Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7051) Mister_X válasza whitezo88 (#7048) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem hinném, bár ki tudja. ESL honlapja feldobja az ellenfél battletagjét, friendnek felveszed, mondtok sorjában magasabb seed alapján három kasztot (egy kaszt egy pakli), BO5 és kész. Meccsek végéről (vagy menet közepéről) egy-egy screenshot a biztonság kedvéért, ha probléma adódna.

Amúgy látom, rossz topic :D :R

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#7052) DaveNo1 válasza mobal (#7050) üzenetére


DaveNo1
veterán

Előfordul néha, nekem is volt 6-7 meccses lose streak. Solo q már csak ilyen.

You are not prepared.

(#7053) Boonen007


Boonen007
őstag

Ez elég ipari meccs volt! :D

(#7054) DaveNo1 válasza Boonen007 (#7053) üzenetére


DaveNo1
veterán

A draft hosszabb volt mint a meccs

You are not prepared.

(#7055) Shadowguard


Shadowguard
senior tag

Ez jó volt, ha egyszer alkalmam adódik rá ki fogom próbálni ezt az Epic mount-os trollkodást :)

(#7056) Madwe válasza Shadowguard (#7055) üzenetére


Madwe
nagyúr

Az mit takar?

(#7057) Shadowguard válasza Madwe (#7056) üzenetére


Shadowguard
senior tag

A versenyt nézem :) Gamers2 Dragon Shireben egyszerűen nem tudta megszerezni az oltárokat, mert Falstaad seperc alatt odapattogott az őrizetlen oltárhoz. Amikor meg szétszakadt a csapat rögtön rárontott mindenki a magányos emberre. Szegény Arthas is hirtelen azt vette észre hárman ütik ;]

Viszont végre hozott pontot a G2 is :) Szoros meccs volt, hihetetlen néha milyen mázlival menekültek meg :DD

[ Szerkesztve ]

(#7058) DaveNo1 válasza Shadowguard (#7057) üzenetére


DaveNo1
veterán

Az epic mount nem troll talent, sokat számít a játékban a mobilitás, én is többnyire azt választom ha Falstaddal megyek.

You are not prepared.

(#7059) Shadowguard válasza DaveNo1 (#7058) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Én sem a talentre értettem, hogy troll, hanem amit összehoztak vele :) Lvl20 után minden sárkányt behúztak és abban nagy része volt Falstadnak is. Lehet csak nekem volt új a dolog, de eddig még nem láttam ilyet és tetszett.
Viszont szerintem tegnap is érezni lehetett, hogy kevés a használható hős a játékban, ha TLV megkapja a nerfet lehet ők is kiesnek (bár talán bejön helyettük Tychus). Egyszer még a tankoknál is volt gond, de használható DPS sincs elég, ha azok kapják a bant. Tényleg beindulhatna már a hősáradat (versenyképes SC hősöket akarok... Sokat :DD )

(#7060) Metacska válasza Shadowguard (#7038) üzenetére


Metacska
aktív tag

Szerintem gyáva vagy :) Ez attól team game, hogy ha kell akkor beleállsz (főleg QM-ben) a team fight-okba. Blackheart’s Bay-en például olyan esetekben, ha az enemy-nél nagyszámú doublon van és égető szükség van megszerezni őket, hogy a hajó bedöntsön 1-2 towert / keepet.
Ekkor megvan az esélye, hogy bedarálnak téged is a másodvonalban, hiszen mindig a healeren és a DPS-en van a first focus.
Ez nem public CS, hogy stat-ra meg server rank-ra játszol. Ha kell (persze valóban ritkán), akkor az elején az XP soak érdekében többször halok, mint ölök.

De lehet, hogy ezzel a mentalitással egyedül vagyok.

Nekem egyébként pont ezért nem tetszik KT. Egyébként is papír karakter és csak level 13 után jön meg a dmg. Addig csak lanelni jó (sztem).

(#7061) Derrewyn válasza DaveNo1 (#7058) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Ezért várom már az új BW talenteket, most is igyekszem annyi helyen segíteni, amennyit a Phaseshift enged, de ez nem mindig elég.
Persze néha eleve buta a csapat, és otthagynak egyedül egy lane-en early game-ban, és aztán volt olyan, aki morgott (egy KT), hogy miért hagytam másik lane-en meghalni lvl 3-4 körül... :D

(#7062) kovsol


kovsol
titán

Várhatóan a Lili javul majd bármit is a patch hatására?

May the Force be with you!

(#7063) Shadowguard válasza Metacska (#7060) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Hát amit írtam az elsősorban Kaelre vonatkozott ;) Vele (szerintem) többre megyek, ha visszahúzódok a falak mögé és onnan szurkálom az enemy-t, meg közéjük vágom a főnixet, mintha én is bemennék az első sorba meghalni (főleg, ha ezzel a 10% abilityt is bukom :U ). Tankkal (esetleg healerrel) más stílusban játszom és többet is halok, ha úgy hozza a helyzet, de Kaellel (és más papír assassinokkal) nem fogok belemenni egy vesztes csatába, ha látom, hogy az első sor elhullik akkor kötöm a nyúlcipőt.
B. Bay-es példánál maradva: ha meghal a tankotok+1 DPS és hárman vagytok öt ellen mennyi esélye van, hogy megszerezzétek a pénzt? Akkor már jobb visszavonulni és ha olyan a csapat messziről piszkálódni, hogy ne tudják beváltani a doublon-okat.
Kael azért már korábban is bele tud szólni a dolgokba, csak nem szabad egyedül mászkálni vele. Plusz tíztől már van főnix is (ami gusztustalan azzal a 40 seces CD-vel), bár szerintem 16tól az igazi. Szeretem mikor a menekülő ellenfelet még éppen elkapja a flamestrike és csak várnom kell a "csing"-re mikor az ajándék living bomb elteszi láb alól ;]

(#7064) Derrewyn válasza kovsol (#7062) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Igen, némileg fog javulni amiatt, hogy a lökések után nem stun lesz, hanem daze. Így azért már némileg nehezebben szakítható az ultija, eddig csak az ellenfél jóindulatán/kompetenciáján múlt, hogy meddig hagyták pörögni.

(#7065) Derrewyn válasza Shadowguard (#7063) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Főnix gusztustalan? Zónására jó, de komoly sebzést nem okoz. Nick a streamjén ecsetelte, hogy a Flamestrike inkább érződik ultinak az apply Living Bomb talent után.
A Főnixekből többnyire kiszaladtak az emberek, alig okozott vele sebzést. Aztán amikor sikerült eltalálnia vele valakit, akkor Grubby küldött neki 1 dollárt emiatt. :)

(#7066) Metacska válasza Shadowguard (#7063) üzenetére


Metacska
aktív tag

Na azért healer-rel halni az tényleg szomorú, előbb kell meghalnia mindenki másnak. Bár az már önmagában gáz, ha egy 10+-os healer mellett többen is meg tudnak halni.

Én HL-ben csak healert pickelek, szeretem a support szerepét és megy is (bár Uther nem fekszik). Sky Temple-ön, ha több aktív temple van, akkor például BW-vel egy jól időzített teleporttal létszámhátrányos engage-nél is csatát fordítok köszönhetően a poly-nak, gust heal-nek, protective shieldnek, 10+-nál Blink heal-nek, lvl 20-nál pedig a storm shieldnek.

Egyébként én már előre félek a BW finomhangolástól, ezért rágyúrtam Rehgarra.

Derrewyn: Általában minden mappon a zónázás a cél, hogy távol tartsd az Enemy-t, mint Raynornál a Hyperion és Novánál a Precision Strike. A Pyroblast jó dolog levadászni a low HP-s emberkéket. De szorított helyzetben használhatatlan, mert castolni kell. Nem 1szer megmurdáltam, mielőtt még kitolhattam volna.

[ Szerkesztve ]

(#7067) F-ECT$ válasza Derrewyn (#7064) üzenetére


F-ECT$
titán

Viszont cserébe kap nerfet (Hustle), illetve a Blinding változás meg Illidan, Valla ellen buff, de amúgy inkább nerf.

@Metacska: Na azért healer-rel halni az tényleg szomorú, előbb kell meghalnia mindenki másnak.
Vagy nem. Még versenyeken is előfordul, hogy kifókuszolják a healert.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#7068) Metacska válasza F-ECT$ (#7067) üzenetére


Metacska
aktív tag

Ez így is van. Az utolsó előtti kommentemben írom is, hogy a fókusz a healeren, aztán a dps-en van, de én mindig hagyok bent team fightoknál egy stunt / slowt / + movement speedet / shieldet magamnak, ha rám jön az összes. Ez megadja azt az 1-3 sec előnyt, hogy hátrébb léphessek / távozhassak.

(#7069) Shadowguard válasza Metacska (#7066) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Hát Rehgarral és Malfival pedig megesik, hogy meghalok, BW-vel azért könnyebben el tudok szökdösni, főleg amikor már van blink heal is. Előbbivel ritkábban, mert mégiscsak ott van a totem, utóbbival azért megesik, ha megkapom a fókuszt. Meg én csak QM-ből indulok ki (még mindig nem mertem elkezdeni a HL-t, annyian írják itt, hogy első pár meccs súlyozottan számít) és ott azért vannak érdekes dolgok.
És néha én is lehet rosszul döntök ki érdemli meg jobban azt az Ancestral-t én vagy egy DPS. Ha egyébként mindenki low HP-n van az enemyből simán odaadom másnak, csak van, hogy én belehalok. Legutóbb meg simán beáldoztam magam, amíg velem (Rehgar) szórakoztak addig a hátam mögött Kerrigan eltekerte a tribute-öt. Így nem kapott curse-t a csapat, viszont nekem kicsit sok lett a jóból...

Derrewyn: Zónázásra viszont olyan rövid CD-vel tökéletes. És hiába nem sebez, de ha magam mögé dobom a főnixet sokszor nem kergetnek tovább. Ha mégis akkor megy rájuk a gravity és gondolkozhatnak a levegőben lógva ;]

(#7070) F-ECT$ válasza Shadowguard (#7069) üzenetére


F-ECT$
titán

Rehgar. Persze ilyen nekem még rohadtul nem jött össze. Mostanában próbálkozok az Empowering Charge-al, hogy legyen egy kis sebzésem, de igazából már a patchet várom.
Mondjuk Level 7 "vicces" szint lesz:
Cleanse
Farsight
Forward Momentum (basic attack 1 seccel csökkent minden cd-t)
Earth Shield
Aztán válassz paraszt :)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#7071) Metacska válasza Shadowguard (#7069) üzenetére


Metacska
aktív tag

Halálozási ráta healerrel (nálam):

Lili, Malfurion, Uther - Rehgar (ők valahol azonos szinten) - BW.

Rehgar nagyon jó, csak meg kell találni a jó talentelést. Szerintem:
Lvl 1: Totem. Hasznos (és nem csak a játék elején, ahogy sokan emlegetik) a campeknél egyedül. Zónázásnál, megfelelő (védhető) helyre elhelyezve.

Lvl 4: Feral Heart: Menekül és helyváltoztatás okán csakis így szabad közlekedni, tehát ha passzív vagy, akkor nem mindegy, hogy 100 % regen van vagy sem.

Lvl 7: Earth Shield. Nincs is más használható ezen a levelen. Nem csak sebzést ad, hanem dmg-t absorbol. Egyértelmű választás.

Lvl 10: Ancestral (not a question)

Lvl 13: Na ez egy érdekes pont. Én a lighting totemre teszek mindig, mert ha slowolom az enemyt, hogy a többiek befoghassák, akkor általában mindegyikőjük (melee-k ugye mindig) beleesik a rangebe, így kapnak shieldet és damaget is a cucc. Alternatív opció a healing surge.

Lvl 17: Earthgrasp Totem: Ez nem is kérdés, a slow rate annyira magas, hogy gyakorlatilag stunt kap és a range is megnő.

Lvl 20: Farseer's Blessing: Több heal és van area heal is.

Ancestral-t akkor érdemli meg szerintem Reghal, ha őt fókuszálják és a healer élete múlik ezen. Akkor rakom magamra, amikor Niagara szerűen zuhan a HP-m. Egyébként mindig teammatet mentek vele.

Végszóként: Aki Rehgarral DMG buildet épít (láttam már 1-2 ilyet), az igazi kretén. Ugyanis nem tudsz hatékony lenni vele. Nem elég jók a talentek ilyen téren.

[ Szerkesztve ]

(#7072) Derrewyn válasza Shadowguard (#7069) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Az a baj, hogy a hatása pusztán annyi, hogy nem állnak bele, de simán átrohannak rajta vagy kikerülik. Teamfight-ban szerintem nem lesz döntő, legfeljebb csak ha nincs összhang, és emiatt szétszakad a parti.

Pár szituáció persze van, amikor jól jön, pl. Cursed Hollow bossnál, de ott ha rajtuk ütsz, az ellenfél enélkül is elhull.

Persze ettől Kael még erős hero, de nem az ultija(i) miatt. Sokan még most sem veszik észre, hogy Living Bomb van rajtuk, és berohannak vele a többiek közé...

(#7073) F-ECT$ válasza Metacska (#7071) üzenetére


F-ECT$
titán

Lvl 1-10 ok, lvl1-en azért több jó talent is van, illetve lvl4-en néha hasznosabb team szempontjából a Farsight.

Lvl 13 - szerintem a Lightning totem nem ad túl nagy dps növekedést, egy Feral Lunge hasznosabb. A Healing Surge meg akkor ha kell a csapat heal (több tank, melee csapattárs van, vagy az ellenfélnél nagyobb aoe).

Lvl 16 - Totem is jó, de a BfB is segít a menekülő elkapásában és kinyírásában.

Lvl 20 - Farseer se rossz, de pozíciófüggő, a Storm Shield szerintem biztosabb.

Dive ever, work never.

(#7074) Metacska válasza F-ECT$ (#7073) üzenetére


Metacska
aktív tag

A Farsight-tal az a baj, hogy eseti jelleggel használható. Én sajnálom rá, ennél jobb opció a Feral Heart.

Level 13-on a Feral Lunge-al az a baj, hogy előtte lvl 7-en ki kell rakni a Shadow Wolfot. A Shadow Wolf-al pedig csak az a baj, hogy temporary a stealth. 2 másodperc semmire sem elég, arra sem, hogy az üldöződ elveszítsen téged. Már nem egyszer hajkurásztam shadow wolfos Reghart és nincs értelme ennek a talentnek, végig rangen belül maradt.

Lvl 16-on a Blood for blood számomra kétséges.
Nem működhet, mert szerintem oegy tanknál vagy egy DPS-nél van létjogusultsága. Talán működhet, mert végülis egy healerről van szó...

Lvl 20. Igen a Storm shield mindig egy jó opció a healereknek. Bár főleg HL-ben ahol gyakrabban mozog együtt a csapat, így van lehetőséged egyszerre -akár- mindenkinek shieldet adni. QM-ben vagy HL-ben lane-n pusholó csapattárs mellett felhasználni szerintem pazarlás. Akkor már inkább a blink heal. Azzal fókuszolni lehet a low HP team membereket.

Bár minden healernek van basic AB-je direkt heal-re. BW-nek nincsen. Csak a gust heal, de azt most elveszik (ugye?), és az is aoe heal. Csak ultinál jön be a blink heal. Igaz, hogy lvl20-on nem indokolt megint a blink healre tenni, hogy legyen 1 plusz charge. Annyit az nem hoz.

(#7075) Madwe válasza Metacska (#7074) üzenetére


Madwe
nagyúr

En csak hlt játszom s a kolléga talentjeit hozom en is mindig. Pl a lvl20as talentbe kötésed érthetetlen számomra, mi az hogy laneelsz vkivel, pusholtok? Az esetek 99.9999%ban Lvl10 után, de 20nal főleg együtt mozog a csapat.
Bfb eddig alap volt mert iszonyat op, keddi nerf után majd kiderül mi lesz :)

[ Szerkesztve ]

(#7076) F-ECT$ válasza Metacska (#7074) üzenetére


F-ECT$
titán

Shadow Wolf miért kellene a Feral Lunge-hoz? Anélkül is tudod használni, odaugrasz vele, aládobod a totemet, aztán spuri.

Dive ever, work never.

(#7077) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Hero rotation:

Raynor
Muradin
Falstad
Sonya
Tyrande
Gazlowe (12)
Azmodan (15)

You are not prepared.

(#7078) AxBattler válasza DaveNo1 (#7077) üzenetére


AxBattler
félisten

Yay! Azmodan-t rég ki akartam próbálni, tetszenek a "summoner", meg a ranged hősök.
Sonya-val meg korábban is jól ment a darálás.

Raynor-t viszont pont múlt héten vettem meg...

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#7079) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#7077) üzenetére


F-ECT$
titán

Úristen, asszem solo qm-et hanyagolom "normál" hősökkel ezen a héten is, marad a Nova / Zera funolás.

"Alig" várom, hogy olyan csapatba kerüljek, ahol Gaz és Azmo is rááll 1-1 lane-re, és sosem jönnek le róla. Tyrande miatt nem lesz rendes heal, Sonya miatt meg rendes tank, talán Mura néha fel fog tűnni, de gyorsan ráunnak majd.

Dive ever, work never.

(#7080) Metacska válasza Madwe (#7075) üzenetére


Metacska
aktív tag

Ezért különböztettem meg a QM-et és HL-t. A játék 2/3-ban (ha a map objective ezt nem kívánja meg), akkor az 5 player megoszlik a laneken. Félreérted a storm shieldes okfejtésemet.

A blood for blood-ot nálam kiváltja az Earthgrasp. Üldözésnél, nálam 1 gombnyomás a wolf form, amíg a többieknek mountolni kell, ezért nyomok egy z-t és, ha megvan a range, akkor megy a 90%-os slow, a többiek beérik és levágják. Nálunk így működik a csapategység. Nem sok eset van, amikor realitását vélem annak, hogy BfB-vel valakinek nekifeszüljek. A slow még rendben van, de minek a lifesteal? Healer vagyok!

F-ECT$: Sorry Feral Lunge-ot összekevertem.

(#7081) F-ECT$ válasza Metacska (#7080) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem healer vagy, hanem support. Ha úgy is megnyeritek a csatát, hogy te csak healelsz, akkor valószínűleg sokkal erősebb csapatba kerültél (amit okozhatnak a játékosok, és a csapat összeállítás is), nincs kiélezett szituáció. A csak heal azt jelenti, hogy TF-ben 10 sec alatt 2-3 secig csinálsz valamit, egyébként pedig nem.

Dive ever, work never.

(#7082) Madwe válasza Metacska (#7080) üzenetére


Madwe
nagyúr

De egy lvl20as talent eseteben tok mindegy mi van előtte nem? Lvl20on mindenki együtt mozog, s ott kapod meg a shieldet?
Egyebkent igen healelsz is de rehgarral sokszor be kell menni, normális dmgt is ki tud osztani, nem lehetsz végig hátul. Ergo megy le az életed, s ugyan van chainheal amivel nem csak magad gyogyitod, de a bfb általi slow+selfheal+SEBZÉS eléggé jol jon

[ Szerkesztve ]

(#7083) Derrewyn válasza Metacska (#7080) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Azért jó a Lifesteal, mert 2-3 másik ember is erre tesz még a csapatból, és egy szempillantás alatt 45-60% a fókuszált ellenfél életéből eltűnik. Legalábbis a versenyeken a nagyok eddig ezt is csinálták, volt hogy direkt úgy rakták össze a partit, hogy minél több embernek legyen ez a talent.

Amit írtál, hogy a 90% slow az már gyakorlatilag stun, azt nem egészen értem hogyan gondoltad. A stun az stun, a slow meg slow, utóbbi esetén mozgáson kívül bármit tehet...

(#7084) Metacska válasza F-ECT$ (#7081) üzenetére


Metacska
aktív tag

Kukacoskodsz: Igen, nyilván nem csak a healt nyomogatom, hanem megy a slow, és a shield is (Rehgar esetében).

Madwe, Derrewyn: Sok esetben igazatok van, de azt se felejtsük el, hogy egyes karakterek kivételével nincsen best build. A saját csapat és az enemy összetétele és néha a map objective is befolyásolja, hogy mire talentolsz. Ha nincs BfB a saját oldalamon, akkor nincs minek összeadódnia.
Az Earthgraspet pedig általában olyanok kapják be, akik menekülnek, minden CD-n van vagy rosszabb esetben out of mana van. Ilyenkor teljesen mindegy, hogy 90% slow van vagy stun.

Én csak a véleményemet fejtem ki, egyes pontokon ezért meddő a vitánk. :)

[ Szerkesztve ]

(#7085) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Rehgar talent kérdés tisztázása végett:

Alap Illidan support buil

Team healer build

Earthbind totemre akkor érdemes talentelni ha van olyan aoe sebzéses hős akivel tudod kombózni.

Pl: Johanna + Q buildes Azmodan vagy Ignites KT mellé ez a build

Farsight speciális mapokon szükséges akkor ha minél nagyobb map control kell. A mana és hp regen viszont nagyon kell T4-en, ha erős aoe sebzés van a túloldalon. Ekkor 20-on a pajzs is szükséges.

Illidan mellé a rewind jobb, mert őt kell életben tartanod.

Amúgy patchben több változást is kap majd Rehgar, szóval holnap után ez már kuka.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#7086) F-ECT$ válasza Metacska (#7084) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem kukacoskodok, de a heal 9 sec cd, a shield 8 sec cd, a totem meg 15 sec cd, mindet elnyomod 3 sec alatt, akkor 5 secig csak az auto attack marad, viszont azt meg nem árt tolni, hogy segítsd a fókusz dps-t. Erre jó a Feral és a BfB is, még akkor is, ha ez utóbbi csak neked van meg.

Nem azt mondom, hogy csak 1 jó talentezés van, csak abba kötöttem bele, hogy attól mert főleg healesz, nem kell az összes talentnek heal / cc körbe tartoznia, vihetsz dps talenteket is.

Egyébként patch után a BfB helyett szerintem bejön a Tidal Waves (Reduces Chain Heal’s cooldown by 3 seconds if 3 Heroes are healed), de a lvl 7 még kérdéses, mert az Earth Shield nerfet kapott (kb 20%-kal kevesebbet ad), és oda jön be a Forward Momentum (Basic Attacks reduce Basic Ability cooldowns by 1 second).

Feral Heart is nerfelve lesz, de szerintem még így is az egyik legjobb lesz lvl 4-en (Health and Mana Regeneration bonuses reduced from 100% to 75%).

1 build lehetőség 5 seces shield + 6 seces chain heal cd.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#7087) Derrewyn válasza F-ECT$ (#7086) üzenetére


Derrewyn
senior tag

"Nem azt mondom, hogy csak 1 jó talentezés van, csak abba kötöttem bele, hogy attól mert főleg healesz, nem kell az összes talentnek heal / cc körbe tartoznia, vihetsz dps talenteket is."

BW-vel játszok főleg HL-ben, és kizárólag csak Emerald Windet választottam az utóbbi hónapokban. 80% feletti a winrate-em vele soloQ-ban. Nyilván jó a Blink Heal is, viszont nekem az agresszívabb stílus fekszik, és az EW-vel akár egy csapat wipe-ot is meg lehet előzni.

Valószínűleg az új talentek mellett is ezt fogom választani, illetve a Soothing Mist talenteket próbálom ki első körben.
Kb. ilyen buildet képzelek elsőre, persze itt-ott pálya/ellenfél hatására lehet mást választok.
Ez elméletben jobban fókuszált healt eredményez a Manic Pixie miatt, illetve lvl20 után eléggé bedurvul a heal, ha BW-vel együtt mozog a csapat.

(#7088) F-ECT$ válasza Derrewyn (#7087) üzenetére


F-ECT$
titán

Én meg ilyenre gondoltam, majd kiderül, hogy melyik lesz életképes. Jó lenne még néhány olyan karakter az eddigiek mellé, aminek több életképes buildje van.

Dive ever, work never.

(#7089) Derrewyn válasza F-ECT$ (#7088) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Igen, én is gondolkodok a Phase Shiftes variáción, ez főleg az early game-ben lenne nagy segítség, később, amikor már együtt mozog a csapat, akkor annyira nem. Bár a Shield, amit így elméletileg fél percenként meg tudsz újítani nem rossz.
A Greater Poly-n is gondolkodtam, de szerintem a plusz sebzés jobb lehet.
A Storm Shield meg a korábbi Soothing Myst talentek hiánya miatt jobb.

(#7090) DaveNo1 válasza Derrewyn (#7089) üzenetére


DaveNo1
veterán

BW-vel sosem a csapattal kell együtt menni, hanem lane soakolni, és fight elején beleteportálni. A Z build lesz a legoptimálisabb patch után, 20 másodperces rotációkat tesz lehetővé.

You are not prepared.

(#7091) Stylerr


Stylerr
addikt

QM-ben kipróbáltam Raynort. Így talentoltam. Meccs végére egy stun alatt pakoltam össze az enemyt és messze nekem lett a legtöbb hero dmg-m. Nyilván rossz, hogy nincs AOE (ultin kívül) spellje, illetve könnyű kifocusolni, de QM-ben lehet vele alázni rendesen, mivel nagy dmg-t tol.

(#7092) Derrewyn válasza DaveNo1 (#7090) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Persze, a meccs első felében mindenképp, de a végén már nem igazán. Illetve ha már nagyon előre kell menni, akkor meglehetősen rizikós, hogy elkap valaki, ha egyedül kószálok. Nyilván a mini mapot kell figyelni, meg lehet érezni, hogy mi fér még bele.
A másik, hogy bár a Z build tesz erős rotát lehetővé, és ez nagyon jól tölthetné a Bribe-ot, pont ugyanazon a szinten vannak sajnos. Pedig eddig pont emiatt is volt érdemes minél többet lane-en lenni.

20 másodperc hogy jön ki neked?

45 mp a teljes Z
4 mp/SM ha van Hero, tegyük fel mindig van
2 mp/SM a csökkentés

az egyenlet
45 = SM x (4+2)
SM = 45 / 6 = 7,5
7,5 SM az meg 27-30 másodperc, 27 akkor, ha a PS után rögtön tickelt

Szóval átlagosan 28,5 secenként jár le a Z CD + reakció idő, durván 30 mp lehet a rota de semmiképpen nem 20 sec.

(#7093) DaveNo1 válasza Derrewyn (#7092) üzenetére


DaveNo1
veterán

Attól függ hány hero van, PTR-en minden hero után adta a -2 másodpercet. 4 hős esetén 4 másodpercenként 4+8 másodperc csökkenés van, tehát 16 másodperc is elég, hogy lepörögjön a CD.

A Phase shield a játék legerősebb pajzsa lesz miután nerfelik Rehgar earth shield talentet, és Uther/Tyrande shieldjét (Malf és BW elveszti a T4 shieldet), és egy hosszú teamfight során több targetre is rá lehet dobni.

PTR-en ezzel a builddel toltam

Az új pályán a Peekaboo nagyon jó talent, valakire ráteleportálsz a pálya közepén és az objectivek teljes környékét belátni. Többi 4-es talent nem sokat ér a + heal elhanyagolható.

13-on a shield dust nem azt csinálja ami itt van, hanem -50% ability dmg-t ad, ami olyan mint Illidan 13-as evasion talentje, szóval egy Blizzard, Flamestrike vagy bármi más spell fele annyit sebez. 16-os Bouncy dusttal meg jó a szinergiája, két targetnek is nagyobb ellenálló képességet lehet adni, ami szükséges lehet.

You are not prepared.

(#7094) Derrewyn válasza DaveNo1 (#7093) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Na az mondjuk durva, ha azt is nézi, hogy hány herot healelsz, ez egyáltalán nem volt egyértelmű a leírásból. Ha így jön be live-ra is, akkor tényleg ez lesz a leghatékonyabb.

(#7095) DaveNo1 válasza Derrewyn (#7094) üzenetére


DaveNo1
veterán

"Every time you heal A HERO..." szerintem egyértelmű ;]

Ha nem stackolna akkor ez lenne:

"Every time you heal another Heroes.."

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#7096) adrian360 válasza DaveNo1 (#7095) üzenetére


adrian360
őstag

de a Malfurion Harmony talentje ilyen lesz : "If Moonfire hits a target, Regrowth's Mana cost is reduced by 10." és ha három embert találsz el a moonfire-rel akkor is csak 10-t von le. ez is lehetne stackelődő :)

(#7097) DaveNo1 válasza adrian360 (#7096) üzenetére


DaveNo1
veterán

Stackelődik is ahány moonfire-t tolsz el, annyiszor 10, addig amíg nem tolsz el egy healt. Tehát 0 manás healt is tudsz tolni :K

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#7098) Boonen007


Boonen007
őstag

Az új pályán jó és rossz szerinti teamek lesznek? Csak mert Facebookon így tolja a reklámját a HOS: "The Eternal Conflict will soon engulf the Nexus... Which side will you choose?" A két képen meg jók és rosszak külön... :)

(#7099) zola09 válasza Boonen007 (#7098) üzenetére


zola09
aktív tag

Diablo-s pálya.. Angyalok vs. démonok :)

(Aztán a karaktereket ugyan úgy random fogja bedobálni, csak a pálya témája ilyen)

[ Szerkesztve ]

(#7100) Boonen007 válasza zola09 (#7099) üzenetére


Boonen007
őstag

Igen a karakterekre gondoltam, köszi a választ! Elég hangulatos interaktív pálya! :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.