Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8451) Kotomicuki válasza adrian360 (#8450) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

De, miért is kell meghalnia annak az 5-nek?! :F

Pont ezt írtam le, már sokadjára, de teljesen fölöslegesen, ezek szerint, hogy ha "mindenest" csinálsz a karakteredből (DPS-Malf', PvE-Zera', stb - QM-ben), akkor azok sokkal tartósabbak az átlagnál, de ennek ellenére sem kell velük a lehetetlen véghezvitelébe fogni (pl. 1v3-ba belemenni, amíg nincs meg az a nyomorult 3 szintnyi előny, mert utána már teljesen másként fest az a szitu' is...), "csak" feltartani úgy az ellenfelet, hogy XP-t tudjanak gyűjteni - nem kell feltétlenül tevőlegesen besegíteniük a gyilkolásba, de azon a bizonyos távolságon belül legyenek, amin belül a kill-ekért dobja az XP-t (legalább ezt a Nova-k is észrevehetnék végre és tudatosabban helyezkedhetnének, ha már nem "mernek" siege dmg-t gyűjteni, nehogy meglássák őket...).

Ha, meg jobban bírja a gyűrődést a karaktered, akkor tovább ott tud maradni a lane-on, mint az ellenfele - kivéve, ha egyedül áll szemben az 1 + healer felállással, de ekkor nem is a másik földbe döngölésére kell menni...

Ha, meg lvl 10 környékére összejön a 2-3 szint előny, akkor onnantól az öngyógyítóbb/külső behatásoknak jobban ellenálló, de emellett sebzést is kiosztani tudók, akik nem igénylik annyira a gyógyítást, mint a 4+1 felállásban és szinthátrányban lévők, kerülnek fölénybe!

Tudom, hogy ez is egy stratégia, mint az only TF és uú 5 ember kéne hozzá, mint ahhoz, de ez a működőképesebb QM-ben, a néha/gyakran kevésbé tapasztalt csapattársakkal, ha összejön.
Ha meg "profikat" fogsz ki - ez azért ritka - csapattársként, akkor ők is jobban bírják pl. a DPS-healer-eket és ott sem fogsz mellé velük... (még mindig QM-ben)!

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#8452) zws válasza Kotomicuki (#8451) üzenetére


zws
senior tag

Az egésszel az a baj, hogy azt állítod be mindenkinek h lanen kell maradni, az objektív és a többiek segítése másodlagos szempont, illetve h a supportból dps-t kell csinálni még ha egyedül is van (WTF). Igen fontos a lane soak, hogy meglegyen az xp, de nem a map objektív kárára, mint ahogy te csinálod. Egyedül az átkos pályán lehet kihagyni az első kettőt de akkor is csak ha megbeszélitek, vagy éppen odamegy egy ranged és zavarja őket a foglalásban. Na az előnyt adhat.

Az eddig mutatott képeidből is látszik, hogy nem foglalkozok a többiekkel, ha kell hagyod őket 4v5ben is. Valószínűleg ezért nem vagy magasabb MMR-en és nem is leszel. Más mobában ez lehet taktika, de itt a csapatjátéknak van nagyobb szerepe. Amit nem csak mi állítunk hanem minden tapasztalt játékos.

De gondolom amúgy nem tűnt még fel az se, hogy valszeg nem azért mondja itt mindenki az ellenkezőjét annak amit mondasz, mert utál, hanem mert irrelevánsak a dolgok. De szerinted biztos mindenki "hülye" és csak neked van igazad :U

"Ha, meg lvl 10 környékére összejön a 2-3 szint előny" és ha nem? akkor már buktad a meccset mert az ellenfélnél van healre talentelt support nektek nincs.

Meg kellene értened azt, hogy van köztes állapot a játékban, amit nagyobb szinten mindenki alkalmaz. Neked csak a maradok a lanen és az only TF létezik. Aki kicsit jobban konyít már a dolgokhoz amihez hatalmas IQ se kell, az tudja, hogy objektívre oda kell menni, ha vége akkor meg vissza lanere (lvl 10 előtt mindenképp) Utána már egyszerűbb a campeket is megszerezni, illetve objektív és TF kimenettől cselekedni.

[ Szerkesztve ]

(#8453) DaveNo1 válasza Kotomicuki (#8451) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nincs olyan, hogy DPS Malf, meg PVE Zeratul, maximum a bronz liga alján

Ahogy 2-3 szint különbség is csak akkor jön össze 10-ig, ha egyik csapat vagy valami nagyon OP premade, míg a másik egy átlagos csapat, vagy az egyik csapat átlagos/jó játékosokból áll, míg a másik iszonyat retardáltakból.

Az XP szerzés meg nem multiplikálódik attól, hogy egy vagy több ember áll egy lanen, vagy mennyi ember van ott egy killnél. Lényeg, hogy minden lanen legyen egy ember a soak xp miatt és kész.

You are not prepared.

(#8454) F-ECT$ válasza Kotomicuki (#8451) üzenetére


F-ECT$
titán

amíg nincs meg az a nyomorult 3 szintnyi előny
Ha nem agyhalott az ellenfeled, és mind a 3 lane-en hagy 1-1 embert, akkor a büdös életben nem lesz 3 szint előnyöd, akár 100000000 dps-sel sem, mert a szerezhető xp fix a pvp-t leszámítva. És ez utóbbi az első pár szinten elhanyagolható, lvl 1-en pl kb 0.1 szintet ér egy hős kill.

Dive ever, work never.

(#8455) kippedli


kippedli
tag

Jó lett az új besoroló rendszer. Haver rank 2 volt. Most lejátszotta a 20 mecccset 14-6-al rank 48ra tette. GG EASY. :D

(#8456) adrian360 válasza Kotomicuki (#8451) üzenetére


adrian360
őstag

"pl. 1v3-ba belemenni, amíg nincs meg az a nyomorult 3 szintnyi előny, mert utána már teljesen másként fest az a szitu' is..."

1v3-ba soha nem megyünk bele még ha 3 szint előnyünk van akkor se. kevés hőst leszámítva esélyed sincs leszólózni 3 embert, főleg nem egy steroidon nevelt terminátor Malfurionnal.

DPS Malf miért is tartósabb a support nál ? mert 100 helyett 110-et lő a 4000 hp-s emberbe? vagy izé a keepet 2 perc helyett 1:50 alatt leszedi ?

(#8457) Mister_X válasza adrian360 (#8456) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ugyan, tudhatnád, hogy Kotomicukinak fontos a keepek bontogatása ;] /trollof #peace

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8458) dargelot


dargelot
senior tag

Azt hol tudom beállítani, hogy tudok játszani MobA-val és nem rakjon már mindig össze kezdőkkel? Valahogy a lejátszott 10-15 meccs alatt mindig csak olyan csapattáraim voltak akik soloztak, megálltak és megvárták míg meghaltak, stb. Persze surrender nincs és így mint egy kínzás olyan ez a játék. Lvl 12 olyan nehezen jön össze, hogy már fáj. Chat? Mi az? 100x beírok hogy stay together meg pingelek, senki semmit. Csak azt tudom elképezni, hogy direkt szívat a játék.

(#8459) Mister_X válasza dargelot (#8458) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Sehol.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8460) DaveNo1 válasza dargelot (#8458) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ha kezdő vagy kezdőkkel rak össze, ha már nem leszel kezdő, akkor nem velük.

Amúgy most már COOP sem annyira vészes, be lehet állítani, hogy erősebb AI ellen menjél, az elég tűrhető szerintem kezdő játékosoknak.

You are not prepared.

(#8461) ThySoul válasza F-ECT$ (#8427) üzenetére


ThySoul
senior tag

Van egy Tyrael-em, aki ugye Warrior, és lassan level9, de ugye QM-ben nem kell nekem eldöntenem, mikor legyen TF, úgy is valaki más fog kezdeményezni.(és amúgy sem érzem magam elég tökösnek, hogy csatát kezdeményezzek)

"Li Li és Valla a legegyszerűbb hősök, ezért jelentenek eleinte nagy sikerélményt." Nem sikerélményt adtak, hanem élveztem a velük való játékot. ( Vallával pl első három meccs bukó volt) Mindegy, hogy egy karatker egyszerű vagy olyan bonyolult, hogy a Blizzard se tudja, mit akar vele, ha élvezet vele játszani, akkor nálam tuti befutó. ( ezért szeretik sokan a Dark Souls játékokat) Annyira Johanna se jött be, így hiába top tier, nálam kimarad egy ideig...ahogy Malfurion is.

Egyébként ha a saját hülyeségeidre rájössz, akkor sokkal élvezetesebb a játék: Vallával mindig kergettem a null hp-s enemyt, néha még az ellenséges Fort alá is....mégis jó volt vele játszani. Johannával már úgy játszottam, hogy egy hülyeséget se nagyon követtem el: nem haltam feleslegesen, nem mentem neki 4 embernek, nem futottam erőd alá, nem lőttem el heroicot minion-ra ( tudom, ez nagyon nagy hülyeség :D ), mégse volt az igazi.

(#8462) Drenadar válasza Kotomicuki (#8429) üzenetére


Drenadar
veterán

Nem értem NOVA-t miért basztatja mindenki, eddig szinte csak nyertem vele, és kb top dmg-vel, és még élvezhető is vele a játék egy bizonyos szint elérése után :)

Nah majd megnézem, hogy meddig jutok ezzel a hőssel, eddig még csak 4-et játszttam vele HLben, 3w/1l arányban, ami 75%.
(Csak így alacsony szinten elég unalmas hallgatni a siránkozásokat.)

Tyrande support dmg-zni?
mennyire durva már, mikor én vagyok a második, mert KT megelőz a 20. szint után? :D

(#8463) D4v3 válasza Drenadar (#8462) üzenetére


D4v3
őstag

Nova fun meg minden, de magasabb rangon azért figyelnek is már meg jön a Tassadar counter pick és nem lesz akkora fun sajnos, pedig én is vele aláztam a legnagyobbakat :)
Tyrande hybridnek elmegy, nem akkora bűn dmg-re menni vele, mint malfurionnal vagy más amúgy tök jó supportal.

(#8464) Drenadar válasza D4v3 (#8463) üzenetére


Drenadar
veterán

mikor jött a tassadar counter, akkor kicsit jobban kellett figyelnem, de azért élveztem mikor volt olyan béna, hogy egyedül elmászkált, és akkor megkerestem és megöltem ^^

tudom tudom majd magasabb szinten megmozdulni se tudok mert máris halott leszek... :)

(#8463) D4v3: tyrande utána ugyanolyan "szarul" tud healelni mint amúgy :)

Malfurion meg csak fun, hogy valami másodpercenként nyomja azt az amúgy se sokat sebző dolgát... én utálom azt a valamit így is úgy is :)

[ Szerkesztve ]

(#8465) F-ECT$ válasza kippedli (#8455) üzenetére


F-ECT$
titán

Fasza, mondjuk a jelenlegi tempómmal nekem kb 2 hét lesz mire meglesz a 20 meccs.

Dive ever, work never.

(#8466) gulupeti


gulupeti
senior tag

Jó lett ez az új patch, mostmár legalább szaggat-akad a játék. Eddig ez nem volt.
Másnak hasonló tapasztalat? win 8.1 64bit.

(#8467) F-ECT$ válasza gulupeti (#8466) üzenetére


F-ECT$
titán

Dettó, megáll ilyen 0.5 secekre, ami a skillshotokat elég nehézzé teszi :(

Dive ever, work never.

(#8468) Derrewyn válasza F-ECT$ (#8467) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Jaja... :(
Ja, igen nálam Win10, szóval nem hiszem, hogy ettől függ.

Játszottam kicsit Raynorral, ha már buffolták. 11 QM, 7 win, sokszor top damage, ilyen Nazeboo-félék előztek meg csak néha.
Ja, és persze a klasszikus Double-Barreled - Bullseye build.

[ Szerkesztve ]

(#8469) gulupeti válasza F-ECT$ (#8467) üzenetére


gulupeti
senior tag

Remélem hamarosan javítják, mert ez így nagyon tré... Elveszi a kedvem az egésztől.
Ettől függetlenül 2 QM-et nyertünk az imént, az elsőben iszonyúan daráltunk, nagyon kemények voltunk. Meg voltam elégedve magammal. :DDD

(#8470) Sebestyen01 válasza gulupeti (#8469) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Win 7 konfig adatlapon vajsima :R

(#8471) gulupeti válasza Sebestyen01 (#8470) üzenetére


gulupeti
senior tag

Azaz? Felpeccselték úgy, hogy vegyek új videókártyát? :) Inkább a patchet kellene felpeccselni, hogy újra jó legyen! Hiszen ezeddig problémám nem volt.

(#8472) Sebestyen01 válasza gulupeti (#8471) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Nekem sem topp kártyám van de nekem eddig sem volt gondom vele, egyedül annyi hogy nem tudom natívban futtatni a felbontásomban sajnos, de akinek gyekgépp a konfigja annál lehetnek gondok, sok videósnak is van akik laposokon tolják azoknak főleg sajnos, pedig a sc2 motor nem erről volt híres, az egy jól megírt motor nem tudom minek kell belenyulkálni és mesterségesen húzgálni felfelé! :W Bár inkább hajlok hogy most a netkóddal lehet valami egyeseknél :K

[ Szerkesztve ]

(#8473) Derrewyn válasza gulupeti (#8471) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Nem a videókártyáddal van gond, redditen is sokan panaszkodnak, még high-end kártyákkal is.

(#8474) Devas válasza Derrewyn (#8468) üzenetére


Devas
őstag

Rework volt az nem buff.
Próbáltam én is. Legalább nőtt a lehetőségek tárháza, egyéb buildekkel is el lehet már bohóckodni.

Kotomicuki
Egyszer próbálj meg tankként ostromolni. Csak odamész, a védvonal eldurrogtatja rád a lőszert, a minion wave meg eltakarítja. De ha nem tudsz együtt élni a tudattal, hogy a statisztikában ezt nem írják jóvá neked Siege Damage címszó alatt, akkor inkább hagyd a fenébe. :)

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#8475) CactuS válasza gulupeti (#8466) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nekem patch óta alt+tab után fixen összeomlik. Eddig legalább netezhettem amíg homokórázott a csapat keresésénél.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#8476) salaam válasza CactuS (#8475) üzenetére


salaam
senior tag

Szintén. Streamet szoktam nézni vs a.i. közben, ha a twitch fut, vagy akár a spotify is, visszaesik 2 fpsre és játszhatatlan az egész. Jó, first world problem, nem kell streamet nézni/hallgatni közben, de néha csak úgy üresben is akkora fps esés van, hogy csak na. Nem is találtam el egy frostboltot se tegnap három Jainás meccs alatt.

(#8477) kovsol válasza gulupeti (#8466) üzenetére


kovsol
titán

Én nem vettem ilyent észre, bár a gépem csöppet overkill a játékhoz. :B Win 10 Pro N van a gépemen.

May the Force be with you!

(#8478) CarajoEsp


CarajoEsp
senior tag

Noh, elkezdődött...

HL:100 meccs alatt számmal csóka írja, hogy MONK is Useless és AFK az első perctől:)

Gratula:)

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#8479) Drenadar válasza CarajoEsp (#8478) üzenetére


Drenadar
veterán

Szerintem nagyon kellemes kis hős, de nem érzem nagyon supportnak, aki közel van az gyógyul, oszt ennyi.
HL-be még nem mertem vele menni.

(#8477) kovsol : nekem nem brutális a gépem, de nálam se akadozik a játék...

[ Szerkesztve ]

(#8480) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Tegnap nem tapasztaltam de most nálam se oké az fps 20-30 az 50-60 helyett és néha eléggé beakadt játék közben.

You are not prepared.

(#8481) TBT válasza CarajoEsp (#8478) üzenetére


TBT
addikt

Nem egyedi eset, ez az AFK mizéria a többi MOBA játékban is jelen van már évek óta.

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#8482) DaveNo1 válasza Drenadar (#8479) üzenetére


DaveNo1
veterán

Tempo Storm Monk guide

Egyik legjobb játékos szerint a legerősebb healje van

You are not prepared.

(#8483) ThySoul válasza DaveNo1 (#8482) üzenetére


ThySoul
senior tag

Tegnap kikaptam csapattársnak, kétszer annyit healelt, mint bárki más, nyertünk is :D

(#8484) SimS


SimS
senior tag

Üdv

Az 50 goblin kill portéért promócióról van valahol infó, hogy meddig lehet teljesíteni?

Köszi,

SimS

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#8485) salaam válasza SimS (#8484) üzenetére


salaam
senior tag

Hogy meddig az még nincs (tudtommal, de lehet, hogy más olvasott valamit róla), de mivel az Eternal Conflict keretében jön majd az új pálya is valamikor, ezért biztos, hogy még legalább 3-4 hétig tart az event.

(#8486) Devas


Devas
őstag

Nyeh. Most jöttem rá, ha a kezdőképernyőn ráklikkelgetek az aktuális hősre, akkor beszél...

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#8487) LógaGéza válasza DaveNo1 (#8480) üzenetére


LógaGéza
addikt

Tegnap nálam se volt semmi baj, ma meg szinte játszhatatlan :( Kaptam is egy Disconnect jelet, közben minden ment tovább úgy ahogy eddig, úgyhogy szinte tuti, hogy valami szerveroldalon van.

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#8488) salaam válasza LógaGéza (#8487) üzenetére


salaam
senior tag

Reggel chu-t néztem egy keveset és láttam, hogy US-en csináltak 7db. különálló szervert az éjjel, van central, north, east, brazil, stb.* Ki is lehet választani, hogy melyiket akarja az ember, EU-n meg szintén bekerült ez, viszont csak egy van. Lehet, hogy ezen dolgoznak és tényleg szerveroldali probléma.

*Ping szempontjából lényeges, nem kell megrémülni, kétlem, hogy megszabadulnánk az oroszoktól.

[ Szerkesztve ]

(#8489) errorcode06


errorcode06
őstag

Sziasztok!

Kicsit amatőr és noob kérdés, de kb mennyi idő alatt lehet feltolni egy alap accot lvl 12-re?

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#8490) Drenadar válasza errorcode06 (#8489) üzenetére


Drenadar
veterán

nem olyan sok idő... pár meccs talán? vagy max pár nap.

de miért pont 12re?

Amúgy ahogy észrevettem nem is jelent semmit sem a szintje az accnak, csak annyi hogy ott szintezésért kapsz egy kis alamizsna goldot... más semmi értelme.

(#8491) errorcode06 válasza Drenadar (#8490) üzenetére


errorcode06
őstag

Azért mert pennant meg portrét kapok D3-ban érte.

Köszi a választ!

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#8492) Devas válasza Drenadar (#8490) üzenetére


Devas
őstag

12. és 15.-en unlockolódnak a Free Hero rotation slot-ok. Az azért is lényeges lehet.

errorcode06:
Ha jól emlékszem stimpack-et kapsz kezdésnek, mellette még bemész partyba valakivel, csomó XP-t kapsz. Nekifeszültök, akkor egy délután alatt meg is lehet.

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#8493) Derrewyn válasza errorcode06 (#8489) üzenetére


Derrewyn
senior tag

3,825,000 XP kell összesen, ha nem csapatban mész, és eleinte főleg AI ellen, akkor 15-20 óra.
Csapatban kevesebb a +50% bónusz miatt, illetve stimpack (+100%) is sokat gyorsít. Szóval akár 8-10 óra alatt is el lehet érni.

(#8494) horvi0813


horvi0813
tag

Új HL. Besorolásnál lehet tudni mi alapján lő be a rendszer?

(#8495) F-ECT$ válasza horvi0813 (#8494) üzenetére


F-ECT$
titán

Passz. Ma voltam olyan csapatban, ahol a total hero level 60-280 között szórt, de az ellenfél se járt jobban.

Dive ever, work never.

(#8496) gbela


gbela
senior tag

Ritkán rinyálok, de tegnap fülemen jött ki a gőz.
HL, pickelés. Utolsó vagyok, prepickeltem tankot. Első 3 dps-t húz. Erre a negyedik behúzza novat. Hát fel sem fogtam. Healert hoztam végül, persze kikaptunk tank hiányában.
Köv meccs, Ugyanaz a gyerek, utolsóra pickel egyedül. Nincs healer első 4-ben. Behúzza Novat!
Mindkét meccsen capslockkal noobozott végig valakit, meg kb mindenkit.
És mikor megemlítettem, hogy két meccset bukunk miatta mert fogalma sincs pickről természetesen neki állt feljebb, és mindenki más low ranked noob volt.
Na többet inkább nem mentem tegnap.

(#8497) TBT válasza errorcode06 (#8489) üzenetére


TBT
addikt

Durván 10-15 meccs PVP-ben (Quick Match). Coop vs Ai-ban picit több idő.
Viszont, ha ismerőssel játszol, akkor kapsz 50% XP-t, illetve mivel még totál újonc vagy, így a Blizzard Stimpack-ot is ad (azt hiszem), ami szintén 100% XP bónuszt biztosít. Mondjuk 150%-os XP bónusszal 10 vagy annál kevesebb QM is elég lesz.

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#8498) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Most néztem ezeket a dinamikus bundlekat, akinek pl. megvan a starterből minden, az 2,29 euroért tud szerezni egy armored war horset + 1 hetes stim packot, ami azért elég jó vétel, tekintve, hogy a rendes 1 hetes stim pack ennek duplája ;]

You are not prepared.

(#8499) #hpq


#hpq
aktív tag

Sziasztok!
Lehet már volt róla szó ha nem is konkrétan erről a problémáról, vissza is olvastam de nem sokat találtam róla. Úgy olvastam talán reddit fórumon, hogy egy szálra van optimalizálva a játék, volt egy beállítás (Launch 32-bit client instead of 64-bit) amit bepipáltam. Mégis játék közben ha többen vannak egy bizonyos részen elég jól beszaggat ami szerintem nem teljesen normális. Létezik, hogy kevés lenne neki az i5-4460? Nálatok is előfordul hasonló vagy csak nálam valami beállítás nem oké?

// -

(#8500) Stylerr válasza #hpq (#8499) üzenetére


Stylerr
addikt

Az én konfigomon is be-be szaggat (leesik 30-35fpsre) Teamfightokban. Rosszul van nagyon optimizálva a játék. Nem értem, hogy ezzel miért nem foglalkoznak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.