Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Swinegod #21566 üzenetére
ja .. ismerős
egyik meccsen az első pillanattól anyázott a gyerek, mert Xul - t hoztam, és az nem tud dmg - t csinálni
aztán meccs közben finomított, hogy csak siege dmg - t tudlényeg a lényeg, majdnem 2x annyi volt mindkét dmg - em, mint az övé, és a végén beírta, hogy report, mert miattam veszítettünk.
-
sith7
félisten
válasz
Swinegod #21563 üzenetére
áh, értem, ok
akkor igyekszem jobb lenni ...
valamelyik este a héten:
Xul - lal voltam
beírja a "főnök" Xul solo lane, top, pls
mondom ok.aprítom a minionokat, már a tornyokat ütöm, amikor feljön középről Azmodan segíteni, erre a főnök
Xul noob ... mondom mi van ?Azmodant visszaküldöm középre, erre "Xul bot"
Egyébként úgy látom, hogy nagyon sok meccs elmegy azon, hogy valaki elkezdi a csapatot/vagy valakit a csapatból osztani, az meg felszívja magát, és a fél képrenyőt kitakarja a szövegelés, meg persze addig nem csinálnak semmit.
Másik, 2 halál után "noob team", és kilép
Próbálj így nyernibigrob
köszi -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Swinegod #21509 üzenetére
Most még indokló e-mailt sem kaptam, simán csak megjelent egy X a Hots indítója mellett, mintha így élné ki a megalomániáját a Blizzard support.
Ti még játszotok ezzel egyébként? Eléggé kihalt a topic. Csodálom, hogy még szerveznek esportot néhányan, tekintve mekkora unbalanced trash az egész játék. -
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21410 üzenetére
A bebuktatott acc-al bejelentkezik egy jó játékos, s bronze besorolás mellett játszik miközben lehet, hogy diamond a tudása. Haver mondjuk Gold 1, de jön a fent említett bronzos, tehát átlagban silveres játékosok ellen játszanak, miközben mindketten jobbak.
Megvesznek egy pár százas szintű accot, lose-olnak vele 15-20-at, altatják 2 hónapot és kész is a boostoló acc. Ezért is volt most a kék dev üzi a legutolsó patch-ben benne, hogy a szándékosan lose-oló, afk playereket, ha sok bejelentés érkezik rájuk felfüggesztik. Nem egyszer jártam már én is úgy, hogy rankedban a csapattárs a lose-ra játszott. Otthon áll és percenként lép egyet vagy respawn után ellenséges tower alá megy meghalni.Sajna hiába rage-elek official fórumon vagy itt, be kell látni változás nem lesz mert fogy a játékosszám, s előrébb való a gyors meccs keresés.
Olyan korlátok kellenének hogy Min Lvl200, legalább 50 unranked meccs, lvl5 hősök amikből van legalább 3 mellee assassin, 3 ranged assasin, 3 tank/brusier, 3 healer. Ha csapatban játszol a barátok között nem lehetne 1 ligánál nagyobb eltérés.
Ezek mind csak álmok maradnak mint a normális MMR, klánrendszer, normális chat rendszer, normális ranked rendszer. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Swinegod #21392 üzenetére
Gazlowe nem rossz hős, basic attack builden lvl20-on Butcher vagy Greymane szintű dps-t tol ki+még vannak ranged és zónázó képességei is. Ha van elég stun, lassítás a csapatodban, akkor nagyon durva dolgokat tud művelni.
Brawlok közül szerintem is az 1 lanes a legjobb, mert a folyamatos team fight miatt ott jobban lehet fejleszteni a skillek összekombózását, csapatmunkát. Mondjuk az is barátokkal az igazi.
-
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21396 üzenetére
A devek szépen csak annyit írtak, hogy a rendszer 50% win rate felé terel. A többi már egyéni megállapítás, hogy sok win után úgy ellensúlyoz a rendszer, hogy nem közepes-jó csapattal berak egy erősebb csapat ellen hanem egyenes bénákat kapsz társnak közepesek ellen. Pedig tudva levő itt egy fecske nem csinál nyarat, nincs carry.
@#21397 bigrob
A rangot le kell tojni, Gold3 vagyok TL-ben, esélytelen kijutni, de nem izgat, egyszerűen itt találom a legélvezetesebbnek és legminőségibbnek a meccseket a QM és unrakedel szemben. -
bigrob
őstag
válasz
Swinegod #21396 üzenetére
Napi 1 meccset játsszon le mindenki, hogy meglegyen a statisztikában, hogy még mennyien játszanak és kész..
Az már nem lényeg hogy ragequitelsz-e vagy sem.
Én már fél éve csak a napi küldiket csinálom vs AI-ban, egyszerűen nincs idegrendszerem retardáltakkal játszani, rankeded se játszottam fél éve, előtte gold-ban voltam és lehetetlen volt kikerülni.
Sajnos szerintem 1-2 évet fog még kihúzni ez a játék. -
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21394 üzenetére
Ahol a legjobban számít? Nem szeretnék vitázni, de már 100x le lett írva, hogy ha minőségi játékot akarsz akkor irány Unraked/TL/HL. Persze ez nem garancia, hogy ott szoros lesz a meccs, de qm-től 100x jobb minden mód. Gondolj bele, qm-ben a Gazlowe-ot és az Abathur-t is be kell valahova rakni a rendszernek, sőt aki lvl0 a hőssel és csak ki akarja próbálni vagy odaadja egy próbára a kisöccsének az accot azzal is qm-ben találkozol, míg a többi játékmódban kicsivel komolyabb emberekkel lehet találkozni. A qm egy zsákbamacska, kár szidni, mert csak dobsz egyet dobókockával és kész. A dev-ek meg már írták, hogy a rendszer 50% win rate felé terel mindenkit, tehát ha sok a win-ed akkor puff, kapsz egy szar csapatot, nem pedig erősebbekkel rak össze, hogy érett vagy-e a magasabb ligára.
Minőségi játékra vágysz? Felejtsd el a brawl-t és a QM-et. Kár ezen vitázni, vagy belátod több száz szint után vagy ott ragasz....
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Swinegod #21389 üzenetére
Azt magyarázd meg, hogy mi az oka annak, amikor 8 meccsen át agyhalottakkal dob össze a rendszer, akik a minimális gondolkodást is mellőzik? Aztán egy csoda folytán meg van 5 olyan meccs, mikor meg ellenem vannak ugyanezek a gyökerek? És engem banol a Blizzard, mert ki merem mondani a véleményemet ezekről a szerencsétlenekről....
-
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21303 üzenetére
Annyira legendásan sz*r, hogy nekem minden seasonban kb 1-2-3 divízióval lentebb sorol be mint az előzőben. Anno Plati1be sorolt be, most ott tartok, hogy Gold 2-3 körül fog besorolni. Tehát valamilyen szintem még szemétkedik is.
Soft MMR reset helyett most mmr decay van, tehát ha abbahagyod az mmr-ed mégjobban megsüllyed.
A feljebbjutás megakadályozásához meg ott van a remek pra, ami eddig max -29 ponttal ajándékozott meg.
Persze kisegít az opponent favored adjusment +25 pont, de minek amikor ez azt jelenti, hogy lose lesz, mert az ellenfél a favorit s tapasztalatom szerint általában a favorit nyer, főleg ha ilyen nagy 25 pontos a különbség.Haverral duoban csak TL-t tolunk, de legtöbbször az marad meg, hogy hülye oroszok, feederek, intalock bénák, afk-k illetve no support- only dmg emberekkel találkozunk. Persze ez azzal jár h az ellenfélnél is fogyik vannak. TL-ben Gold 5 vagyok rep pill.
Ha minőségi játékot akarsz hots-on belül játszani akkor szedj össze egy teljes csapatot vagy 1-2 nagy ligás társat. Illetve új acc.
-
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21299 üzenetére
Mikor elkezded a játékot qm-ben egy hosszabb láthatatlan folyamat veszi kezdetét. Elkezd a rendszer tesztelni. Ilyenkor lehetnek a legnagyobb különbségek, hogy kik/el ellen játszol. Nos több tucat meccs alapján változik az MMR-ed, eleinte akár meccsenként több százzal, majd amikor egyre többet játszol s egyre pontosabban be tudja lőni a rendszer, hogy hova való is vagy annál kevésbé kapsz mmr-t vagy vesztesz, majd végül fixálódik s onnantól kezdve meccsenként csak kicsi +/- mmr lesz. A gond ott van, hogy összetesz erősekkel, lose-olsz de nem miattad akkor elkönyveli a rendszer h nem oda való vagy. Illetve mindenkinek a pályafutása elején csinálja ezt amikor kezdő, tehát kevés champed van, nem tudod a meta-t stb. Ha egyszer megvan a rendszer álláspontja akkor onnan jelentősen eltolódni nagyon-nagyon nehéz.
Ha megvan a qm MMR-ed és elkezdesz rankedezni, unrankedezni akkor ezt a mmr-t veszi alapul s ott is egy hasonlót kapsz.
Ha bronze besorolásod van és szeretnél kijutni 2 mód van.
Nehéz mód: Lejátszol több száz/ezer meccset és a csapattársaiban bízva s a saját tudásodban akár egy 51%-os win rate-el is kijuthatsz ha elég gamet lejátszol.
Könnyebb mód. Új acc. -
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21228 üzenetére
Counterpick-re kell koncentrálni. Engem kiráz a hideg az instalock emberektől meg prepick megoldásoktól. Értem én, hogy vannak tier2-3 hősök, de ha pont az kell akkor azt kell pickelni. Pl ellenfél Butcher first pick szinte győzelem mert könnyű semlegesíteni jó pick-ekkel, de hiába magyarázom a társaknak. Itt lehet érezni, hogy a gold/plat nincs is olyan messze a bronze-tól.
-
dargelot
senior tag
válasz
Swinegod #21224 üzenetére
Hero League felejtős, TL is csak 3-4-5 fővel, amúgy jön egy troll és dobja az egész meccset. Nekem egy ismerősöm van játékban, ha jön akkor játszok egy pár qm-et, amúgy halott a játék. Sajna minden pickelős játékmódról nagyon rossz tapasztalatot szereztem az elmúlt hónapokban, pedig régebben csak unranked-et toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest