Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8951) F-ECT$ válasza whitezo88 (#8950) üzenetére


F-ECT$
titán

Attól még mehet a report, hogy megnyertétek. Azért is jó, mert akkor nem rak velük megint össze.

Én asszem Shieldet szoktam húzni.

Dive ever, work never.

(#8952) F-ECT$ válasza 0karmacoma0 (#8931) üzenetére


F-ECT$
titán

Ahogy elnézem a számokat, KT nem sokkal lett gyengébb.

Dive ever, work never.

(#8953) tomazin válasza whitezo88 (#8950) üzenetére


tomazin
veterán

ha már pornót nincs joguk nézni...lassan már beszélni sem lesz.

(#8954) Tyler Durden

Nahh végre én is lenyomtam az oszályozó meccseket /köszönhetően, hogy kicsit alábbhagyott a lelkesedésem a játékkal kapcsolatban/. Rank 25 voltam reset előtt, így reméltem, hogy legalább ilyen szintre be tudok jönni. 13 win 7 lossal rank 38. Érdekes 40 alatt nem is eshetek vissza, tehát majdnem a bányászbéka segge alá rakott be. Kíváncsi lennék vmi hivatalos álláspontra, hogy milyen képlet alapján számol a HL. Ennek fényében lehet egyszerűbb lenne, ha cancel-t lehetne nyomni a 20 osztályozóra és újra rank 50ről kapaszkodna az aki nem vállalja be az osztályozót. Nagyobb összegben fogadok, hogy 20 meccs alatt 50-ről nem 38-ra mászok fel..
Ezzel most megint csak annyit értek el, hogy részemről max napi küldizni lép be az ember /azt is AI ellen letolva/, bár közel 50k golddal már ez is kezdi értelmét veszteni. Amennyiben nem vesz meg az ember felelőtlenül minden hero-t, úgy elég szépen lehet halmozni és, ha vmi nekünk tetszetős hős tűnik fel a láthatáron még 15k-ért is meg lehet venni..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8955) adrian360 válasza Tyler Durden (#8954) üzenetére


adrian360
őstag

ugyan ez volt nálam is, és hozzáteszem azóta letoltam 11 meccset, és rank 38-ról rank 28-ra lementem, mert 300 felett ad a győzelmekért.

(#8956) Tyler Durden válasza adrian360 (#8955) üzenetére

Hja csak ez ugye netto baromság, mert akkor élről rakjon be oda, ahova az mmr alapján kerülnöm kellett volna, és ne xp-vel boostoljon. Ez max nekik jó, mert több meccset kell játszanod, hogy ugyanoda elérjél + ugye az osztályozónak az értelme a 0-val egyenlő.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8957) tomazin válasza Tyler Durden (#8954) üzenetére


tomazin
veterán

Nem sok az az 50k 20k a coin mount meg a goblin is.
Nekem 70k volt, vettem monkot, skeletont, meg még 1 10k-sat és máris 40k körül vagyok. A coin mount meg tetszik, so még lehet arra is beruházok (a goblinos elég csúnya, meg most vettem észre, hogy a disznyót kivették)

(#8958) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Amúgy nem tök mind1 preseasonben hova rak a rendszer? Szar, de ezt mindenki tudja. Én már 2 hónapja csak dailyzek, majd ladderezek ha lesz rendes szezon, és normális ladder rendszer.

You are not prepared.

(#8959) whitezo88


whitezo88
nagyúr

kezdem azt tapasztalni, hogy HL-ben több a retardált mint QM-ben. Meséltem az orosz tesókról, ma 2/2 loss volt mert:
1: ) lilivel akartam menni de nem tudtam, mert előttem beválasztottak Tassadart, erősködtek hogy assa vagy supp. Tassadar kb dísznek volt végig, nulla teljesítményt nyújtott, sima lose, healünk nem volt, ellenfélnél volt Rehgar több tízezer heallel.
2: ) yolodan, caps lockal elkezdett noobozni, mert beugrott 4 ellen közé és nem értem el Ancestrallal. Végére feleannyi hero dmg-t tolt mint pl Hammer vagy más, mégis neki volt a legnagyobb szája. Végig vezettünk, de végére kikaptunk.

[ Szerkesztve ]

(#8960) F-ECT$ válasza whitezo88 (#8959) üzenetére


F-ECT$
titán

1) Nem kell a hülyeségre hallgatni, Tass mellé lazán lehet healert hozni.

2) Sokan nem vették észre az Illidan nerfet, sajnos ezekkel nincs mit tenni. (Bár talán jobb mellé Uther, de ha nem hülye, akkor Rehgar is életben tudja tartni 1-2 killig, utána meg már úgyis meg van nyerve a TF.)

Dive ever, work never.

(#8961) whitezo88 válasza F-ECT$ (#8960) üzenetére


whitezo88
nagyúr

1. legközelebb így teszek, már tudom.

2. nem is volt gond a heallel, de ne küldjön már el az anyámba, hogy nem tolom rá az ultit ha egyszer nem érem el. főleg hogy nevetséges mennyiségű dmg-et tolt. egy assa toljon már annyit mint a support, ha nem többet.

(#8962) F-ECT$ válasza whitezo88 (#8961) üzenetére


F-ECT$
titán

Illidan egyébként még jó kezekben is kis dmg-t tol, neki inkább a campek solozása a fő feladata (ami nem látszik a statisztikában!) a köztes időkben (+wave clear), illetve tf esetén ráragadni valakire, és body block-kal zavarva a mozgását tolni rá a dmg-t. De hero dmg-ben sem lesz soha sehol egy aoe assához képest.

Dive ever, work never.

(#8963) Sprq


Sprq
aktív tag

Ma 2/2 meccsen a KT-nek nem sikerült eltalálnia a talentek között a Chain Bombot, és kb 3/3 Jaina, Ring of Frost, Icy Veins, és Envenom talentekkel nyomta. Mindezek rank 5-9 között. Ezekután ne legyen az ember aggresszív. Bármilyen heroval mentem, valamiért sokkal hasznosabb volt mint ők, még ha vesztettünk is, és ilyenekkel rak össze a MM..nem értem.

Do you hear the voices, too?

(#8964) F-ECT$ válasza Sprq (#8963) üzenetére


F-ECT$
titán

CB nerfelve lett, lehet csak próbálkoztak.

Dive ever, work never.

(#8965) -conrad- válasza DaveNo1 (#8958) üzenetére


-conrad-
addikt

Csak a héten volt több "2k mmr-en vagy szóval nincs igazad hanem low vagy" szóval nem, nem mindegy a rank :)

(#8966) whitezo88


whitezo88
nagyúr

wow 13 perc alatt átgyalogoltak rajtunk HL-ben, részben mert egyik ember Gazlowe-t pickelt, és solozott végig. Amúgy van olyan hogy nem lehet reportolni valakit? Akartam, de nem volt ott a gomb a nevénél.

Előtte Lilivel mentem és egyik tag szerint miattam vesztettünk (kevés volt szerinte a heal mikor cd-re toltam amikor csak lehetett), de pl 3. voltam hero dmg-ben, ugyanis Sylvanas tolt olyan 7k-t egész meccs alatt. És még van 11 a besorolóból :(

ja egyébként fects buildjeit követem, nem yolo-ra, szóval mindent megteszek amit lehet. Bár healerként nem egyszerű ha 4en 3 felé vannak és összevissza rohangálnak ping nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#8967) Mister_X válasza whitezo88 (#8966) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Meccs végén átkattintasz a Stats fülre és ott egy pluszgomb, ott lehet reportolni.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8968) Shadowguard válasza F-ECT$ (#8964) üzenetére


Shadowguard
senior tag

És azt miért nem lehet coopban? :) Ha ingyen vagdosnák hozzám a hősöket se mennék velük lvl5 alatt pvp-be például (jó, most egyébként se, de na), mert kell pár kör amíg az ember hozzászokik milyen játékstílus kell hozzá. És ez akkor is igaz, ha csak a talenteket variálták meg. Próbálkozni ott a PvE meg a QM, nem rögtön HM-ben kellene kísérletezgetni.

Egyébként nem terveznek mostanában valami eventet ahol jár némi XP-bónusz is? Kicsit megdobná a kedvem a játékhoz, ha dupla sebességgel tudnék fejlődni (mostanában egyébként is többet játszok, de amiket itt olvasok+ a sima coopos szenvedés elveszi a kedvem még a QM-től is)

(#8969) Devas válasza whitezo88 (#8966) üzenetére


Devas
őstag

Miert akarsz reportolni valakit azert mert Gazlowet pickkel? Specialista, bontja a vedelmet, hozza az XP-t, nem minden teamfight-ban kell ottlennie.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#8970) whitezo88 válasza Devas (#8969) üzenetére


whitezo88
nagyúr

mert nem csinált semmit, és feedelt is. Gazlowe meg tudjuk hogy milyen "erős" hős, még QM-ben is, nemhogy HL-ben. 4v5 TF-t hogy kéne megnyerni? Syl, Hammer, Naze is spec, mégis relatíve erősek TF-ben is. XP-ben meg végig 1-2 szinttel minuszban voltunk.

meg ha másért nem is, legalább nem dob össze vele megint így.

[ Szerkesztve ]

(#8971) Devas válasza whitezo88 (#8970) üzenetére


Devas
őstag

Attol mert valaki rossz jatekos meg nem biztos hogy szandekosan feedel. Azert meg vegkepp nem erdemel reportot, mert Gazloweal van kedve jatszani. Ha reportolod, lehet osszerakhat meg vele, ezt nem tudom megerositette-e blizzard. Mondjuk lehet akkor ellened se rakja be, ami meg szerencses lenne. De ha rank1-es reportol minden rank 1-est, akkor sose jatszik?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#8972) F-ECT$ válasza Devas (#8969) üzenetére


F-ECT$
titán

De, ott kell lennie már csak a test miatt is, no meg azért egy jó Gaz tud support feletti dmg-t is tolni.

Dive ever, work never.

(#8973) Devas válasza F-ECT$ (#8972) üzenetére


Devas
őstag

Persze. Gravity bomb + teruleti stun combo + Jaina, KT aoe es el is dolt a TF. Persze ehhez igy is kell talentelni.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#8974) whitezo88 válasza Devas (#8971) üzenetére


whitezo88
nagyúr

ha csak úgy kedve van játszani ott a QM. Én se megyek fun, vagy underpowered hősökkel HL-re. Mert így csak a másik 4 ember játékát rontja el.

(#8975) XXArcAngelXX válasza whitezo88 (#8974) üzenetére


XXArcAngelXX
tag

+1 Hihetetlen hogy emberek agyában mi zajlik. Már ha van nekik. Belépsz köszönsz . Prepickelsz. Végigkattingatod mit ttudsz hozni. Vagy másik variáció: Ctrl C/V sablonszöveg hogy mid van. Assassint, Supportot, Specialistet játszom. Nem tankolok valahogy nem megy. Néha még vannak értelmesek is akik tudják mit válasszanak. Ma játszottam jópárat és nem bírok 24-25-ről feljebb menni. Vagy afk 2 percenként. Vagy 10-es szint után csatlakozik vissza. Más: első pick Abathur, Enemy elviszi illidant. Erre válasz Zeratul és Murky, hozom supportnak Furiont. Ag uccsó akinek van murája meg átvált Arthasra.......

The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210

(#8976) XXArcAngelXX válasza XXArcAngelXX (#8975) üzenetére


XXArcAngelXX
tag

És még mielőtt valaki kérdezné Uthert már akkor elvitte a másik banda. Plusz Thrall Johanna....

Kérdés: (Dave légyszives mond meg a tutit a véleményed szeretném ha lehet és ráersz terjedelmesen, sokkal inkább tekinteném fejlődési alapanyagnak mint az összefoglalót.)
Következő hősökkel játszom, ezekkel megy is:
Assassin: Valla, Jaina, Raynor, Nova, ( Falstad, Kael még nem megy annyira jól)
Support:Lily, Uther, Furion, (Rehgar szintén nem biztos kézzel)
Specialist: Zagara, Sylvanas( ő vele is van még mit tanulnom)
Mivel lehetne javítani a helyzeten hogy ámokfutó sültbolondokkal lehessen nyerni?
Vagy az màr rossz hogy nem megy a Warrior téma?

The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210

(#8977) zws válasza XXArcAngelXX (#8976) üzenetére


zws
senior tag

Ha hülyék a társaid nem sok esélyed van.
Én tegnap mentem 3 meccset, rank 6ról indulva és mind a 3 win lett, teljesen értelmes csapattársakkal(ellenfélnél is normális setupok), kiegyenlített meccsek voltak, egyik meccsen se volt olyan hogy az egyik csapat teljesen dominált volna.
Szerintem az a nagy baj jelenleg, hogy a relatív kevés játékos miatt a rankok között nincs olyan nagy mmr eltérés. Viszont én most is tartom magam a korábbi véleményemhez, hogy rank 10 körül már sokkal élvezhetőbb a HL mint QM, mert kevesebb a retard vagy nincs is épp.

(#8978) Metacska


Metacska
aktív tag

Hát a lejátszott meccsek tükrében Rexxar nagyon gyenge. Ahol pozitívumot látok az a maci gyorsasága és a stunja.

DMG sehol és egy bénább Rexxar esetében, 2 sec alatt kifókuszálják a medvét és mehet a levesbe, ideje nincs lenyomni a self healt.

Ismét van 10k goldom. Még nincs meg Nova, Zerát nagyon szeretem, mert hasonlóan "utálatos" karakter. Szóval filózom Nován, de az tart vissza, hogy eddig csak olyan karaktereket vettem meg (Murky-t kivéve, illetve Brightwinget nerfelték és kiesett a pixisből) amik benne vannak a (top)metában. A Nova HL-re az esetek 85%-ban alkalmatlan, just for fun pedig lehet, hogy drága az a 10k.

Hozzám a Specialistek közelebb állnak. A free weekeken kifejezetten szerettem és nagyon ment is Nazeebo, most méginkább best buy, mert toltak rajta a legutóbbi patchen, bár ugye sokak szerint az ultik még mindig gyengék (személy szerint igyekszem a Garga színre léptetése után ügyesen mozogni és így meglehetősne hatékony a dolog).

A másik opció a Monk. Mivel HL-ben általában support vagyok, ezért meg is van az összes healer és adja magát a dolog, hogy a monkot válasszam, bár nyilván ez inkább egy hybrid kari. Pont ezt látom benne lehetőségnek, hogy háromféleképpen is talentolható. Jelenleg (sztem) elég erős, ezért attól félek, hogy esetleg nerfelni fogják.

Mi a véleményetek?

(#8979) zws válasza Metacska (#8978) üzenetére


zws
senior tag

Ha tetszett Nazeebo vedd meg. Nagyon durván osztja a sebzést a pókokkal most, szerintem túlságosan is jó lett, gyakorlatilag ha kevés az élete az ellennek és odadobja a pókokat halott vagy, mert nem tudsz elfutni :D

(#8980) tomazin válasza Metacska (#8978) üzenetére


tomazin
veterán

Ha még mindig gondolkozon a dokin, nézd meg ezt a videót (már volt szerintem linkelve) és rájössz, hogy egy szuper hőst veszel ;)

De amúgy nagyon jó hős, szépen lehet vele aratni.

(#8981) F-ECT$ válasza Metacska (#8978) üzenetére


F-ECT$
titán

DMG sehol és egy bénább Rexxar esetében, 2 sec alatt kifókuszálják a medvét
Rexxar nem assa, hanem tank, nem kell top dmg-t hoznia, a tankok szintjét meg tudja.

A free weekeken kifejezetten szerettem és nagyon ment is Nazeebo
Tudom ajánlani, jó kis hős jelenleg.

A másik opció a Monk ... ez inkább egy hybrid kari
Talenteléssel azért eléggé egyoldalú: full heal esetén nagyon kevés dmg-t tol, és ez fordítva is igaz. Őt is ajánlom, egy BW-t, Malfot, Uthert mindig vertem vele healingben, és az aoe (weak) cleanse is elég jól tud jönni.

Dive ever, work never.

(#8982) Metacska válasza F-ECT$ (#8981) üzenetére


Metacska
aktív tag

Azért lehet egy Johannával is ügyesen tolni és sok DMG-t behúzni. Nyilván nem top dmg-t csinálni, de másodikként befutni.

(#8983) horvi0813


horvi0813
tag

BW kapott most vmi Buffot? Rengeteget látom HLben és streamekben is

(#8984) F-ECT$ válasza horvi0813 (#8983) üzenetére


F-ECT$
titán

Kapott, a healing számai jók is, a passzív aoe-ja miatt, de burst ellen most se sokat tud.

Dive ever, work never.

(#8985) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Jövőheti leértékelés

Thrall (50% off)- $4.99
Hellhammer Thrall (50% off)- $3.74
Glam Metal ETC (50% off)- $3.74

You are not prepared.

(#8986) 0karmacoma0 válasza XXArcAngelXX (#8975) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ja, ilyen ez. Én mindig azzal kezdem, hogy Hi what we need? I play any. És még így is van, hogy nem jön össze tank+healer. Nekem Zera/Kerrigan az erősségem(+Brusier és Uther) de 1 Kerri és alig pár Zera meccsem volt, annyira görcsölni kell, hogy legyen teljes csapat. Olyan még nem volt, hogy hátul pre pickeltem valakit, és mire oda jutott őt tudtam választani.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#8987) Sprq válasza F-ECT$ (#8964) üzenetére


Sprq
aktív tag

Az a nerf valószínűleg a minion waves instakill miatt lett implementálva, ha több mint 1 enemy hero kap living bombot egy tf-ben már megérte, akiket írtam Q-ra buildeltek, sőt még talán GP-t is pickeltek, de a dupla Flamestrike 1 helyen egy nagyon rossz talent, ezért a range is amit mellé kivettek. Kb. lefelezték a saját lehetséges sebzésüket.

Do you hear the voices, too?

(#8988) F-ECT$ válasza Sprq (#8987) üzenetére


F-ECT$
titán

Azóta kipróbáltam én is: maradt a build, csak a surprise 3-4k robbanások nincsenek.

Dive ever, work never.

(#8989) Mister_X válasza F-ECT$ (#8981) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Rexxar nem tank, hanem warrior. Jó lenne nem beskatulyázni egy egész osztályt egy role-ra.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8990) DaveNo1 válasza Mister_X (#8989) üzenetére


DaveNo1
veterán

Pontosítva, Bruiser

You are not prepared.

(#8991) Mister_X válasza DaveNo1 (#8990) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Elég komótosan szedi a campeket azért. (megvettem amúgy)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8992) holozis_HUN


holozis_HUN
veterán

Most tölt életem első HL-je :D Sky Temple map.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#8993) DaveNo1 válasza Mister_X (#8991) üzenetére


DaveNo1
veterán

Most versenyen nem draftolja senki Rexxart (már lehet), valószínűleg azért mert kompetitívbe rossz.

You are not prepared.

(#8994) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#8993) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Úgy vettem észre eddig a HOTS versenyeken, hogy friss herokat nagyon ritkán draftolnak. Johanna után lement 2-3 verseny, ahol alig pickelték, most meg már first pick/ban kategória. Gondolom nem tízes nagyságrendű meccs tapasztalata kell, mire biztonságosan pickelni mernek egy herot egy versenyen.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#8995) holozis_HUN válasza holozis_HUN (#8992) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Vesztettünk, szép comebackjük volt..

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#8996) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#8994) üzenetére


DaveNo1
veterán

Az első héten mindig bannolva vannak az új herok versenyekről, most nincs.

You are not prepared.

(#8997) F-ECT$ válasza Mister_X (#8989) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez nem az a játék, ahol ilyen kis finomságokra lehet figyelni. Tassadar support, de nem healer. Rexxar warrior, de nem tank, viszont ezt nem veszi figyelembe a játék, amikor az mm összedobja a random csapatot.

Emellett meg lehet próbálni mindenkiből dmg orientált karit csinálni talentezéskor, de ha nincs a csapatban 1 tank és 1 healer, akkor annak 50% alatti lesz a wr-je egy "normális" csapat ellen.

Dive ever, work never.

(#8998) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#8996) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Johannánál emlékszem hogy egész versenyen 1 csapat pickelte, szóval nem volt banolva. De igazából mindegy, Rexartól függetlenül mondtam. Nem se tetszik annyira, de ha jó is lenne nem hiszem, hogy egy ennyire egyedi herot egyből be mernének dobni a mélyvízbe.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#8999) Mister_X válasza F-ECT$ (#8997) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Még amúgy próbálgatom, de nem egyszerű hero. Rexxar attack range-e még talentelve is alacsony, kicsit üt és viszonylag lassan. Mishát mindig tartogatni kell tf-ben, hogy visszafele ugorjon, ha ki akarnának focusolni. Bosst nem igazán tud solozni, de egy másik heroval igen, campeket is lassan szedi be. Wave clear miatt mindig azt talentelem, hogy a Q 300%-os sebzést nyomjon minionokra és Misha égjen. Feign Death alap talent, solo fightkor meg tf-ben is hasznos.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#9000) DaveNo1 válasza Mister_X (#8999) üzenetére


DaveNo1
veterán

Meglátásom szerint a low range + a hp Rexxar legnagyobb gondja. Túl közel kell menni, viszont csak annyi hp-ja van mint egy assassinnak, és nincs semmi menekülője.

Talán majd kap range buffot (Tychus is megkapta múltkor), + nem ártana valamit kezdeni a hp-jával, mert oké, hogy Misha a tank, csak annyira nem fejlett az AI, hogy tökéletesen body blockoljon stb.

You are not prepared.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.