Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Én rám nagyon haragszanak.... pont benyitottam egy előadásra... 5-6-an már írták is volna alá, mert hogy milyen jól járnának. aztán megkérdeztem az előadót
h mi a különbség e között és az országosan ingyenes képzés között?A választ gondolhatod.... 2f iskola nem átbaszás, csak el vannak szállva az árakkal, meg az ott tanulandó szakmáknak 90%-át Az országos képző központok ingyen csinálják, a maradék 10-et meg feleannyiért + még ilyen olyan támogatást is kaphatsz.)
Tehát úgy mond az ingyenes dolgokért is pénzt kérnek... szóval mégis cak átb@szás!Így én aztmondom menj a be a helyi képzőközpontba és csináld meg ott, olcsóbban kijössz és ugyanazt a paírt kapod! (bács megyében... www.krmkk.hu)
UIÉn is állást keresek... akár távmunkát is.... weblap szerkesztés, moderálás, újság szerkesztés, tesztelés, bármi jöhet!
Köszi
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Bács megyében a www.krmkk.hu oldalon vannak infok... a többiben meg nem tudom...
Googlébe beírod h képző központok és rá keresel a hozzá közel lévőre. VAgy be mész a munkaügyi központba és megkérdeed h nem tudják-e hol van a közelben.
Tudniuk kéne, mert oda közvetítik a munkanélküli diplomásokat is.NA ne offoljuk szét a topicot..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest