Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz
FireKeeper #21738 üzenetére
A legjobb lenne, ha jönne steamre meg a hs is és végre letörölhetném a battlenet appot. Egyébként örülnék, ha ismét elővennék, szerintem, ha nem is lol szinten, de azért sikeres lehetne, sok ember szereti.
-
Duwad
tag
Sziasztok,
a 2.0 megjelenése óta miért van az, hogy a játék bazi lassan indul el, menet közben pedig kiírja bal fent, hogy a cpu nem bírja a dolgot és élvezhetetlenül laggolni kezd az egész ? Valami vírusra gondoltam, hogy belemászott a gépbe, mert i5 4400, r9 480x 4g-val nem kéne, hogy gondja legyen, viszont az érdekes az, hogy OW-val és más egyébb gamenél nincs probléma(Watch Dogs2, Witcher3). A próbálkozások következtében már a beállításokat, textúra, stb is low-ra vettem, de ez sem segített. Valakinek van esetleg valami ötlete vagy tapasztalt hasonlót ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest