Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7251) Mister_X válasza Boonen007 (#7249) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Lost Vikingek 0.25-nek számítanak fejenként.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#7252) Boonen007


Boonen007
őstag

Ezt, hogy sikerült kiszámítaniuk? Mert ha jól tudom 3-an vannak és ha matek ismereteim nem csalnak (bár tény, hogy nem ez volt az erősségem) akkor 3x0,25=0,75. Ebben mi a ráció? Murky miért számít annyinak?

(#7253) Mister_X válasza Boonen007 (#7252) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Ez van és kész. Vikingek közül Olaf az egyetlen, akit nehezebben lehet leburstölni (őt se lehetetlen), Murky meg egy jobb Assassinnak két kattintás.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#7254) tepenzed válasza Boonen007 (#7252) üzenetére


tepenzed
őstag

nem az számít hányan vannak, murky gyorsan meghal és könnyű megölni viszonylag de nagyon hamar spawnol, viszont nem ér annyi xp-t sebezhetősége miatt mint egy normál champ. Vikingeknél is hasonló, attól, hogy egy elfekszik(szintén könnyebb lecsapni) még a többit irányíthatod

(#7255) Boonen007


Boonen007
őstag

Most, hogy így mondjátok, Vikingekkel még csak a saját oldalamon találkoztam többé kevésbé így ez nem tűnt fel, viszont az imént volt egy Murky az ellenfél csapatában és Arthassal voltam elég pik-pak zsebrevágtam még Survivor talentel is. Köszi! Bocsi, hogy sok hülye kérdést teszek fel! :)

[ Szerkesztve ]

(#7256) Shadowguard válasza Boonen007 (#7255) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Na jó, kb. most lett elegem a blizzard lóvégtermék MM rendszeréből... Két egymást követő meccsen összedob lvl30 alattiakkal, a túloldalon meg 2-18 közötti HL rankon vannak az emberek, Ez úgy mégis mi a jó büdös franc, de már tényleg? Tényleg, esélyes, hogy majd aki játszott eddig összesen 17 meccset az esélyesen kerül szembe egy Rank2essel... Még a talentjei sincsenek kibontva... Kritikán aluli :W

Tyrandét meg kivehetnék végre a supportok közül vagy legalább azt megoldhatnák a nagytudásúak, hogy ha már nálunk ő jut supportnak az ellenfél is őt vagy Tassadart kapja. Valahogy nem érzem, hogy felérne Utherrel vagy Rehgarral heal tekintetében. De a blizzard szerint ez így jó... :((

[ Szerkesztve ]

(#7257) Kotomicuki


Kotomicuki
senior tag

Miért van az, hogy QM-ben nem gyűjtenek sebzést az egyének, mert pl. ő support és neki nem ez volna a "feladata" (egy Uther 10K siege és hero dmg alatt zárt lvl 20 fölötti meccsen...) és pl. pont az olyan Valla ugat "Noobs!"-ot, akinél még Stitches-el több sebzést tolok ki, mindkét ágon?!
QM-ben mikor lesz végre normális MM, ami nem kísérletezik a kasztok irracionális elosztásával és nem teszi tönkre a napomat azzal, hogy született idiótákkal rak össze állandóan (némi szintfelmérést igazán betehetnének a választási algoritmusába) - kaptam 3 győzelemért 600 aranyas küldetést, de azóta már a 3. másiknak állok neki és még egyet sem sikerült nyernem (szerencsémre, nem erőlteti ehhez az új pályát, mert akkor már... :W )?!

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#7258) Shadowguard válasza Kotomicuki (#7257) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Én ilyennel még nem találkoztam, vagy legalábbis nem tűnt fel (bár Rehgarral én sem tolok valami sok sebzést, ezt írtam is régebben), de olyanom volt ma, hogy Cursed-en Butcher véletlenül nem jött a tribute közelébe és amikor szóltunk neki lehülyézett mindenkit, mert ő nem megy oda meghalni, hanem soak-olja a lane-t, azzal többet segít :Y
Viszont rájöttem, hogy különösebben az sem tetszik, ha nálunk az MM előny. A 17 perc alatt betoljuk Temple-t és van 4 szint előnyünk ugyanolyan sz**, mintha mi vagyunk annak a bizonyosnak a rosszabb végén... Ha 3-4 szint előnnyel akarok nyerni visszamegyek coopozni :K

(#7259) horvi0813


horvi0813
tag

Sziasztok!
Nazeebo most milyen patch után javult valamit?
Tychus mennyit javult?
Vikingek hogy állnak a Nerf után?
(egyiket meg szeretném venni ezért kérdezem)
Köszi előre is! :)

(#7260) Madwe válasza horvi0813 (#7259) üzenetére


Madwe
nagyúr

Tychus kifejezetten jó lett a hosszabb autoattack range-el, már 1-2 versenyen is hozták ma :) persze kérdés bent marad e, de hlre abszolút alkalmas lett, gyakran van már meccseken is amúgy, ált. top dmg vagy aközeli!

Vikingeknek még nem jött olyan hl leosztás ahol hozni tudtam volna, uh nem tudom hogy érezték meg, de remélem életképesek maradtak, imádok velük játszani, kb mint abával, folyamatos mapawareness kell s teljesen más a játék... igaz vikingekkel csak lvl10ig teljesen más, utána már csak kicsit...

Nazeebo szvsz még most sem az igazi, nincs jó ultija igazából, de ha olyan az ellen, akkor akár vállalható is, de köze nincs réig önmagához :S

(#7261) Mister_X válasza Madwe (#7260) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Kinyírták őket. Kivételesen három lane-re leosztós verziót mentem velük, XP contribute-om a duplája volt a csapaton belüli másodiknak, de nagyon megérzed, a nerfet, talentelés igazi kínszenvedés. Remélem 1-2 patchen belül legalább a talenteken alakítanak, ha már a többi nerf (Z, respawn, movement speed, stb.) elvileg a balance jegyében telt.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#7262) Stylerr


Stylerr
addikt

Egyik napról a másikra nem tudok belépni a játékba. Battleneten elindítom, fekete képernyő, majd kiírja, hogy a HoTS működése leállt. Erre tud valaki megoldást?

(#7263) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#7248) üzenetére


F-ECT$
titán

Mentem egyet Rehgarral, iszonyat megérzi a mana háztartás a Feral Heart nerfet meg persze a Shield + Chain Heal spam se tesz jót ennek, de elég jól életben tudja vele tartani a bandát. (Az első talentnek lehet nem árt a Grace, de Butchernek jól esik az Empowering.)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#7264) DaveNo1 válasza Mister_X (#7261) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja a vikingek brutál rosszak lettek, eddig ha a mi oldalunkon voltak vesztettünk, ha ellenünk nyertünk. Patch előtt ez jobbára fordítva volt. Gyakorlatilag minden pontjukat szétnerfelték, a traitjüket elvették, helyette kaptak egy totál vicc traitet stb. Számomra totál érthetetlen, hogy hagyhatták ezt jóvá, október óta játszom de ekkora nerfet még egy hősön sem lehetett látni.

Btw. szerintetek milyen érzés amikor Kael és Jaina csapattársat 10 ezer sebzéssel vered murkyval? Hihetetlen mennyi borzasztóan rossz rank1 játékos van. Ez a pontozós rank rendszer egy vicc, és sajnos egy cikk alapján így is akarják hagyni (a fejlesztők szerint a HS rendszere tök jó, ezért részben onnan másoltak... :W )

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#7265) Stylerr válasza DaveNo1 (#7264) üzenetére


Stylerr
addikt

Én most kezdtem el a HL-t, de konkrétan agyvérzést kapok, olyanok a csapattársaim..

(#7266) Shadowguard


Shadowguard
senior tag

Na aludtam rá egyet, most lehiggadva kb. ott tartok, hogy abszolút nem érdekel már, hogy mi van a meccsen :DD A rendszer úgy sz**, ahogy van, felesleges magam idegesíteni rajta. Elszuttyogok, ha a csapat vevő a taktikára akkor csinálom rendesen, ha nem akkor szedegetek XP-t, legalább valami haszna legyen.
Bár az utolsó kör most jó volt: Cursed-en 14 perc alatt kikaptunk, a másik csapatban csak Rank28on volt a legrosszabb játékos... Nekünk meg volt egy Rank48as, mint legjobb :C
Egyedül azt bánom, hogy megvettem a Starter packot és pénzt adtam ki erre a szutyokra.

(#7267) whitezo88 válasza DaveNo1 (#7264) üzenetére


whitezo88
nagyúr

a HS rendszere jó? ez valami vicc?

a nerfekkel kapcsolatban meg a Blizznél általános, hogy ha valamit erősnek gondolnak, használhatatlanná nerfelik. Lásd HS, ezt te is tudod, mert játszol azt is.

(#7268) zws válasza whitezo88 (#7267) üzenetére


zws
senior tag

Igazából nem is lenne sok dolguk a blizznek, csak a korábbi nerfeket visszavonni. Mert jó pár hőst gyengítettek azért mert túl erősnek bizonyult, de azóta jöttek olyan hősök amik mellett már azok se lennének olyan erősek és rögtön kiegyensúlyozottabb lenne az egész.

A HS rendszerre meg inkább ne alapozzanak :D

(#7269) Shadowguard


Shadowguard
senior tag

Ilyen rosszul még sose ment, de már csak röhögök rajta :D Hétből kettőt nyertem ma, de legalább háromszor is elsütötték az öljünk bosst emberhátrányban, hátha az ellenfél elszedi tőlünk poént. Pedig most spider mapon is olyan szépen kértem, hogy ne tegyék, 4 fort vs. 1 az állás nekünk, kihozunk egy pack addot és nyerünk, de nem :N Ők megöletik magukat és szereznek bosst az ellenfélnek... :C Aztán négy ember vitatkozik ki a nagyobb noob.

[ Szerkesztve ]

(#7270) DaveNo1 válasza whitezo88 (#7267) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja csak itt egyelőre 40 hős sincs, aminek egyharmada alapból nem jó kompetitívbe, de ha így nerfelgetnek lassan fele lesz az a szám.

You are not prepared.

(#7271) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#7270) üzenetére


F-ECT$
titán

Egyébként van már új hős rangsor? Amin csodálkozok, hogy BW-t nem nagyon láttam a patch óta, pedig jónak tűnt a PTR-en.

Dive ever, work never.

(#7272) arni1 válasza zws (#7268) üzenetére


arni1
aktív tag

Peldanak okan a battle momentum visszaadasa thrallnak de nem 0.5 seccel hanem 0.25-el+ a selfhealt egy kicsit megdobni(epp a sundering stunt visszaadni, az teljesen erthetetlen szamomra). Rogton balanceos lenne. Stitchesnel egy tierbe rakni a stunt es a mega slam-et(lehet nem pontos a talent neve) stb. Rogton 2 hasznosabb hos lenne. Es lehetne meg ezeket sorolni.. Meg is irom a blizzardnak :DD

(#7273) Kotomicuki válasza zws (#7268) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Azt azért nem lépik meg, mert akkor nem vennél új hőst, hiszen a régi is jó lenne még!

...

Ezek szerint Leoric lesz a következő hős?!

Hhmm, lehet, hogy azért vették el a többiektől az unstoppable-t, hogy az új(ak) megkaphassa/-ák, mint plusz, amivel a régiek fölé nőhetnek - neki 14 sec-enként 2,5 + 1,5-re lesz lehetősége?! :F
Kezd kissé "szánalmas" lenni ez a Blizz'... :(

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#7274) F-ECT$ válasza Kotomicuki (#7273) üzenetére


F-ECT$
titán

Ezek szerint Leoric lesz a következő hős?!
Ezt már hetek óta tudjuk, utána meg a Monk jön D3-ból, és support lesz.

Dive ever, work never.

(#7275) Madwe válasza Kotomicuki (#7273) üzenetére


Madwe
nagyúr

Bőven van még régi hős aki most is jó... Kezdem úgy érezni a hszeidből hogy overnerfelték gazlowet aki az új pályán amúgy se jó ;] ne vegyél komolyan :D

(#7276) Derrewyn válasza F-ECT$ (#7271) üzenetére


Derrewyn
senior tag

A dupla self heal bug javítása miatt nem játsszák szerintem, azért az elég imba volt.

(#7277) horvi0813 válasza Derrewyn (#7276) üzenetére


horvi0813
tag

Eddig nekem BW volt kedvenc Healem, de most Malfuró nagyon bejön :)
Most nézem mi ez a patch ami lejött hírtelen ~36Mb?

[ Szerkesztve ]

(#7278) F-ECT$


F-ECT$
titán

Már csak ez kellett, Blizz gondolom reagálni se fog hónapokig.

Dive ever, work never.

(#7279) Shadowguard válasza F-ECT$ (#7278) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Nem rossz, lehet megveszem Novát :U Olyat viszont látott már valaki, hogy Zagara saját magát nyeleti le az ultival? Ma volt szerencsém látni egy ilyet :Y

(#7280) tomazin válasza Shadowguard (#7279) üzenetére


tomazin
veterán

Nem rossz? Na ne idegesíts már fel. Te is az a tizenéves gyíkarc vagy aki ha nem fut a wallhack rosszul érzed magad, de még így is el tudják kalapálni az arcod, mert akkora szerencsétlen vagy?

vagy szimplán nem fogtad fel miről szól a videó.. :U

[ Szerkesztve ]

(#7281) Madwe válasza tomazin (#7280) üzenetére


Madwe
nagyúr

Sheldon, még mindig nem megy a cinizmus felfogása :D?

(#7282) tepenzed válasza F-ECT$ (#7278) üzenetére


tepenzed
őstag

ez a wallhack amugy már az alpha óta elérhető :D csomó forumon fent van, ezek szerint még mindig megy :D

(#7283) Shadowguard válasza tomazin (#7280) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Azért még némi fejlesztés ráférne. Nekem az jobban tetszene, hogy mozogni se kelljen, csak random lövök egyet és valaki meghal. Olyan nincs? ;]
Egyébként megnyugtatásképpen, nem gondoltam komolyan ;) Meg az előző hsz-t se. Bár amennyire szívat mostanában az MM lehet tényleg ki kellene próbálnom :DD Józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy ha vesztek egy rakás kört akkor gyengébb ellenfeleket ad, nem Rank1-eseket. Ügyi blizzard :C

Utoljára SC egyben használtam cheatet, mikor kijött a huncraft fordítás és nem volt kedvem végigtolni harmadjára is a kampányt

[ Szerkesztve ]

(#7284) tomazin válasza Madwe (#7281) üzenetére


tomazin
veterán

hát akkor én sry, de én nem éreztem benne a cinizmust. :U

(#7285) Shadowguard válasza tomazin (#7284) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Pedig a szmájlival is arra akartam utalni -> :U De majd legközelebb jobban igyekszek :D

(#7286) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Már nem azért de ez a Falstad nagyobb counterje Butchernek mint bármi más. Nem érdemes ráruholni mert nagyobb burstje van...

You are not prepared.

(#7287) Kotomicuki válasza Madwe (#7275) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Rendben! :R

Amúgy bizirgálja meg a trójai faló a szálkás micsodájával a Blizz'-éket - "háturul" - a Regen.Master-nerf és az új pálya miatt!
Egy nyomorék lett szerencsétlen Gazlowe-ból és emiatt alig tudtam hozni a formám az új pályán - akkor is b-meg a kényszerített TF-jukat: azzal nyertünk, hogy (régi jó szokásomhoz híven) rájuk borítottam a pályát (az első "bulit" még elhozták, de utána beindult a "nagyüzem", mert még a mieink sem tudták teljesen eldobni az összekapart szintelőnyünket). ;)

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#7288) Metacska válasza Kotomicuki (#7287) üzenetére


Metacska
aktív tag

Gazlowe sajnos már jó ideje nyomorék QM-ben is. Én is szeretem, de a társai (Sgt. Hammer, Zagara, Azmodan) többet tudnak.

(#7289) DaveNo1 válasza Kotomicuki (#7287) üzenetére


DaveNo1
veterán

A regen mastert mondjuk pont buffolták, Gazlowe meg mindig is nyomorék hős volt, de pont az új pályán használható valamennyire jó turret elhelyezéssel ;]

You are not prepared.

(#7290) Reno7 válasza Kotomicuki (#7287) üzenetére


Reno7
senior tag

ZP pont tegnap tolta Gazloweal, ilyen rank 50 - rank 1 challenge keretében, neki azért elég jól ment vele. Nekem úgy tűnik hogy solo QM/HL -ben inkább bring the player szituáció van, egy rendes premade TL-ben már inkább elvérezne.

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#7291) Kotomicuki válasza Metacska (#7288) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

A mostani Regen.Master-nerf-ig semmi bajom nem volt vele.
Mióta nyakon csapták Sgt. Hammer-t, azóta az egyetlen, megbízható specialistám - a többiek sokba kerülnek: viszonylag mobilis, a tornyai kellő óvatosságra és távolságtartásra késztetik az ellenfelet (különösen a +40%-os hatósugár-növelés után), a bombájával, vagy bombáival meg jól tud menekülni, HA időben észlelve van a veszély (lassító CC-kkel könnyedén fogható) és némiképp még alakítható is -> Robo Goblin-nal PvE DPS-, míg a Grav-O-Bomb-bal meg piszok kellemetlen tud lenni...
Mindig úgy jönnek rám, hogy ez csak egy Gazlowe..., aztán mégsem! ;]

#7289:
Nekem az elején kellene a több, ahogy az "régen" volt -> úgy könnyebben és gyorsabban lehetett szintelőnyt létrehozni vele, ami mindent visz!

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#7292) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Néhány infó morzsa:

-After Butcher, Leoric and Monk they will move onto other Blizzard franchises - no more Diablo heroes for now; may return to Diablo afterwards.
-Second Diablo-themed Battleground coming after Battlefield of Eternity
-Internally they have a huge spreadsheet with Heroes - potential roles, skills, traits, etc. And they use it to decide what's next.
-Butcher's choice was because they wanted a "scary" guy, that really instilled fear on enemies.
-Leoric's choice was meant to have this guy that just never really dies - an extreme gameplay situation. "Lifesteal" theme.
-Monk's choice was meant to fill the gap of not having a Diablo support hero. Very mobile. Community asked for him.
-Monk on trailer uses quite a few animations from actual abilities.
-Voice Chat being worked on.
-Observer Mode is on their plans, but no timeline.
-Gender swap on characters like Diablo (mentioned Illidan too) will likely be skins - new heroes would be kinda confusing.
-Discussing on having a Thumbs Up/Down system to evaluate players after the match.
-Gonna wait for Overwatch to establish itself as a franchise of its own before bringing those heroes over.
-They do follow changes to the meta-game - particularly interesting when there are no patches influencing that.
-Replay system forwarding and Reconnect system are similar problems - so they want to tackle those together. Rather than just optimize, they want to completely revamp it.
-Maybe if they incentivize a Honour system and reward players for being helpful and nice (with some small bonus xp or gold) it can help with the toxic players issue.
-Maybe they can pair players who are slightly more aggressive with other like-minded players, rather than flat out banning them.
-These are potential solutions that are being discussed internally - not final thoughts on systems that will actually go live!

Na a voice chat hozná csak el az igazi anyázást ;]

Monkra kíváncsi vagyok mit jelent majd a nagy mobilitás, gondolom gyorsabb movement speedje lesz mint a több heronak, illetve a seven-sided strike az már tuti lesz. ;] Végén lesz belőle egy Illidan 2.0, party healekkel kiegészítve ;]

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#7293) Metacska válasza Kotomicuki (#7291) üzenetére


Metacska
aktív tag

Természetesen mindenkinek egyéni preferencia sorrendje van, továbbá ízlések és pofonok, de jelenleg az egyetlen megbízható és használható ilyen téren: Zagara. Nem tudom, hogy játszol-e vele?

(#7294) Shadowguard válasza DaveNo1 (#7292) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Na az új battlegroundra már nem is kell csak egy lane és az objective lehetne az, hogy ölj meg 20 enemy playert. És két hétig ne dobáljon be csak a két Eternal-os baromságra, mert hagy ismerje meg mindenki az új térképet...
A playerek értékelése meccs után szintén zseniális ötlet. Már látom előre, ahogy páran "csakazértis" lepontoznak mindenkit, mert kikaptak. Mellé már csak az kell, hogy X negatív értékelés után még bannoljon is a rendszer pár napra. :))
Butchernél meg arra leszek kíváncsi, hogy mennyire kell tőle félni amikor már lement az ára. Az, hogy most gusztustalan az egy dolog, de majd a nerf után ;] Majd Leoric is csak akkor derül ki, mennyire nem tud meghalni.
Voice chat meg felőlem jöhet. Én úgysem használnám, ha nagyon erőlteti a játék meg legfeljebb leveszem az egésznek a hangját. Most is elég csendesre van véve, mert általában zenét hallgatok közben.

Szerk.: Mi a franc? Átlogoltam HS-be megnézni milyen napim van, logolok vissza és büntiben vagyok, rögtön két meccsre :Y Pedig ma csak egyszer léptem ki meccsről még reggel és azt akkor rögtön lebüntette. Járt már így valaki vagy csak engem utál?

[ Szerkesztve ]

(#7295) tepenzed válasza DaveNo1 (#7292) üzenetére


tepenzed
őstag

igazából voice chat pont, hogy csökkenti az anyázást, én úgy veszem észre,hogy az olyan játékokban ahol van, sokkal kevésbe flamelnek szóban, mint írásban

(#7296) tomazin válasza Shadowguard (#7294) üzenetére


tomazin
veterán

kapsz rögtön büntetést a meccs közbeni kilépés után.

mellesleg tegnap 5meccset mentem és egyszer sem adta be az újat, úgyhogy custom gameben kellett kipróbálnom 9bottal. fincsi 40perces meccs volt, ahol veszítettünk ;]

(#7297) F-ECT$ válasza Shadowguard (#7294) üzenetére


F-ECT$
titán

Pedig ma csak egyszer léptem ki meccsről még reggel és azt akkor rögtön lebüntette.
Szerintem nem csak napon belül nézi, hanem akinek már volt büntije, akkor az a következőt is könnyebben megkapja.

Butchernél meg arra leszek kíváncsi, hogy mennyire kell tőle félni amikor már lement az ára. Az, hogy most gusztustalan az egy dolog, de majd a nerf után
Egyelőre nem érzem, hogy nerfelni kellene. Egy Zera / Nova is leveri a papír assákat egyedül, és a Butcher is csak erre képes önmagában. Persze egy jó healerrel van sustain-je is, de az meg bármelyik assa-nak van.

Dive ever, work never.

(#7298) adrian360 válasza Shadowguard (#7294) üzenetére


adrian360
őstag

"ma csak egyszer " egyébként többször szoktál ? :D lehet már nézik a komoly visszaesőket.

én 7 hónap alatt 2 meccsről léptem ki összesen, egyiken kényszerből, és egy volt csak rage :)

(#7299) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#7297) üzenetére


DaveNo1
veterán

Butchert semmi sem egy-egyezi le a selfhealje miatt, még chent is agyonvágtam vele, viszont ha berohansz egy tömeg fightba és nincs egy Uther mögötted két CC és meghaltál. Nem lehet azt csinálni vele mint a régi Illidan-aba kombóval mert a selfhealt leszámítva semmi sustainje nincs, viszont halecc-znek akkor az nem ér semmit.

Kaelre sokkal inkább ráférne a nerf, aki 1 km-ről 1 flamestrike segítségével lerobbantja egy hős hp-ját. Konkrétan egy ignites flamestrike annyit sebez mint egy nova ulti, csak kikerülni is nehezebb.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#7300) Kotomicuki válasza Metacska (#7293) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Nincs olyan jó menekülőkéje, mint Gazlowe-nak - a Nydus-t kissé körülményesnek érzem - , így óvatosabban kell(ene - mert akkor nem gyűlik az XP) vele játszani.
A sebzéskiosztásával nincs akkora gondom, ha a tumor-fejlesztéseket hanyagolom - de ekkor meg az életben maradási esélyei csökkennek, még tovább, ill. "nehéz" választani, hogy melyik támadási formáját érné meg fejleszteni a 3-ból, mert mindre ráférne a tuning...
Nem olyan masszív, mint a kis Ződ, emiatt megint csak távolabb kell vele állni és még inkább sasolni a környezetét meg a minimap-ot: sokkal inkább a csapatára van utalva, mint a goblin, amivel azért lehet (sőt: kell is) szólózni.
Mivel QM-ben ritkább a komoly csapatmunka ezért inkább hanyagolom Zagara-t, mert önállóan kevésbé hatékony és sokkal több vele a stressz, mint a kedvencemmel.

...

Mondottam volt már, hogy a "PvE" Zeratul-omnak is jócskán keresztbe tett a Regen.Master-nerf?! ;] :P

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.