Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• abéla

senior tag

válasz Ear001 #103657 üzenetére

- több hónapja nézegetem avx/ha hirdetéseket, de ez a 3. (szerk: 227 vagy felette, az sv-500 nem ez a kat.) ezidő alatt, ami feltűnik
    ...de, akkor nyilván ezen az alapon szar a Krell is, ugyanmár :U

Ha lehet kevesebb demagógiát légyszíves, tudom ez a cucc nem kerül milliókba, így ugye
    - a szent hifi alapelvek szerint- alapból gyanús, de ez rád is vonatkozik, hogy legalább ne alkoss látatlanba' -ilyen sarkosan sunyi sejtető- véleményt.

De jaj, el is felejtettem, hol a helyem, bocsánat: igaz is, locsoljon rá a rendszerére a szerencsétlen pár milliót vagy egyébként vegye meg az akármilyen fosi használtat és fogja be.

Na meg ez a "egy (komolyabb) rendszerben hallottam valamilyen Vincent végfokot" hasonlat is inkább vicces/szomorú;
    fordított esetben ízekre lenne szedve a t. kommentelő, hogydehát milyen rendszer -pontosan ám!- , milyen végfok(típus,használat, beajáratás, csővek állapota, ideje stb), milyen szobaakusztika/forrás/tápösvény, milyeeeen hőmérséklet/ pártartalom és naptevékenység/napszak/stb mellett hallotta mindezt ő;
    persze főleg jellemző ez a szőrszálhasi, ha az állítás -neadjisten- a hasogató kognitív disszijének tájára téved.
    De úgy látom, inverzben is megállja a helyét mindez.

Esetleg adhatnátok szerencsétlennek még egy újabb, a CXA60-hoz hasonló "csodás" ötletet.
    ...de nem feledni ám az elengedhetetlen, enyhén lesajnáló, atyáskodó attitűdöt :C

Új hozzászólás Aktív témák