Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz
FireKeeper #21738 üzenetére
A legjobb lenne, ha jönne steamre meg a hs is és végre letörölhetném a battlenet appot. Egyébként örülnék, ha ismét elővennék, szerintem, ha nem is lol szinten, de azért sikeres lehetne, sok ember szereti.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
FireKeeper #21736 üzenetére
A fixek között grafikai változások is vannak, ami még több okot ad bizakodásra.
Amúgy Nova nem is olyan ritka QM-ben, bár oda meg minek balansz. -
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21734 üzenetére
De már ez is bíztató, hátha lesz több is...
-
TBT
addikt
válasz
FireKeeper #21732 üzenetére
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21729 üzenetére
Nem. Csak a játék szokott reconnectingnél megállni; de a gép sose fagyott még le tőle. Nézd meg az eseménynaplót utána, hogy mutatja-e, hogy mi történt.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21726 üzenetére
Nyilván csak a blizzard által szervezett és profi cégek által szponzorált csapatokat lehet nem amatőrnek nevezni, de a volt profi versenyzőkből (Hasu, Nic, Badbenny stb.) álló csapatok versenye nem nevezhető amatőr versenynek..
Egyébként ilyen is lesz: linkA contenteket már a kezdetektől elrontották.. én nem ismerek olyat, aki pénzt költött volna ezekre, mert mindent meg lehetett szerezni ingyen. Ebből is fakad, hogy nem sok pénzt termelhetett nekik a játék.
A stitches-es brawl volt a kedvencem, legalább a nyárra betehették volna a mostaniaktól külön, vagy a custom game-k közé, akár az összeset..Szerinted melyik hőst kéne balanszolni? Korábbi patchek által mindig volt olyan, amit túltoltak és utána meg -akár több pach-el is) nerfelgették, de szerintem most nincs ilyen kiugróan erős hős.
Braxis-el nekem nincs bajom, a másik kettőt én se szerettem soha
-
Sprq
aktív tag
válasz
FireKeeper #21718 üzenetére
dead game -
TBT
addikt
válasz
Ennél örömtelibb 7. évfordulót vártam a játéknak. Nagy kár érte.
Képtelen vagyok felfogni, hogy a Blizzard hogy nem tudott mit kezdeni ezzel a játékkal, a játékosbázissal és az e-sport szekcióval. Overwatch-nál szintén ugyanez a bénázás megy már vagy 2-3 éve. -
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21720 üzenetére
De eddig legalább volt némi remény, hátha a Microsoft felkarolja, de nem...
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Sajnos benne volt a levegőben...
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21710 üzenetére
Csapattal bármelyik jó, csak nehéz összehozni.. :/ No meg zavaró, hogy a Blizz teljesen hanyagolja a játékot. Már a patchek is ritkán vannak; új hős vagy pálya meg teljesen reménytelen. Amíg nem kell sokat várni hogy bedobjon játékba, addig még el lehet vele játszani, de sajnos a fentiek miatt egyre csökken a játékosbázis..
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21708 üzenetére
Azt már évek óta hanyagolom, pont ezért
Mondjuk aram és unrankednél valószínűleg kevésbé trollkodnak rankeden..
-
_drk
addikt
válasz
FireKeeper #21673 üzenetére
De én itt ebben nem értem, miért utálják a supportokat.
Mondjuk a Lilivel elejétől a végéig szét darálhatod az ellenfelet.
Semmilyen hátrányban nem vagy, max a közepétől billen át egy kicsit a mérleg, hogy az Assassin el kezd működni.Dotában supportként se szinted nem lesz, se cuccod. Ott egy jó nagy szívás az egész. Amíg itt semmi negatív nincs...
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21654 üzenetére
Tracer + Tass már jóideje nem annyira legit. Aba + Tracer sokkal erősebb kombó, stun nélkül legyűrhetetlen.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21632 üzenetére
Az Aba monster kapcsán pont ezt magyaráztam, de ott nem sikerült megértened, hogy miért lényeges a carryt életben tartani. Licsit lol, nem?
Lilivel viszont más a helyzet, sokkal többször tud menteni rendes heallel, mint percenként egy esetleges Cleanse-el. CC ellen nem az a megoldás, hogy akkor lemondunk a fele healről. Azok a meccsek javarészt el is mennek, ahol az idiótája proper Q build helyett Cleane baromságot pickel, mert "ha azt pickelik HGC-n, akkor boztos az kell". Nem. CC ellen normális tank kell, vagy jó Ana/Stukov játékos.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21629 üzenetére
Egyetlen esetleges mentés cseréjében feláldozni a rendes heal-t, ami folyamatosan, a meccs végéig érződik... bizony, épp ezt mondom, hogy nincs egy ligában. Semmi értelme a cleanse-nek, hacsak nem összeszokott full teamről van szó. Ha nem tapasztaltam volna ezerszer mindkét megoldást (és hogy mennyivel jobban teljesít a heal), akkor nem írnám.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21623 üzenetére
A legkisebb mértékben sem releváns vagy mérvadó, hogy a HGC-n mit hoznak.
A plat 1 nem elég nekünk? Hányan nyomják itt master szinten, hogy arról essen szó?
-
Khaosz55
addikt
válasz
FireKeeper #21619 üzenetére
Mit jelent a monstro trollpick ?
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21601 üzenetére
Nem igaz, hogyha van jó carryd. Sokkal többet ér, ha mondjuk egy Tracert tudsz boostolni végig a teamfightban, és életben tartod a stackjeivel együtt, minthogy elpuffants egy klónt, ő meghaljon, és akkor még a lane-re se raktál ki semmit...
A klón semmi mást nem jelent, minthogy magára hagyod a main targeted, amikor a healre és az attack speedre a legnagyobb szüksége lenne. Ezért egyáltalán nem troll pick a monszta, hanem alapvetés. A klón az többnyire csak a siege build mellé jó, vagy akkor se. Esetleg kezdeményezésre jó még, és amint meghal, máris tudsz ugrani a carrydre, de ez már nagyon szituáció és összeszokottság kérdése.
Legalábbis plat 1-ig így működik, 18k game-mel mögöttem...
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #21574 üzenetére
megnéztem, WR 54,5 %
KDA , nem publikus -
Devas
őstag
válasz
Én a favourite-sba a bannolni kivántakat rakom. Sokkal könnyebb döntést hozni bannál. Persze nem kizárólag azok közül bannolok. Kedvenc saját karaktereimet favorits nélkül is megtalálom könnyedén, mivel magasabb szintűek mint a többi.
-
sith7
félisten
válasz
ok, köszi, meg fogom nézni
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #21572 üzenetére
ok, köszi a választ
az első csoport nagy része megvan, meg a második csoportból is vannak azért
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #21569 üzenetére
értem
lehet valamikor mehetnénk egy unrankedet, hogy lássam, mi is a probléma nálad, makró/mikró, draft
szerintem nagyon nagy égés lenne
... mármint nekem
a 21570 - et kérhetném magyarul ?
szakaszosan játszom ezzel a játékkal, most több hónap után újra elővettem
igazából próbálkozom mindennel, Xul tetszik, Gul'Dan, Genji, Khael'Tas, Nazeebo, Stukov ... régebben Sylvanas, Thrall, Dehaka, Kharazim, Sonya, Blaze , Johanna ... kb. ennyi ugrik be, ennél azért több van megvéveMost lett megint 10k aranyam, gondolkodom Anduin - n, kipróbáltam, tetszik
szerk.
ismerősnek fel vagy véve, úgy nem tudsz ránézni a profilomra ?
szerk2
akik teamfightban tudnak nagyon erősek lenni,
pl. ? -
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #21559 üzenetére
mi az a "git gud" ?
folyamatosan vesztes meccsekkel nehéz, annak ellenére, hogy a top xp 1-2 hely megvan
-
Swinegod
őstag
válasz
FireKeeper #21557 üzenetére
Engem Silver 5-be dobott, mikor előző szezonban Gold 2-be for... reasons? Nemtudom, jónagy degeneráció van itt a srácok között, az hogy bruiserrel top dmgem van a csapatban, Raynorokat meg Zuljieneket lenyomva, az gyakorlatilag alap, az hogy 4-en mennek leütni egy 2hp-s fortot miközbe 60x megpingelem, hogy az enemy épp bossol, őket nyilván ez nagyon érdekli, volt hogy Leoval vagy 20mp-ig egyedül tartottam 5 embert attól, hogy elhozzák a bosst, előtte persze írtam jöjjenek már, közbe pingeltem, süket fülekre talált, annyit meg nem játszok mostanában, hogy feljebb jussak pedig ígyis van 60% körüli winratem
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #21557 üzenetére
azóta kicsit elment a kedvem a ligától, silverből sikerült bronze 5 - ig visszacsúszni
Nem mondom, hogy GM az én ligám, de nem is a bronz ... -
Devas
őstag
válasz
FireKeeper #21549 üzenetére
Én Valeerat utáltam nagyon, amikor kijött.
-
dargelot
senior tag
válasz
FireKeeper #21549 üzenetére
Preseason ota kisebb nagyobb megszakitasokkal en is jatszok, de ennyire szembetuno kiegyensulyozatlansag nem minden release-re volt jelemzo.
-
Swinegod
őstag
válasz
FireKeeper #21540 üzenetére
Én 250 szint alatt egyszer se láttam, most meg 15 meccsen belül 6x is
-
Sprq
aktív tag
válasz
FireKeeper #21533 üzenetére
Nem is értem, hogy találkozik annyi értelmes emberrel aki érti amit ír, és tudja is hol lehet reportolni
Én egy ideje csak nagyon elvétve találkozok nem pawel/dimitry emberekkel randomban, de lehet csak véletlen
-
Swinegod
őstag
válasz
FireKeeper #21526 üzenetére
QM
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21511 üzenetére
Féltik a rangjukat? Mióta a Blizzard előkészítette a játék sírhelyét múlt év végén, azóta még pénisz méregetésre sem alkalmas az, ha magasabb rankokba jutsz, egy félholt játékban nem létezik tekintély sem. Ha mondjuk egy LOL-ban (ami még mindíg a MOBA műfaj nagykövetének tekinthető) érsz el komolyabb eredményeket, ott annak valóban van is értéke a jóval nagyobb játékosbázis és Esport jelenlét miatt.
Én mondjuk a Hots-tól már egyébként sem vártam semmi komolyat, csak hogy le lehessen ülni elé napi 1-2 órát kikapcsolódni, izgalmas meccseket játszani, melyek jó érzéssel töltik el az embert látva, ahogy a csapattagok reagálnak egymás megmozdulásaira és kihasználják az ellenfél apróbb hibáit, de úgy látom ezek az alap dolgok is túl nagy igénynek számítanak.Irány vissza a sztory orientált Single Player játékok világába, azokban legalább nem csalódok, igaz a csapategység érzetet nem pótolja, ami miatt a Team-Based Multi Player játékokat szeretjük.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21506 üzenetére
Kb ennyi értelem maradt a Hotsból, a régi profik meccseit megéri nézni, de ha te játszol az 99% frusztráció, nem kikapcsolódás a csapatszellem teljes hiánya nélkül.
-
Gabor777
aktív tag
válasz
FireKeeper #21496 üzenetére
De tényleg..ezt hogy gondolták?
Én először azt hittem, hogy csak egy hiba akar lenni....de..nem. Nem az.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
FireKeeper #21489 üzenetére
Mikor is hasonlítottam össze a két játékot?
A hasonlatod így lenne helyes: "A Heineken felejtős, mert van Staropramen."
-
dargelot
senior tag
válasz
FireKeeper #21478 üzenetére
Igen, a reset sokkal jobban esett volna, főleg így hogy mennyi TL-en felhúzott acc van akik most magas szinten kezdenek. Az első egy hónap biztos imba lesz rankedben, de idővel realizálódhat.
Ha az utolsó season legmagasabb mmr-jét nézi akkor sokakkal kitolhat a rendszer, de ha az eddigi össz szezont nézi, akkor sem jó a mintavétel, mert az első seasonokban sokan magas szinten kezdtek. Sok Plat 1-es játékos volt.Ha átlagolná az eddigi HL rangjaidat az lenne a jó, ha már lusták resetelni.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21474 üzenetére
Másfelől legalább ennyi eszük volt:
The Bronze Talons Basic Attack component of her trait has been removed
-
Swinegod
őstag
válasz
FireKeeper #21471 üzenetére
Hát őszintén ez jó szar
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21471 üzenetére
Passive: While Chromie is alive, she and all her allies gain 10% Movement Speed and their Basic Abilities recharge 30% faster.
Erre gondolsz? Ez tényleg elég beteg. Egész csapat boost a semmiért, passzívan...
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21466 üzenetére
Igen, ismerem. De mondjuk pl. Lowko tényleges reakcióit jobban szeretem, mint ezt a kötelezően teljesített pankrátor hype-ot meg vinnyogást (Gilly), amit a többiek általában tolnak.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21463 üzenetére
Fú de kurva idegesítő ez a kommentátor.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21461 üzenetére
Cris-t szoktam nézni: link ő elég pro
Hétvégén beindultak a koreaiak is, valamilyen bajnokságot szerveztek. Rich a Gen.G-ből streamelte is. így most egyszerre megy a Heroes Lounge, a TEG Cup és a koreai bajnokság, úgyhogy van mit nézni -
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21459 üzenetére
4 hónap után volt HOTS stream a hivatalos csatornán, ez némi bizakodásra adhat okot. Aztán lehet nem jelent semmit.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21374 üzenetére
Csak akkor lehet carryzni, ha jókor vagy jó helyen a mapon és ki tudod használni az ellenfél aktuális hibáit, de ha közel hibátlanul játszik az ellenfél, akkor valóban nem beszélhetünk carry lehetőségről ebben a játékban.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21357 üzenetére
A trash idiots és a braindeads szavak gyakran elhangzottak, amikor a szép szóból nem értettek. Felesleges volt frusztrálni magam ilyen embereken. Az a szomorú, hogy a reportolók játékteljesítményét meg sem nézik, legalább azon meccs statjait megnéznék, amelyiken reportolt engem a delikvens. Ilyen minimum sebzést kiosztó, maximális elhalálozási rátával bíró játékosok reportját nem kéne elkönyvelniük, részben ez is az oka annak, hogy a játék itt tart jelenleg.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21337 üzenetére
PTR-on 1 perc a QM meccs keresés, ha nem az új hőst választod, legalábbis tegnap még így volt.
A Warcraft Reforgedet ti is várjátok? Alig várom már, hogy egy kisebb csapat újrakreálja benne a HOTS-ot.
-
dargelot
senior tag
válasz
FireKeeper #21337 üzenetére
Inkább várok még 2 percet, mint így játszani. Pont az ilyen apró idegesítő dolgok generálják a játék halálát. Előző seasonban 10/6-szor booster ellen toltuk, de ne legyek ideges. A "ded" ellenére 20 sec-en belül talál TL-ben meccset.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21269 üzenetére
Szomorú: mert nagyon jó a koncepció: ismert hősökkel, változatos! pályákon kell meccselni, MOBA-n belül a legszebb grafikával.
Hihetetlen: hogy évek óta ígérik az MMR rendszer megreformálását, amire a legtöbben panaszkodnak és gyakorlatilag nem látszik belőle semmi.
Érthető: hogy ennek elmaradása miatt sokan abba hagyták a játékot és ezért magas a várakozási idő.
Vagy a kulcsemberek távozása vagy az igényekre való rossz reagálások vezethettek ide..
Érthetetlen, hogy ennyi pénz beleölése után sem gondolkoztak el, hogy min kéne változtatni, hogy sikeresebb legyen a játék.
Csak bosszankodni tudok emiatt...
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21256 üzenetére
Épp az a lényeg, hogy nem 1 meccs alapján mondtam. Amúgy 7, nyilván az se túl sok. Nem vagyok vele profi, egyszer jól megy Alarakkal, egyszer pedig nem. Ez ilyen, hasonlóan Anához. De ezek szerint a "nem" része is elegendő a winhez.
Ez a 2 hős tipikusan olyan, hogy folyamatosan szinten kell őket tartani, egy bemelegítő kör nem is elég hozzájuk, mert az csak a mellélövöldözésre elég.
Én amiket viszonylag sokat toltam, mégis katasztrofális winrate-tel, az Hanzo, Tassadar, Malthael meg Tyrael a kb. 35%-okkal.
Akikkel keveset mentem (10 és 20 meccs között lifetime), de 60% fölött teljesítettek: Murky, Xul, Zul'jin. Gazlowe meg majdnem 90%-os.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21243 üzenetére
2 warrior + melee support + mage mellé szerintem jó lehet. Ha össze jön egy 5 fős team, akkor majd kipróbáljuk élesben.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21237 üzenetére
"amiben jobb, hogy akár tud solo lanelni (ha nagyon muszáj), illetve ha elég jól felstackeled magad és nem halsz meg, akkor op-bb tud lenni mint orphea."
Csak annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy Orphea tökéletes solo-ra: egy q és egy w és annyi a minionoknak (esetleg a játék elején még egy e is kellhet). Megfelelően stackelve pedig már a w is elég lehet. Ez azért elég jó solo képesség
Szerintem pálya és team függő, hogy melyik lehet op, de ez egy örök érvényű alapigazság. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21237 üzenetére
Samuro klónjain is lehet stackelni vagy mi?
A blizzard inkább az ilyen agyfasz logikátlanságokat javítaná, mint ez ha így van vagy említhetném azt is, hogy a d.va mech-el is felstackelhető Butcher...
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21234 üzenetére
Mal'ganis-t kihagytad
Azért self sustainben ő is a toppon jár eléggé és a sebzése is bruiser szintű.
Orphea szerintem fantasztikus hős lett, nem próbáltam, de mivel régen nagy anime fan voltam, így nekem jobban átjön ez a badass loli kislány feeling. A skillshotjai alapján közel Alarak nehézségűnek tűnik. (a burst comboját mondjuk lenerfelhetnék legalább Alarak sebzésének a szintjére, de ha jól láttam a legutóbbi patch-ben nerf helyett még inkább buffolták...)
Érdekes amúgy, mert eddig nem nagyon volt a játékban olyan ranged mage, aki fel tudja venni a harcot a melee assassinekkel is akár 1 vs 1-ben. (Genji-t nem tartom mage-nek, hiába hogy a sebzése 90%a a skilljeiből és nem basic attackjából jön) -
Derrewyn
senior tag
válasz
FireKeeper #21234 üzenetére
A legutóbbi erről szóló kék postban, amit Icy Veins-en kiemeltek, "2019 experience updates" módon hivatkoznak a változásra. A héten még PTR-re is jön hozzá újabb patch, ezért szerintem valószínűtlen, hogy még idén live-ra kerülne.
Orphea meg tényleg OP, tegnap játszottam vele először, és hát, khm... nem túl nehéz vele rohadtul nagyon sokat sebezni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
FireKeeper #21232 üzenetére
A Blizzard szerintem ütőkártyának tartogatja Deathwing-et arra az esetre, ha komolyabban megcsappanna a játékosbázis, a nagy bejelentéssel csalogatná vissza a kiégett veteránokat.
Mindenesetre a Warcraft 3 Reforged sokmindent megváltoztathat majd, ha az editorhoz custom modelleket is hozzá lehet majd adni, akkor a régi dota alapokat tovább gondolva rajongók létrehozhatják akár a tökéletes hots-ot is. -
Sprq
aktív tag
válasz
FireKeeper #21220 üzenetére
Event láda csak event alatt esik, előzöleg birtokolt sima ládából nem lesz event láda
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21220 üzenetére
Tudomásom szerint nem, ezt megoldották az Overwatch után szabadon. Kifejezetten azért van így, hogy az emberek ne akarják felhalmozni a ládákat. Eleve a láda típusa is más, az eventeknél biztosan. Nem tudsz aktuális cuccot nyitni a régiekből, ez a lényeg. Ugyanezért a most megszerzett eventes ládákat teljesen mindegy, mikor nyitjuk ki, ugyanúgy hullhat belőle a mocsok.
A megoldás tehát a meg nem szerzésük. Aztán lehet, hogy rosszul tudom, de elvileg direkt lekezelték ezt a gyűjtögetős dolgot.
A random részt töröltem az előző hozzászólásból, mert a gyakorlat szempontjából teljesen lényegtelen is. Arról nem tudtam, hogy logoff után is ugyanazt dobja. Nem rossz trükk.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21217 üzenetére
Oda kell figyelni, hogy véletlenül se nyissunk ládát, nehogy egy új skin kipottyanjon belőle
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21202 üzenetére
Van GM-ben tlv main, és aba is kedvelt. Murky-t is láttam már masterben. Gyakorlatilag nem létezik rossz hős, csak olyan, amivel nehéz jól játszani illetve ritkán érdemes hozni.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
FireKeeper #21199 üzenetére
persze, én is szoktan unrankedezni, de van egy csomó hős amit igazából inkább csak QMbe visz az ember, én pl szeretek Murkyval játszani, stb.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
FireKeeper #21195 üzenetére
Az a baj, hogy egyesek mindig chase-elnek, tekintet nélkül arra, hogy tornyok alá befutnak, hány ellenfél él/éledt újra, pingelik és el is kezdik a bosst, amikor az összes ellenfél él és még látják is, hogy oda tart tőlünk valaki.
És ezek után persze az a hibás, aki épp nem volt ott, mert szedte az XP-t egy lane-en, hogy ne legyünk két szint hátrányban, amikor az ellenfél már lvl 10.
A játék végén meg elég megnézni a deathcountot, nem ritka, hogy 2-3 player is 8-10 vagy több halált összeszedett, én meg ott vagyok 2-4 halállal, és engem hibáztat, hogy kikaptunk. -
Imilenni
addikt
válasz
FireKeeper #21191 üzenetére
202-es vagyok, a karakterek fele megvan már kb.
Vagy hogy érted hogy új player? -
Louro
őstag
válasz
FireKeeper #21181 üzenetére
Megpróbáltam. Hátha lesz mountod
-
dargelot
senior tag
válasz
FireKeeper #21176 üzenetére
Nekem meg még Sylvanas sincs meg. True story
-
Devas
őstag
válasz
FireKeeper #21165 üzenetére
Na basszus, lehet hogy nem voltak level 5-osok, a többi feltételt ellenőriztük.
Nagyon köszi! -
Devas
őstag
válasz
FireKeeper #21162 üzenetére
Haver belepett nalam accountjaval hogy HL-ezzunk.
A megvasarolt Hero-k közül 4-et nem engedett pickelni, pedig nem voltak bannolva: Xul, Uther, Muradin meg mégvalami.
QM-ben tudtuk hozni, de egyik HL-ben sem engedte a picket.
Miért?!?! Ilyenkor mi a teendő? -
cynric
tag
válasz
FireKeeper #21154 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy unranked most a legkevésbé populáris játékmód, jómagam is TL-t fogok spamolni az ismerősökkel, pont ezért verbuválom a népet.
TL-lel csak az a baj, hogy szerintem pontatlanabb a besorolás. Jellemzően a többség kihagyott 1-1 seasont vagy eleve nem volt kedve 10 perceket várni egy meccsre és utána bronzok ellen tolni masterként (vica-versa). Meg a fix 5 fő is probléma néha.
Az MMR seed része is érdekesnek mondható, hogy ha nem játszottál egyik játékmódban, akkor egy másikból veszi az MMR-ed, amit mondjuk a legelejétől kezdve toltál (QM->HL). Meg ha ki hagytál seasont, akkor megint QM/Unranked MMR-ből seedelődött a HL. TL-be meg mivel nem volt korlát a szint stb. ezért ott próbálkoztak smurfölni. Ködös volt ez az egész, hogy mikor melyik játékmód melyikből veszi az MMR-t és folyamat okosba akartak az emberek HL/TL rankot szerezni. HL se túl pontos, (a sok master 1k emberek pl.), de TL meg abszolút katasztrófa. Remélem a megnövekedett érdeklődés miatt közeledni fognak a valós rankok felé a játékosok.
Unranked az elejétől kezdve (legalábbis "magas" szinten) jobban és pontosabban ment mint TL, annyi különbséggel, hogy ott mertek nem meta hősöket is hozni, viszont nem QM módjára 5 assassinnal, hanem volt tank, heal is rendesen. Én ezt tapasztaltam. Aztán lehet ugyanolyan clownfiesta az egész a többségnek, ebbe nem látok bele.
Már csak azért is erőltetem a TL-t, hogy minél többen toljuk, kevesebb idő legyen a queue és mihamarabb balanszolódjanak a rankok, fejlődhessen a játék, ne hagyják abba annyian megint 1 hónapon belül season kezdete után.
2009-ben kezdtem a műfajt, HoN, Dota2 és LoL után messze ez tetszik a legjobban, de szerintem egyre kevesebben vagyunk, aminek megvannak az okai, remélem javul majd a helyzet.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21149 üzenetére
A map rotate-ről van valami hivatalos infó? Csak unranked-et érinti?
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21143 üzenetére
Hm, mindig van vele hova fejlődni. Lvl 133, 55% winrate.
Én csak azt mondom, több helyre jó, és többet kibír, mint azt sokan gondolják. -
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21141 üzenetére
Mindig ott lukadunk ki, hogy nem mindenki tud vele játszani.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21139 üzenetére
Lökés, blind, Q ismétlés... van azért ott a tárházban. Reghar és Uther hosszabb chase során nyilván jobban bírják, de mint rotálgatós, frontline-oltogatós healer, Auriel az egyik legjobb.
Közel sem kell úgy bujdosnia, mint Anának.
-
dvids
aktív tag
válasz
FireKeeper #21135 üzenetére
Ez azért utility kérdése is, főleg pro szinten, oda kell vinni valami extrát is vinni a healen felül. Anának a sleep dartja és a gránátja nem feltétlenül elég erre, Tyrandenak a rövidke és relatíve nehezen bevihető stunja, ott még Whitemane is gyakran kevés, mert "csak" az erős healjei vannak, esetleg egy root. Viszont Malfurion rootja beépíthető kombókba, Deckard meg nem véletlen a legnépszerűbb healer per pillanat, ott a háromszög, a stay awhile vagy a lorenado és még a kockát is lehet talentolni utilityre - mindez az amúgy kiváló gyógyító képességek felett.
Szerintem ez a "frontline" healer már koncepció szinten is necces, hisz csak akkor igazán erős, ha a csapat amúgy is dominál, de legalábbis egyenlő félként képes tartani a frontvonalat. Whitemane-nel is ez a bajom, ha már odáig jutunk, hogy az ellenfél közelében, másodpercekig egy helyben állva hegeszthetem őket inquisitionnel, akkor amúgy is nyert ügyünk van. Amúgy meg marad az esetlen Q spammolás. Mondjuk hatásos, meg kell hagyni, de nem fun.
-
Tatejkas
tag
válasz
FireKeeper #21135 üzenetére
Jah, halálom amikor olyan csapatot kell healelni Tyrandevel akik folyton menekülnek.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21130 üzenetére
Az a baj, hogy annyira későn jött össze az 5 tag, hogy már nincs idő össze írni a battle tag-eket és megbeszélni a csapat nevet
Ettől függetlenül össze lehetne hozni egy PH-s csapatot, amivel lehetne eleget gyakorolni ahhoz hogy egy esetleges következő versenyre elég felkészültek legyünk
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21122 üzenetére
Tudnék erre gameplay példát mutatni mondjuk, jó frontline estén bent maradhatnak bármiben, bő 100 ezerrel többet gyógyítva (full stack Piercing Darts és Sharpshooter esetén), mint a túloldali Stukov, Whitemane, Alex, vagy bármi egyéb. Ez nem is kérdéses. Tyrande inkább a kisebb hősök gyors gyógyításában jeleskedik akkor, ha ott tud lenni a mid range-ben.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21120 üzenetére
Nem a saját arcba ugrást írtam, hanem csapat mentést. Sokkal több healt lead Ana.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21118 üzenetére
Ana mondjuk még mindig sokkal jobb, ha egyszer megvan a stack-je. Olyan hajmeresztő dolgokhoz, amikből ő ki tud emberkéket hozni, Tyrande mondjuk hozzá se szagol.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21098 üzenetére
Én szintén részt vennék a ligában. Szívesen betársulnék egy az MMR rendszerben csalódott, bronz/silver/gold-ban ragadtakból álló teambe.
Van-e még olyan, aki részt venne a versenyen, de eddig még nem jelezte? -
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21105 üzenetére
Attól függ. Ha eltolod a 2 Q-t, a Chosen-t, és attackolsz, mint a barom, akkor a kiválasztott full HP-val fütyörészik ki a fight-ból, miközben pattintgatod az újabb Q-kat. Szóval az a 200% azért durva. Még azt a basic attackes 2%-os heal-es izét (nem vagyok gép előtt) akarom kipróbálni, Tychus / Tracer mellé komoly lehet.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21103 üzenetére
A távolság alapú és százalék damage-es, lassítós talentekkel most se néz ki rosszul a bagly. De main healerként vannak jobb választásai. Szerintem az egyik legjobb most az Elune's Chosen (level 7), ha mellette tudsz basic attack-elni rendesen. Brutális gyógyítást jelent 10 mp-en belül!
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21098 üzenetére
Én itt vagyok egynek. Akkor már csak 3 ember hiányzik...
-
dvids
aktív tag
válasz
FireKeeper #21081 üzenetére
Szerintem maradhatott volna így, elvégre nem kell mind a ~70 heronak kompetitívnek lennie. Tyrande lényege, erőssége és egyénisége éppen abban rejlik, hogy mindent tud egy kicsit: kicsit sebez, kicsit gyógyít, kis CC - de semmiben nem igazán jó. Emiatt alkalmatlan hero league-re, de emiatt szeretik akik szeretik. Maradhatott volna így, quickmatches, funolos heronak.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
FireKeeper #21079 üzenetére
Solo healer volt elég eddig is a játékban.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
FireKeeper #21071 üzenetére
Elég harmatos lett a rework, gyak dmg nuku lesz innentől, max félhealernek lesz jó. Kár érte, szerintem jó volt így. RIP Tyrande.
-
nuke7
veterán
válasz
Ráfér szerintem is
-
Sprq
aktív tag
válasz
28. alkalommal már lehet eltalálják
-
Gabor777
aktív tag
válasz
FireKeeper #21045 üzenetére
Yrelhez hozzányúltak egyáltalán azóta, amióta bekerült?
Én még "csak" 150es vagyok...most kezdtünk el rankedezni. Első 10 meccsből 8at megnyertünk, és bedobott bronze 4be...béka segge alá
Viszont eszméletlen, hogy mennyi cancert dob be mellénk. 3an megyünk mindig, szóval 2 random jön velünk. Az első 10 meccs után az esetek 90%-ban teljesen életképtelen idiótákkal találkoztunk csak, akik miatt bukjuk a meccset. Nem tudom hogy lehet erről a szintről előrébb lépni, mert ilyen társakkal lehetetlen..3an meg nem váltjuk meg a világot.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21042 üzenetére
Ja, igen.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
FireKeeper #21039 üzenetére
Mindezt megspékelve a bye-bye talent-el meg a time loop-al elég undorító volt időnként a kis törpe.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21037 üzenetére
Én kedvelem. Egyébként nem értem az utálatát, nem nehéz counterelni, hiszen papírból van...
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21024 üzenetére
Mi meg már mindenféle egyébbel próbálkozunk. Ha megjelenik a végleges No Man's Sky NEXT, akkor az abban lévő multi talán lefoglal kicsit (azt sajnálom, hogy a Subnautica-ban nincs co-op). Maradt egyelőre a Worms W.M.D.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21013 üzenetére
Így van. De azért nekem még mindig ő a kedvencem, valahogy a többi warriorra még nem sikerült ráéreznem.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #21011 üzenetére
"stitches legnagyobb hátránya hogy semmi mobilitása nincs, illetve azon kívül hogy nagy darab, és útban van, dive ellen nem sok mindent tud tenni, ergo nem alkalmas arra hogy ilyen esetben megvédje a backlinet."
Erre szoktam a Bile ultit vagy a hook-ot alkalmazni illetve a kettőt együtt: volt hogy kirántottam a hátam mögül a papírra ugró ellen'-t. Bile-t benyomva pedig el lehet menekülni.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #21001 üzenetére
Igen, eléggé úgy jött le, hogy egy Gul'dan, vagy Zagara még mindig ezerszer jobb választás.
A mostani Azmó csak akkor ér valamit, ha előtte tartják a frontvonalat, így folyamatosan tudja küldözetni a sebzéseit, tud stackelni, és a warriorjaival el tudja terelni a fortok figyelmét... De erre meg ugye Sylvanas sokkal jobb, mert az blokkolja is az épületet, nem csak egy tüzes zombi sétál felé, ami a 2. lövésre elhalálozik.
Devas, nem lenne jobb inkább ezekre a karakterekbe időt szánni, ha már..? Zagara szerintem nagyon pörgős, ha folyamatosan pakolod lefele a dolgait (még csak nem is On-Release-zel, hanem szigorúan bekapcsolt azonnali hatással). Őt bírom nagyon. Gondolom, nem kell ecsetelnem a Maw teamfight-béli hatásait, a Nydus Network szerintem az egyik legélvezetesebb ulti a játékban. Level 16-on a % damage pedig mindenkit lerág az útjából. Ráereszted a kis zerget teamfight-ban egy tankra, és mire az észbe kap, félig meg lett csócsálva.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #20995 üzenetére
Én meg a Survining Mars-ra álltam át.
Ezt a HL-kérdést megoldottam, 2019 januárig tiltottak le a legutóbbi HL-es kiakadásom alapján (szólózó Morales b+ platban).
A reward mountokat sajnálom, a Season 3-as mókásan néz ki, nem az az ocsmány retek, mint amit most osztogattak.
A TL-ért kár még, pedig amikor még volt csapat, akkor 75%-os winrate-tel jövögettünk fölfele, és simán meglett volna a Season 2 végére a Diamond eleje. :s De mindegy, már úgysincs csapat. Ezt látom mindenfelé, hogy pont a tapasztalt ürgék állnak át az AI-zásra, vagy lépnek le végleg a sok nyomorék noob miatt. Ha jön is a MM rework, már túlontúl késő. Ennek a játéknak azt hiszem, kb. annyi.
-
GoTReX
őstag
válasz
FireKeeper #20988 üzenetére
És Nováról mi a véleményed?
-
GoTReX
őstag
válasz
FireKeeper #20985 üzenetére
Köszönöm a választ! Hát nekem egyenlőre nincs meg, csak kíváncsi voltam. Ha játszok, legtöbbször most Diabloval tolom, néha elég jól megy.
Így már kezdem kiismerni kicsit, ahogy látom Malthael nem nagyon fekszik neki, Guldan is szivacs earlyben. Lateben viszont Garrosh p*csázott el egyszer nagyon.
-
pc360
addikt
válasz
FireKeeper #20985 üzenetére
Sokat nem sebez, aham. Azért hoztam el a masterek között is mindkét legjobb damage-et vele. Épp linkeltem is a videót, az 1-esről van szó. Meg aztán assassinnak is pocsék, ugye.
Szerintem nem sok jó játékost láthattál eddig vele. Amúgy ezen nincs mit csodálkozni, én 13 ezer meccs alatt eddig összesen 2 jó Sylvanas-szal találkoztam, az egyik Joe.. (páran ismerik innen). Nem azt mondom, hogy önmagában húde erős hős, mert sokszor tényleg kevés, de a megfelelő pályákon, a megfelelő team mellé elég zsír siege damager / elkapó. Auriellel meg a Spider Queen-en első osztályú kombináció.
Hasonló, mint a jó Auriel. A videóban is hiába volt master az arc, elég sokszor le volt ragadva a korona váltásaival, stb. Ennél 1 nagyságrenddel jobban lehet vele is tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest