Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8501) Kotomicuki


Kotomicuki
senior tag

QM Rejtvény:

1. kép

2. kép

A kérdés: melyik meccsen volt a kezdetektől 3 szint hátrányban a csapatom a 16. szintig, ill. melyikben dobta el a 17. szinttől a kezdetektől meglévő, folyamatos +2 szint előnyét?!

[ Szerkesztve ]

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#8502) salaam válasza Kotomicuki (#8501) üzenetére


salaam
senior tag

Azt ugye tudod, hogy két kép még semmit nem jelent? Nem mutatsz talenteket, nem tudjuk, hogy milyen képességű játékosok, a vereségnél például az Anub dmg. iszonyatosan kevés, valószínű, hogy kezdő játékos free rotában tolta vele. Másik meccsen lehetettek a csapattárasid r10 HL-esek és az ellenfél meg lvl2-es játékos.

A dps malfod századszorra is rossz, ebből a két képből meg egyáltalán nem derül ki, hogy miért vesztettetek.

Ha mindenáron bizonyítani akarsz, inkább a replayeket mutasd meg. :N

[ Szerkesztve ]

(#8503) AxBattler válasza Kotomicuki (#8501) üzenetére


AxBattler
félisten

melyik meccsen volt a kezdetektől 3 szint hátrányban a csapatom a 16. szintig
2. kép, Garden of Terror victory

melyikben dobta el a 17. szinttől a kezdetektől meglévő, folyamatos +2 szint előnyét
1. kép, Blackheart's Bay defeat

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#8504) #hpq válasza Stylerr (#8500) üzenetére


#hpq
aktív tag

Köszi a választ, elég fura akkor nem egyedi eset. Néztem a CPU terhelést olyan 41%-ig megy fel szóval még azt sem mondanám, hogy felemészti.

// -

(#8505) Pedro78 válasza F-ECT$ (#8495) üzenetére


Pedro78
senior tag

Azt meg hogy? 60 az eleg gyer, en most ertem el a 30-as szintet es 114 a total hero lvl.

Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

(#8506) ndave92


ndave92
tag

Hali!
Csapatot vagy embereket keresek ranked playhez.
Alfa óta játszok, jelenleg 19 karim van.
~210 körül van az összes hero level és ~600 játékot nyomtam, ha ez számít vmit.
Főleg assassin és support karikkal nyomom.
Akit érdekel írjon privátban.

[ Szerkesztve ]

5800X3D | 7900XTX | 32GB 3600 CL16

(#8507) kippedli válasza ndave92 (#8506) üzenetére


kippedli
tag

Felvehetsz ha gondolod : CyberBear#2388. 29 karim van és 700meccsem

(#8508) ndave92 válasza kippedli (#8507) üzenetére


ndave92
tag

Ment a request. :)

5800X3D | 7900XTX | 32GB 3600 CL16

(#8509) Kotomicuki válasza AxBattler (#8503) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Sajnos, pont fordítva: a lvl 10 alatti 3 szint hátrányból nem lehet fordítani, hiába is nőttünk a végére 1 szinttel föléjük Blackheart's Bay-en úgy, hogy a végén csak védekeztünk és daráltuk a ránk küldött camp-eket a minion-jaikkal együtt (ennek köszönhetőek az ellenfélnél magasabb siege dmg-k -> a camp indítása nem számít bele a siege dmg-be)! :N

Blackheart's Bay-en TF-olni akartak, már kezdetektől - 4-en 1 lane-on, én egy másikon, míg az ellenfél mindhármat szedte..., aztán minket is - , ennek köszönhetően hamar 3 szint hátrányba kerültünk. Megint elmondtak mindennek és a folyamatos elhalást sem hagyták addig abba, míg nem írtam meg, hogy gyűjtsenek dmg-t már ők is (2-en a 10k-t sem érték el lvl 10-re és a többiek sem kúsztak 20k fölé... :W ) és ne akarjanak 3 szint hátrányban is TF-ot erőltetni a másikra. Csodával határos módon felhagytak az értelmetlen meghalásokkal és elkezdtek emberhez méltóan játszani, de akkor már rég késő volt: a 2. boss már akadálytalanul jutott el a core-unkig, mert addigra leágyúztattak mindenünket - nekünk 2x, ha sikerült csőre töltetnünk...

Garden of Terror-on jól indult minden: eloszlottunk a lane-okra és tudtunk annyi ellenállást kifejteni, ami elégvolt az ellenfél magunk alá gyűréséhez - nekem egy Malf' + Jaina páros jutott először, akiket sikerült távol tartanom a védvonalunktól, míg a többiek sem voltak beszariak és kihasználták az előnyös helyzeteiket. Ugyan, itt sem úsztam meg a beszólásokat, de mivel nem volt annyi szabadidejük, hogy sokat írjanak, mert nem haltak a hülyeségük miatt annyiszor, így hanyagoltak egy idő után. A 18. szintre elolvadt az előnyünk, köszönhetően annak, hogy nem tértek ki a 2-3-as, kissé már megtépett csoportjaik az ellenfél, friss 5-ösei elől, ill. alább hagyott a siege dmg-gyűjtési hajlandóságuk is. Amíg az elindított merc'-ekkel foglalkoztak, addig behúztunk pár magot és a fej-fej melletti küzdelemben, még a játék első felében, a szintelőny alatt leamortizált védvonalaik nekik fogytak el előbb.

#8502:
Volt róla szó, hogy nemrég - mintha?! - újraindult volna a játékosok beskatulyázása, hogy az új eredményeik fényében, nekik megfelelő szintű csapattársakat kapjanak.
Nos, nálam ekkortájt egy szinte véget nem érő vereségsorozatot adott, köszönhetően a tényleg abszolút kezdő társaknak, akik ellen még pre made-eket sem volt rest bedobálni... (volt, hogy lvl 14-en voltak a győztesek, mi meg sehol)
Azóta különösen ratyi team-eket kapok magam mellé és eléggé ritka lett az átlagos, normális csapattárs, akikkel még akár nyerni is lehet - ez nagyon a wot-ra hajaz, ahol az utóbbi 1,5-2 évben csak a játékosnak tesznek keresztbe 1000-rel, minden megmozdulásukkal (hátha elég hülye, hogy ezek után többet költsön a sokkal rosszabb játékra - vásárolt prémiummal tudjon csak annyit hozni, mint előtte anélkül).

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#8510) AxBattler válasza Kotomicuki (#8509) üzenetére


AxBattler
félisten

Azt hittem lesz benne valami izgi fordulat, ha már így feltetted a kérdést, de akkor csak egy szimpla kör volt. Oh, well.
:asit:

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#8511) DaveNo1 válasza Kotomicuki (#8509) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ha egy 25 perces meccsen 18 ezer healt tolsz malfurionnal elgondolkozhatnál azon, hogy nem veled van-e a gond. Ilyen hosszú meccsen én 100 ezer healt minimum összehozok vele.

Bizonyításképpen egy régebbi meccsem statisztikája:

Te 25 perc alatt 18 ezer healt csináltál + 26 ezer sebzést (2. kép)

Én 31 perc alatt 153 ezer healt + 22 ezer sebzést

Ha Malfurionnal 155 ezer siege dmg-t csinálsz, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, mert nem azt csinálod vele amit csinálni kell vele. Ha ennyire szereted a játék pve részét akkor specialist való neked, ahol kisebb szenvedés árán is hasonó siege dmg jön össze és még haszna is van.

És a képemen is az is látható, hogy a csapatunk hero dmg-ben sehol nem volt az ellenfélhez képest, de ezt kompenzálta a jóval erősebb heal amit kitoltam, és ezért nyertünk is.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#8512) 0karmacoma0 válasza Kotomicuki (#8509) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A B Bayes dologhoz annyit, hogy szerintem az lehetett a flame forrása, hogy az általános játék az szokott lenni, hogy a specialista viszi a bot lane-t, a csapat meg rámegy a 0:50-kor megjelenő chestre a középső vonalon. Ha jól csinálják közben a top waivet is clearelni tudják. Ilyenkor a healernek kutya kötelessége ott lenni velük. Ha elbukjátok a ládákat, akkor gyorsan elindul a snowball az obj miatt és hatalmas szinthátrányba kerülhettek, különösen ha alapból nem túl jó a csapat. Ha Zagara nem megy botra, írd be neki, hogy Zag take bot pls és minden a helyére kerül. Csinál visiont a kalóznál és bárkit megzabál a boton 1 vs 1.

Amúgy üdvözletem mindenkinek. Nem írtam még ide a topicba, andree#2791 tagon vagyok elérhető. 99% solo Q-val gold liga és rank 14 jött össze reset előtt. Lenne hová fejlődni, szívesen veszek minden társulást. :)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#8513) adrian360 válasza Kotomicuki (#8509) üzenetére


adrian360
őstag

Tehát elmész xp-zni hogy legyen elönyötök, ahelyett hogy segítenéd a csapatot, igy azok meghalnak, te meg szuper malffal annyi xp-t hozol, hogy 3 lvl hátrányotok lesz. totál megéri mostmár én is ezt fogom csinálni

(#8514) Kotomicuki válasza DaveNo1 (#8511) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ha az a napi quest, hogy support, akkor support-tal megyek.
Ha kevés a gyógyítás, akkor az azért van, mert nem arra fogok talent-elni, ha eleve nincs olyan akit érdemes volna - kettőnk helyett is hozza az XP-t - és inkább azon dolgozok, hogy a hátrányunk ne nőjön az égig.
Ha a sebzéskiosztók nem tudnak annyi kiosztott sebzést termelni, mint a "healer"-ük, akkor miért is a support-jukkal van a baj?! :F
Ha nem áll a sarkamban a healer, akkor az összes többi kaszttal is próbálom a maximumot kihozni az adott hősből - és nem szoktam az utolsó lenni, az elmaradt gyógyítások miatt meg pláne nem szoktam siránkozni, mert megoldom magam (abból főzünk, amink van -> nem csinálok olyan karaktert, amit már egy minion-sor is összehajtogat; ha pedig ez nem lehetséges, akkor nem megyek be vele elve vesztes helyzetekbe)!

A képet nézve feltűnik egy Nova, a megszokott helyén: a vesztes oldalon, a leggyengébb XP-vel - mint tudjuk: Nova is olyan karakter, akit a szintelőny tesz "használhatóvá" (ennek kiharcolásában, persze, nem tud részt venni), de ha ez nincs meg...
A Jaina-juk sem vitte túlzásba a siege dmg gyártását, aztán, hogy ez miért is alakult így...
Viszont, feltűnik egy (PvE-)Zeratul, aki végre hozza a karakterben lévő potenciált és messze kimagaslik a mezőnyből - a győztes oldalon...
Meg ott van még egy jó Tassadar (anti-Nova) is mellette és Abathur sem a csapnivaló formáját hozta...
A siege dmg-kből ítélve vagy nagyot fordítottatok, vagy végig uraltátok a meccset - inkább az utóbbira tippelnék, mert az a gyakoribb!
A hero dmg, ha nem párosul kill-ekkel, akkor nudli értéket képvisel... - vagy a kiosztója érdemtelenségét, vagy az elszenvedője fölényét bizonyítja - , ennyit a TF-okról! :U

Sz'al, a szinthátrányban lévőknek nem a gyógyítás mértéke fogja megfordítani a csata menetét, a szint előnyben lévőknek meg már anélkül is "illene" lehozni a meccset - szvsz!

Gratulálok a 155k-dhoz! :R
Ezek szerint Malf'-ban van szufla bőven, csak ki kell tudni használni azt - egy jó csapattal még akár győzni sem lehetetlen vele, ezt mindketten tudjuk már! :K

#8513:
Ha azokat a csapnivaló bitangokat kerülgetem, akkor velük együtt halok és nem 3, hanem sokkal több lesz a szinthátrányunk - ha az első 2-3, totális TF-csőd után sem hagy fel a meghalni akarással, akkor azon még 5 healer sem fog tud segíteni (pláne, hogy eddigre biztos, hogy szinthátrányba kerülünk)!

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#8515) adrian360 válasza Kotomicuki (#8514) üzenetére


adrian360
őstag

Nem kerülgetni kell őket hanem gyógyitani. A 4-1felállás használható, csak az 1 ember legyen specialist, a 4 ember meg mozog fel le. A megnyert mecset se azért hoztátok mert te sokat lövöldözted a tornyokat, hanem mondjuk a ti kaelthas-otok kétszer annyit dmgelt, mint az ellenfélnél. Félelmetes mennyire nem érted a játékot sokszáz meccs után se

(#8516) DaveNo1 válasza Kotomicuki (#8514) üzenetére


DaveNo1
veterán

"Viszont, feltűnik egy (PvE-)Zeratul, aki végre hozza a karakterben lévő potenciált és messze kimagaslik a mezőnyből - a győztes oldalon..."

OMG, nincs olyan, hogy pve zeratul.

A zeratulnak azért volt annyi siege dmg-je mert ő ment bele a fába. Ennyi. Nincs olyan, hogy pve zeratul. Maximum a starcraft 2-ben, ha abban a pályában vagy ahol zeratult lehet irányítani.

És olyan sincs, hogy nincs kit healelni Malfurionnal. A healer dolga elsődlegesen, hogy kövesse a csapatot és healelje őket, nem siege dmg-t gyűjteni, és közben hagyni meghalni a másik 4-et.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#8517) CarajoEsp válasza Kotomicuki (#8514) üzenetére


CarajoEsp
senior tag

Csak, hogy olyan erősítsen meg, aki tőlem sokkal tapasztaltabb a játékban, kedves Dave : megerősítenél, hogy a vesztes meccsen lévő kilenc darab Johanna halál kevesebb lett volna valószínűsíthetően akkor, ha az a Malfurion, megfelelően Healel?

Mert ha igen, akkor azt értsd már meg végre Kotomicuki, hogy anélkül, hogy bántanálak van egy mondás ami erre a helyzetre igaz:
Ha hülyén játszod a játékot, retardokat kapsz magad mellé, hogy mi, akik jól játszunk, relatíve normálisakat kapjunk magunk mellé és ne b@ssz@nak fel minket PVE Zeratullal és DPS Malfurionnal.

Nem túl bölcs mondás, de igaz.

[ Szerkesztve ]

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#8518) DaveNo1 válasza CarajoEsp (#8517) üzenetére


DaveNo1
veterán

Lehet azért is halt sokat mert yolozott, Johannával healer nélkül is túl kell élni sok mindent, ettől függetlenül a healer, healeljen. 15 ezer heal meg 18 ezer heal borzasztóan kevés 20-25 perc alatt még QM-ben is.

A linkelt képemen a Tyrael (warrior) több healt tolt ki (régi statisztika a Tyrael pajzsot healnek számította).

You are not prepared.

(#8519) Mister_X válasza Kotomicuki (#8514) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nova-nak azért alacsony az XP-je, mert általában (=mindig) roamingolniuk kell. Segít az adott oldalon takedown-t szerezni, ennek a gyümölcse -> ti szerzitek az XP-t, az ellenfél nem, mert halott. Te meg addig mész a köv. lane-re...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8520) Derrewyn


Derrewyn
senior tag

Chu rank3-on kapott egy pontot egy nyert meccsért. Még 149 pont rank 2. :DDD

(#8521) Tyler Durden válasza Kotomicuki (#8514) üzenetére

OMG utolsó pár HSZ-ed elolvastam, és no offense, de baromimód fordítva ülsz a lovon. Fórumtársak még próbálnak is rajtad segíteni, de te tipikusan az az ember vagy, akin nem lehet, mert csak a magad hülyeségét hajtogatod.. :( :(

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8522) whitezo88 válasza DaveNo1 (#8518) üzenetére


whitezo88
nagyúr

tegnap játszottam BW-el mineson, hetvenezer healt írt a végére, 25perc. Igaz, ebben ha minden igaz overheal is bennevan, de érezhetően jobb volt mint a patch előtt.

[ Szerkesztve ]

(#8523) DaveNo1 válasza Derrewyn (#8520) üzenetére


DaveNo1
veterán

ZP már redditen indított egy postot, hogy mennyire elkúrt az új rankrendszer és sürgősen változtatni kell rajta. Még a legjobb játékosokat is bünteti, kb lehetetlenné téve a rank1 elérését. Eddig se volt valami értelmes a rendszer de most még rosszabb.

Legjobb az lenne ha ezt az egész pontozásos rendszer kivágnák a kukába, és behoznák a ligákat, de ez tök esélytelen. Fejlesztők azt hiszik a HS ladder rendszer jó, ezért részben onnan másolták. Gratula. :W

You are not prepared.

(#8524) Tyler Durden válasza DaveNo1 (#8523) üzenetére

1:1-el állok eddig HL-en /nyaralás miatt nem volt sok időm játszani/, de amit eddig olvastam fórumokon + haverok is amit mondanak, ez így használhatatlan. Nekem az előző is szenvedés volt, mert 20-25 között repkedtem a végén, a mostaninak már kedvem sincs így nekiállni..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8525) TBT válasza Tyler Durden (#8524) üzenetére


TBT
addikt

Sajnos jelenleg a QM is játszhatatlan. Olyan játékosokkal sorsol össze, akiknek fogalmuk sincs a dolgokról (gondolom a Diablo-s cuccokért jöttek csak játszani, ami nem lenne baj, de akkor miért sorsol a rendszer hozzájuk, amikor magasabb szinten vagyok? Mert így csak tönkre vágják más játékát). És emellett sokan nem tudják melyik hős mire képes és mit kell vele csinálni, emellett hadilábon állnak az adott pályák objektíveivel is. :(
Az egyik direkt trollkodik, a másik direkt megy megdögleni 10-15x, majd kilép a francba. A harmadik flamel, a negyedik pedig League of Legends-es jellemzőket használ:
Go for Baron (Boss a pókos pályán).
We have Leona = Johanna
Jaina and Kael AP Carry...
Need farm for Gold és hasonlók...

Komolyan mondom totál kiégés ez a játék. Számítottam rá, hogy előbb-utóbb ilyen lesz ez is (hasonlóan a többi MOBA/Online hulladékhoz), de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan. Talán csak a vakáció miatt? A gyerekek nem tudják mivel elfoglalni magukat? Talán jó is lesz, ha már elkezdődik a suliszezon, legalább ezeknek egy része "eltűnik". Anno a LoL-ba is megváltás volt a szeptember. :DD

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#8526) DaveNo1 válasza TBT (#8525) üzenetére


DaveNo1
veterán

Én már másfél hónapja csak gyors daily q-zok, addig nincs értelme erőltetni, amíg nincs normális szezon (és persze nem a mostani tré rank rendszerrel).

Gold így is jön elég, hogy minden új hero meglegyen. (2 és fél hete vettem meg leoricot, azóta megint összejött 10 ezer gold csak dailykből)

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#8527) CarajoEsp válasza DaveNo1 (#8526) üzenetére


CarajoEsp
senior tag

900 lejátszott meccsel, Rank 20 voltam, mert hamar kezdtem Hl-ni és az első pár meccsemet, ami alapján rangsorol elvesztettem még régen, onnan kűzdöttem fel magam.

Most 13-7-re végeztem ebből a vereségek esetében volt jópár 2-3 ezer games játékos, akikre Hotslogson rákeresve látszott, hogy partyban voltak.

Mindezek után Rank 46-ra dobott be és a csapattársak az elmúlt két meccsen olyanok voltak, akiknek 100-200 meccse van és épp 10 hőse, és prepickeli Novát rögtön majd meghal 30-szor.

Szóval a jelenlegi rendszer borzasztó...

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#8528) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Nagyon akartam ilyet, de mióta vannak részletes statok, tökre szar érzés játszani. :D Nekem nem túl jó a %-om(talán 45-46% körül lehet összességében), pedig többnyire viszem adott herokkal a kiemelt kategóriákat, tisztában vagyok a timerekkel, nem megyek bele hülye csatákba, nem üldözök a halálba herokat, nagyjából vágom a stratégiákat, és nem halok sokszor. Teljesen vakon lévő, folyamatosan haló, xp rendszert se ismerő játékosoknak simán 50 fölött van a winrate. Azt elismerem hogy kb 1 évig csak hs-eztem és soha nem játszottam moba-val, így az indulás nagyon döcögős volt, de most már erősebbnek érzem magam az átlagnál(gold ligában), mégis megalázóan szarabb a statom másokénál.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#8529) fritzke


fritzke
csendes tag

Nap beszólása: "Monk is a tank."
Sajnos csapattárs volt (lvl 14-es sonya) ki is kaptunk. De akkor is. Made my day.

Youth hides the key to salvation

(#8530) ThySoul válasza CarajoEsp (#8527) üzenetére


ThySoul
senior tag

https://www.youtube.com/watch?v=kC33z1cgfpM&index=21&list=PLdbYHbk_JpevyRiGZVAPrZfd5T8iztDF-
Nova is the best player killer ( ez bearanyozta a napom :) )

(#8531) Tyler Durden válasza CarajoEsp (#8527) üzenetére

Most mentünk haverral 3 duo q meccset HL-en. Most a 3 meccs mind3 win lett és lement rank 27ről 21-re. Nem teljesen értem mi alapján számol.. Amúgy az elején őt is vmi 30+ rankra dobta be..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8532) Tyler Durden

Lol viccesek ezek a tier listák. Zuna hírtelen T5ről T2-re rakta Nazeebo-t, csak nem ennyit számít, hogy elvették a sprintet :P /spiritet helyett én még Gargázom, vki tesztelte a tápolt spiritet, hogy mit bír?/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8533) Shadowguard


Shadowguard
senior tag

Más is kapott 10k goldot csak úgy ajándékba? Most tűnt fel, hogy 47ről felugrott 57re a pénzem :D Csak jó lenne tudni, hogy ez most hiba-e, mert akkor gyorsan elköltöm, hogy ne tudják visszavenni :DD Utóbbi időben úgyis be van fagyva a daily, szerda óta csak specialistot ad :((

(#8534) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#8532) üzenetére


F-ECT$
titán

Sprint elvétele nagy nerf volt, de ott a Thing of the Deep, illetve a Spirit ismét használható lett.

Dive ever, work never.

(#8535) DaveNo1 válasza Tyler Durden (#8532) üzenetére


DaveNo1
veterán

Adott hős pozícióját a meta is meghatározza + a többi hősök buffja/nerfje. Ha valamit nerfelnek ami nagyon jó volt Nazeebo ellen, akkor az hatássan van rá is, pozitív irányba. Amúgy utolsó patchben számos buffot kapott.

You are not prepared.

(#8536) Tyler Durden válasza DaveNo1 (#8535) üzenetére

Tisztában vagyok a buffal, de mivel a patch előtt is játszottam vele a T5 nettó baromság. Teljesen jól használható volt QM/HL-ben egyaránt. Ráadásul nekem a THing közel sem hoz annyit, mint amennyire negatívan érint az, hogy a sprintet elvették :(

F-ECT$: Spiritet be fogom vmikor tesztelni, egyelőre a spideres/gargás buildet használom az bevált.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8537) DaveNo1 válasza Tyler Durden (#8536) üzenetére


DaveNo1
veterán

USA metában nem szerették, EU-ban jó volt.

You are not prepared.

(#8538) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#8531) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem lehet, hogy az első 20 meccsel mindenképp valami gagyi rankra rak be (40-50 közé, még 15 winnel is), de ha jó vagy, akkor a bónusz pontokkal gyorsan el lehet érni az "igazi" rankot?

Dive ever, work never.

(#8539) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#8538) üzenetére

Ugyanezt gondolom én is. Haverom asszem 11/9et ment ezzel lett vmi 30+ rank. Mai nap meg ahogy írtam is 2esével lépdelt lefelé 1 win után. Én sajna még csak 5 meccset toltam le, de aki esetleg letolta a 20 besoroló mérkőzést, az beírhatná, hogy milyen win/loss aránnyal végzett és ez milyen rankot eredményezett.

Kerrigan-re is kiv lennék, ha esetleg vki elég sokat játszik vele, írja már meg, hogy milyen hatással lett rá a revamp. Zuna jelenleg T2-re teszi, ami ha igaz, akkor elég bíztató.

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8540) Derrewyn válasza Tyler Durden (#8539) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Zuna tier listjére nem adnék túl sokat. Raynort például T4-be rakja, pedig szerintem ennél sokkal többet javított rajta a patch.
Kerrigan meg szerintem gyengült, legalábbis a streamen látottak alapján közel sem olyan OP, mint korábban.

Ez a ranked rendszer gáz, ma este lehet befejezem a rangsoroló meccseimet, de túl sok reményt nem fűzök hozzá, hogy akár csak rank 25 körülre visszarak.

(#8541) DaveNo1 válasza Derrewyn (#8540) üzenetére


DaveNo1
veterán

Kerrigan rohadt sokat erősödött, főleg a sustainje.

You are not prepared.

(#8542) Mister_X válasza DaveNo1 (#8541) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nemrég vettem meg, ha jól látom, kapott egy kis reworkot, de tényleg lehet vele aprítani.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#8543) TBT válasza DaveNo1 (#8541) üzenetére


TBT
addikt

Nekem ő volt az első hős, akit megvettem. Mindig is imádtam őt, ideje lesz elővenni újra.
A második hősöm Jaina volt. Cuz boobs. More boobs = more fun. :D

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#8544) AxBattler válasza Shadowguard (#8533) üzenetére


AxBattler
félisten

Igen, rám 29k helyett 39k Gold mosolygott vissza, amikor beléptem. Köszi Blizzard! :R

Megyek, el is költöm NOVA-ra... :P

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#8545) DaveNo1 válasza AxBattler (#8544) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nem lehet, hogy korábban nem kaptatok meg valamit? Vagy vásároltatok valamit amiért visszajárt? Redditen nem láttam ilyet.

You are not prepared.

(#8546) tomazin válasza AxBattler (#8544) üzenetére


tomazin
veterán

Most van az, hogy aki megvett egy boundle-t, de már megvolt neki valami belőle, az visszakapja a duplán megvásárolt dolognak az árát goldban.

(#8547) F-ECT$ válasza AxBattler (#8544) üzenetére


F-ECT$
titán

Én tegnap vettem meg Leroicot, mert láttam hogy 34k goldom van. Ha nem mondjátok, akkor nem gyanakodnék, de mintha nekem is 10-zel nőtt volna, mert nem rémlik, hogy ilyen jól álltam.

szalontai: nekem nincs ilyen vásárlásom.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#8548) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#8547) üzenetére


F-ECT$
titán

Utána számoltam: lehetett épp 34k goldom, szóval teljesen elbizonytalanodtam.

Dive ever, work never.

(#8549) AxBattler


AxBattler
félisten

Már értem, akkor ez lehet az oka: korábban megvettem Raynor-t 4k Gold-ért, aztán a kezdő csomagot is megvettem a shop-ból, amiben szintén benne volt a parancsnok, de még így is megérte nekem. Most meg a rugalmas bundlik megjelenése után nőtt a Gold-om, ha jobban belegondolok 29k-ról 37k-ra.

Köszi mindenkinek a felhomályosítást! :R

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#8550) TBT


TBT
addikt

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.