22 Ultra 256Gb fekete Samsung felújított,full fóliás októberig gyári garival eladó! Beszámítok!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest