Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprq
aktív tag
válasz
Kakaduku #21699 üzenetére
Itt nézz szét szerintem, aztán biztos találsz még kisebb/nagyobb közösségeket. Él a közösség amúgy, lehet, hogy a magyar közösség nem annyira hatalmas, de még mindig lehet találni embereket.
FireKeeper is biztos tud segíteni.
hots hungary ts: hotshungary.dnse.hu
Ingame pedig javaslom a "hun" chat csatornát (
) "/join hun" a parancs.
Have fun meg ilyenek
szerk: linket javitottam
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy elég régen volt már aktivitás a fórumon, de azért írok, hátha valaki még olvassa. Már egy ideje gondolkozok, hogy kipróbálom a HotS-ot, de talán most jött el a pillanat. Kérdésem az lenne, hogy mennyire aktív a közösség, valamint mennyire aktív a magyar közösség (discord stb...)?
Szeretnék meghívót kérni, ha lehetséges.Köszönöm!
-
ROBERTOH
őstag
Új patch: link
-
Sziasztok!
Képzeljétek ARAM közben összhozott a sors két magyar nicknevű illetővel. Köszöntem nekik, hogy sziasztok erre konkrétan elküldtek a ...csába, de valami ordenáré módon. Hát ez LOL mondom, ok hogy 12 éves vérpistikék és agyukra ment a karantén, de ennyire?
-
ROBERTOH
őstag
Új hős stb: link
Hogger spotlight -
Sprq
aktív tag
Visszanéztem most pár hónap szünet után. Eléggé fájdalmas. (még mindig)
-
Cathfaern
nagyúr
Van egy eladó Rehgar Earthfury akciófigurám. Sokáig kint volt asztalomon, de elfogyott a hely
Értelemszerűen bontott, nincs meg semmi doboza, tehát csak maga a figura van. Topiclakóknak 4,000 Ft postázással együtt. Képek: [link]
-
FireKeeper
nagyúr
imperius nem változott, yrel érdemben nem változott, okaaay blizzard
-
FireKeeper
nagyúr
ugyanúgy balanszolnak rendszeresen
maradjunk annyiban hogy néha próbálkoznak, de így, hogy nincs rendes pro-scene, van hogy hónapokig kvázi érintetlenül hagynak nyilvánvaló OP hősöket. most Imperius és Cassia nagyon overtuned, Rehgar BL még mindig piszok erős, kb 3 játszható tank van a játékban (ETC, Garrosh, Johanna), stb, szóval azért van baj.waltz: attól függ hányan vagytok, illetve mekkora különbségek vannak MMR-ban. szoktam együtt játszani nálam jobb mérleggel rendelkező játékosokkal, és ha négyen-öten vagyunk sajna nem ritka az 5-10 perces queue..
-
waltz
csendes tag
Sziasztok, pár éve már nem játszunk HoS-t sajnos, mert ketten amikor vártuk, hogy bedobjon a draft/ranked, rengeteget kellett mindig várni. Mi a helyzet mostanában ezzel, van javulás vagy csak rosszabb?
-
Üdv!
Abbahagytam a játékot egy jó ideje, kb. amikor bejelentették, hogy leépítik a brand-et, de ahogy látom, mégis aktív a közösség + a fejlesztők.
Most akkor mi a helyzet?
Mégsem engedte el a témát a Blizzard? -
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
jó mondjuk lili azért pont elég szituációs pick. de jah, elég nagy impactje lehet egy jó healernek a meccsre.
személyes support tier listám:
tier S: Ana, Rehgar
tier 1: Stukov, Lucio, Deckard
tier 2: Malfurion, Auriel, Tyrande
tier 3: Alextrasa, Brightwing, Kharazim, Whitemane
tier 4: lt. Morales, Lili -
_drk
addikt
válasz
FireKeeper #21673 üzenetére
De én itt ebben nem értem, miért utálják a supportokat.
Mondjuk a Lilivel elejétől a végéig szét darálhatod az ellenfelet.
Semmilyen hátrányban nem vagy, max a közepétől billen át egy kicsit a mérleg, hogy az Assassin el kezd működni.Dotában supportként se szinted nem lesz, se cuccod. Ott egy jó nagy szívás az egész. Amíg itt semmi negatív nincs...
-
FireKeeper
nagyúr
Kicsit aktualizáltam az összefoglalót, a hétvégén majd még pofozgatom, hátha akad aki használná még.
-
FireKeeper
nagyúr
a quick match arra jó hogy megtanítja az egyes hősök alapvető működését, a pályák működését, illetve felékszít néhány fura matchup-ra (mert elég random hősökkel pakol össze). de hosszabb távon én is az unranked módot ajánlom, mert a draftolás egy fél fokkal kevésbé igazságtalan, nem az RNG miatt kapsz mondjuk egy direkt countert az arcodba. mondjuk a tank/heal hiánya jellemzően probléma, mert kb a playerek 95%-a assassint akar játszani, és sokszor csakazért is azt hoznak még ha hiányzik is healer/tank a csapatból. összefoglalóban találsz leírást a draftolásról, illetve néhány tippet hogy melyik hősöket érdemes elsőkörben megtanulni.
-
Kempetlen
tag
Akkor sem a QM a cél. Ne a kezdőket vedd alapul, szerencsére 1000-es szint fölött van sok épeszű player is. Nameg csatlakozni is lehet ám másokhoz. Semmilyen szinten nem fasza az, hogy minden második meccsen elhoznak ellened egy full countert, csak azért, mert QM... Egyszerűen level 200 után felejtsd el! Egy rákfene. Mondom ezt 19 ezer meccs után...
Amit linkeltem, meg tényleg olvasd át! Bár már nem frissítem egy ideje, de a szöveg aktuális, és belinkelt quickcast.txt naprakész, jó kiindulási alap. Ami a leírásból hiányzik az az, hogy az account mappán belül most már a TalentBuilds.txt-t is érdemes menteni.
-
_drk
addikt
válasz
Kempetlen #21670 üzenetére
Akkor se fogják azt hozni, te is tudod jól.
Ebben kezdő vagyok, de dotába bele vertem majdnem 4k órát.
Itt egyelőre kicsit jobbnak tűnik a helyzet, csak az az 1 map már kezd unalmas lenni mikor ebben elvileg több is van.
Ez a quik match meg pont fasza mert 1 perc alatt sokszor már a hőssel állok a kapukban. Ez dotában 5-10 perc volt. -
Kempetlen
tag
Azért, amit írtam: csak balfaszok / kezdők játszák. Meg persze normál playerek néha szórakozásból, de azon kívül más nem nagyon. Majd rájössz. A matchmaker sokszor igazságtalanul állítja össze a csapatokat, nem tudsz reagálni / counterelni, mert úgy dob be, ahogy. Frusztráló, és nem ez a játék értelme. A játék értelme a draft és az azáltali együttműködés másokkal. Ha már minden role-ból megtanultál 3-at, akkor mindenképp Unranked / Ranked!
És egy rohadt fontos dolog új játékosként: Quick Cast beállítások + egyéb trükkök
-
Kempetlen
tag
A 40-es szint az p.füst. Pár száz szintet ha elérsz, akkor már kevésbé lesz jellemző, hogy full kezdőket nyomnak melléd.
Semmi extra követelménye nincs az Unranked-nek azon kívül, hogy meg kell lennie a 16 hősnek. De ha átváltasz a game módra, ez kiírja neked is... Mivel a free hősök is számítanak, és alapból kapsz egyet, és ha csak egy hőst megveszel, már játszhatsz Unranked-et. Érdemes is, mert a QM-et csak nyomorék idióták játszák.
-
_drk
addikt
Quick match-ben van valami pálya beállítás?
Eddig 10 gameből 9 Cursed hollow volt, és szerintem amúgy se a legjobb map, de így már rohadt unalmas is... -
Kempetlen
tag
válasz
Bocizozz83 #21661 üzenetére
Telepítsd újra a játékot, vagy ha úgy se jó, akkor a win-t is (ha még nem win 10, akkor az is baj). Utóbbi esetben érdemes lenne felülvizsgálni, hogy milyen programokat használsz. Ezen kívül instabil lehet a netszolgáltatás és bármi, de előbb szoftveresen kell kiszűrni a dolgokat.
-
Bocizozz83
tag
Sziasztok!
A játékok végén az összegzés elött mindig reconnectel a játék és nem is tér magához bármennyit várok vele.Valakinek van esetleg valami tippje?Tudnátok segíteni? -
Kempetlen
tag
válasz
Kempetlen #21659 üzenetére
A kliens mögött befagyott az update process, mindahányszor próbáltam a frissítést. Uninstallálni se tudtam a Battle.net-et, szóval a megoldás az volt, hogy GeekUninstaller-rel és manuálisan takarítottam ki mindent, ami ahhoz tartozott a ProgramData-ból, AppData-ból és mindenhonnan, majd újratelepítettem. A játékot is újrahúztam akkor már. Így most jó.
-
Kempetlen
tag
Nálatok nincs gond a játék indítással? A kliens 50-es verzión van, mégis verzió mismatch-et ír a játék. Nem segített a fájlok újraellenőrzése és a cache-mappa törlése sem.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21654 üzenetére
Tracer + Tass már jóideje nem annyira legit. Aba + Tracer sokkal erősebb kombó, stun nélkül legyűrhetetlen.
-
Kempetlen
tag
válasz
ROBERTOH #21651 üzenetére
Tetszik ez a build-mentős dolog (nem próbáltam, nem telepítek PTR-t). Remélem, auto-select is lesz végre egyszer azoknál a hősöknél, akiknél előre el tudom dönteni, hogy mit szeretnék bevetni, vagy ha amúgy is csak egy buildet használok.
A Tassadar assasinná konvertálása is elfért már.
-
ROBERTOH
őstag
nagyobb peccs: link
-
ROBERTOH
őstag
-
dargelot
senior tag
válasz
Kempetlen #21647 üzenetére
EU régióban toltam. Tudom mi a különbség a lagg és a magas ping között.
Biztos, hogy EU-n belül is több szerver van, ez is okozhat gondot. Hidd el attól hogy nálad tökéletes, másnál lehet gond, s nem user error amikor többen kapunk egyszerre laggot, más más szolgáltatóval.
Bár mindegy is, tegnap már uninstalláltam a játékot, kár ezen vitázni. -
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21644 üzenetére
Haverom is sokszor panaszkodik (pontosan ugyanolyan gépe van), nálam viszont semmi ilyesmi nincs, ergó a nettel van probléma. A szervereknek semmi bajuk. Nem lehet, hogy ugyanaz a hulladék szolgáltatótok? 100 meccsből 1 van, ahol esetleg van egy akadás, de ott elég egyértelmű, mert az emberek le is potyognak. Az se mondható, hogy ne lennék érzékeny a dologra.
vagabor: Egyértelműen a neted szar.
-
vagabor
aktív tag
Hali, skacok tudtok arról esetleg hogy miért lehet az embernek 1-2 másodperces framedropjai? a gép oké, most cseréltem vga-t 1650-re szóval nem értem. Dadog az egész játék, a netem jó, esetleg a bnet ilyen xar?
-
Skillerz
aktív tag
válasz
dargelot #21641 üzenetére
Siralom az egész. Nemrégen telepítettem fel 2 év kihagyás után... Régen sem voltam egy nagy pro, olyan gold 4-5 . Most 3 besoroló után berakott Silver 1-be majd onnan szépen vissza estem bronze 3-ba...36%-os win rate, 94 játékból. A Community egy rák..., de lehet csak ezen a szinten. Senki nem akar se tank, se healer lenni...mennek a ranged dps first pickek...sokszor már a draftban látni, hogy bukta lesz a match. Újabban healerrel szoktam játszani ...de rengetegszer indul el a match tank nélkül. Ez a játék soloban halott szerintem, teljesen...nem is értem mi értelme van pl., ennek a kaszt jelzőnek, sose azt hozzák ami be van nekik jelölve.
-
dargelot
senior tag
Visszasírom a régi Hero League-et. Szinte minden nap/másnap játszok, immár kb csak rankedet, de ez egy szánalom. Booster csapatok és smurf-ök mindenhol. Három meccsből tuti találkozok egyben ilyennel.
Plat 1-es silver 5 csapattársakkal. Hihető. Avagy Gold alja játékos aki lvl 60 és 65%+ win rate-je van.
Qm ferő faliga, Unranked sajna szintén.
5 fős haveri kört összehozni meg már oly nehéz, mert sokan letették a játékot. Sajnálom ezt a játékot mert szerettem, de már nem lehet benne örömet lelni.... -
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21639 üzenetére
Teljesen lényegtelen, továbbra is a Crystal a jobb ulti. Különben sem egyetlen ulti tesz egy hőst jóvá, csak a sok idióta, aki játszani se tudja (95%), állandóan banolta / pickelte a Resurrect miatt. Ennek a nerffel legalább remélhetőleg vége, és ismét nyugodtan tudom hozni.
-
-
Sprq
aktív tag
válasz
Kempetlen #21634 üzenetére
Én egy ideje már ráhagytam a játékot, egy időben mondhatni magas szinten is játszottam és csak annyira akarok beleszólni ebbe a határtalanul magasröptű vitába, hogy elmondjam mire is jó a Cleanse.
Kezdjük ott, hogy nem értem miért pont LiLi-vel példálózol, egyrészt sose volt jó pick [max akkor amikor 1 hétig bugos volt a serpent 1v1 megöltél mindenkit a fenébe], másrészt ugye ott a Cleanse is más:
"Let's Go!
Cooldown: 40 seconds
Active: Activate to heal an allied Hero for 140 and make them Unstoppable for 1 second. Let's Go's cooldown is affected by Fast Feet.
Cannot be used on Li Li."Ugye ez még healel is, a legtöbb karakternek aminek még ilyen fix Cleanse talentje van ugye csak 1 sec unstoppable és valami cd reduction. Maradva akkor LiLi-nél, te azt javaslod, hogy Cleanse helyett:
"The Good Stuff
Healing Brew heals for an additional 42 over 3 seconds. While Fast Feet is active, this heal amount is increased by 100%."Szóval ha aktív a Fast Feet az 84 hp 3 mp alatt. Q cd az 4 sec, passzív melett az ugye ~2,6 sec. NYILVÁN nem akarsz folyamatosan dmg-et kapni hogy prörögjön a passzív, LiLi NYILVÁN nem tudja a heal célozni és ha az a karakter ami kapja a cc focust van éppen a legkisebb HP-n azon nem az a 84 hp fog segíteni ami lvl 20-on is csak ~200 hp körül van, míg a cleanse healje már ~300 hp lvl 20-on.
Hát szerintem így jobban jár MINDENKI ha kiveszi a Cleanse-t, rászán +1 IQ-t, hogy használja miközben a Q-n tartja az ujját és nem mellesleg hat rá LiLi passzívja is szóval a cd jóval kisebb mint 40 sec attól függően, hogy meddig él a passzív. Még ha nincs az ellenfélnél hard cc akkor is megéri.
A cleanse egy Get Out of Jail Free Card talent már lvl7-en, leveszi a CC-t, 1 sec Unstoppable és a szituációtól és karaktertől függően szinte mindig megnyeri a tradet cooldown szempontból.
LiLi-t meg felejtsd el.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21632 üzenetére
Az Aba monster kapcsán pont ezt magyaráztam, de ott nem sikerült megértened, hogy miért lényeges a carryt életben tartani. Licsit lol, nem?
Lilivel viszont más a helyzet, sokkal többször tud menteni rendes heallel, mint percenként egy esetleges Cleanse-el. CC ellen nem az a megoldás, hogy akkor lemondunk a fele healről. Azok a meccsek javarészt el is mennek, ahol az idiótája proper Q build helyett Cleane baromságot pickel, mert "ha azt pickelik HGC-n, akkor boztos az kell". Nem. CC ellen normális tank kell, vagy jó Ana/Stukov játékos.
-
dargelot
senior tag
válasz
Kempetlen #21631 üzenetére
18+ perc folott a legtobb tf eldonti a meccset. Ha a carry oda akkor ko. Cleanse ilyenkor eletet menthet. De ki igy, ki ugy jatszik. Main healer haver hozza mindig ha van talent ra, s szvsz hasznosabb mint a kicsivel tobb heal. De ettol fuggetlentul minden talentnek van elonye, mindegyik tud jo lenni. Ha nincs cc zuhatag es sustain kell akkor igen is a heal over time jobb pick.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Kempetlen #21631 üzenetére
de ha egy teamfight azon megy el, hogy pont megölik a carryt, mert kapott egy CC-láncot, és nem volt cleanse, akkor nem érte meg az egész. persze a cleanse mindig is egy high skillcap képesség volt, és nagyobb is a súlya magasabb szinten, ahol nem csak szétdobálják, hanem láncolják a CC-t, szóval alacsonyabb ligákban el lehet vele nézni, én csak azt mondom, hogy összességében egy hasznosabb skill.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21629 üzenetére
Egyetlen esetleges mentés cseréjében feláldozni a rendes heal-t, ami folyamatosan, a meccs végéig érződik... bizony, épp ezt mondom, hogy nincs egy ligában. Semmi értelme a cleanse-nek, hacsak nem összeszokott full teamről van szó. Ha nem tapasztaltam volna ezerszer mindkét megoldást (és hogy mennyivel jobban teljesít a heal), akkor nem írnám.
-
dargelot
senior tag
válasz
Kempetlen #21628 üzenetére
Egy malf root avagy egy mura stun egyszerűen egy carry-t halálához vezethet. Hiába lenne raja 500hp over time. Itt kell a clease. Főleg ha csapatban játszol és az ellenfél is.
Gold-plat vagyok, diamondból csúsztam le mert nem oda való voltam, de észre kell venni a szituációs talenteket. Főleg csapatban. Amikor több CC a csapatban és mondja pl a tank, brusier a fülembe hogy kire megy a fókusz, akkor csak örülni lehet ha az ellenfél nem hozott cleanse-t.A HGC példánál a hangsúly azon van hogy 5 profi játszik 5 profi ellen. Nincs esztelen öldöklés, mások a szabályok. Ha szembe akarod helyezni hős pick/talent pick példában a mezei játékost illetve a bajnokságokat akkor olyanokat mondanék mint:
Ka'el, Alex pick alacsonyabb ligákban nagyon jó tud lenni (alex obj foglalásnál), de magasabb szinten nagyon ritkán látni őket.
TLV, Mediv, Probius, Rexxar pick alacsonyabb ligákban nem túl erős pick, pro összecsapásokon nagyon jól tudnak ellenben teljesíteni.
Talenteknél:
KT-Flamestrike quest, Pyro ulti ->Prok köreiben nem látni, Pyrot néha ha van ellennél pl Zul'jin
Falstad-Bribe,Gust ->Magasabb ligákban best talentek, kisebb ligákban nem mindig hozzák.
Amiket szintén nem fogsz látni nagy eséllyel magas szinten:
Nova-Triple tap
Tyrael-Judgment
Mal'Gansin-Conversion
Junkrat-Roket ride
Leo-MarchMagas szint nálam dia közepe és nagyobb.
A lényeg, hogy ez a játék ott kezdődik ha van csapat vagy master közelébe érsz, addig faliga az egész egyedül. Ha nincs csapat és nem vagy nagy szinten akkor az élvezetes, kiélezett meccsekkel ritkán fogsz találkozni személyes tapasztalatom alapján. Vagy nálatok van béna vagy az ellenfélnél. Persze lehet csak engem büntet a rendszer.
-
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21625 üzenetére
Ráadásul nem csak az, hanem kifejezetten hátrányt is jelenthet egy HGC build goldban, platban. Ott van példának Lili, akivel szanaszét lehet healelni a terepet, ha nem azt a nyomoronc Cleanse-t hozzák, hanem az overtime healt. Teljesen más a cél és a felhasználói bázis. Ezért nem is értem, minek a HGC-vel előhozakodni.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21623 üzenetére
A legkisebb mértékben sem releváns vagy mérvadó, hogy a HGC-n mit hoznak.
A plat 1 nem elég nekünk? Hányan nyomják itt master szinten, hogy arról essen szó?
-
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21621 üzenetére
És még mindig nincs igaza.
Legalábbis közel sem minden esetben...
Totál helyzetfüggő. Mint mondtam, ha Aba lejön Tracerről a példa szerint, az insta kill számára, ez pedig nem megengedhető, amikor ő a carry. Abban az esetben pl. a klón totálisan ki van zárva, ha nem idióták játszák a duót.
-
Khaosz55
addikt
válasz
FireKeeper #21619 üzenetére
Mit jelent a monstro trollpick ?
-
dargelot
senior tag
válasz
Khaosz55 #21616 üzenetére
Akkor nem szóltam.
Biztos nagyon jo aba lehesz, nekem meg nem sikerult vele qm-ben 50% fele menni. Sajna javaresz olyan csapattarsakat kapok akik nem tudjak hogy kell egy aba vagy viking mellett menni s mar kesz is a baj. Biztos alacsony az mmr-em. Az sokat segit qm-ben ha a rejtett mmr-ed magas. Nekem ugy gold plat kozott lehet mint a rankedem is.
-
_drk
addikt
-
Kempetlen
tag
-
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21612 üzenetére
Khaosz55: A harmadiknak meg ez mindenképp: Quick Cast beállítások.
Még mielőtt bármelyik hőst megszokod... -
dargelot
senior tag
válasz
Khaosz55 #21607 üzenetére
Kezdo hosnek szvsz rossz választas Aba. Nehez, s host illetve csapatmunka nelkul nem tul hasznos hos. Qm-ben szinten nehez vele ervenyesulni. Ha meg kezded a jatekot, avagy nincs meg sok hos amivel jol tudsz menni, akkor probald elsajatitani az easy hosoket eloszor. A masik tanacs h keress tarsakat mert egyedul ez a jatek konnyen fel tud bosszantani.
-
Kempetlen
tag
válasz
Khaosz55 #21607 üzenetére
A monster értelmét különösebb erőbefektetés nélkül megsokszorozhatod: a lényeg, hogy mielőtt a tower / fort / következő wave elé ér, ne a monster legyen legelöl, hanem a minionok.
Ha azt a mozdulatot megteszed vele 10-20 másodpercenként, hogy az aktuális minion pakk mögé mozgatod, rádobod a shieldet, vagy átásod egy másik lane-re, és elengeded, akkor máris van haszna. Életben marad, ráadásul kistackeli magát. Simán visszanyom egy lane-t annak ellenére, hogy mindeközben support builden vagy. 10-20 másodpercenként amúgy is leszállsz a host fejéről, hiszen kidobod a nesteket stb.
Sokan ott rontják el, hogy ezt a fél mozdulatot se teszik meg vele, mert legyártják az első elérhető lucustból vagy minionből, majd a legelső tower leüti pár lövésből. Na, úgy tényleg semmi értelme.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Kempetlen #21600 üzenetére
Köszi,
érdekes, de kérdezés nélkül altalad javasolt Spike heal build és Shield heal build szoktam használni. Ezek jönnek be a legjobban.Néha klónozok is mert Evolve Monstrosity-vel nincs időm foglalkozni és elég gyorsan elhullik.
Nekem bejön ez a karakter.
Nem vagyok túl profi, ezért szoktam Diabloval lenni még vagy a Thrallal, Butcher is bejön csak nagyon kell vele vigyázni az elején. -
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21605 üzenetére
Meglehet az előnye csapatban, master szinten főleg a gyors burst-ök és a regálás fontos. Az előző buildeket is azért írtam le, mert kiindulópontok. Nyilván az a legjobb, ha megismeri a hőst, és tud adaptálódni a helyzetekhez a talent választásokkal, főleg, ha csapatban összeszokik pár emberrel. De minden más esetben basic attacker mellé nem elhozni az attack speed-et csak szimpla parasztság.
-
Kempetlen
tag
válasz
dargelot #21603 üzenetére
Semmi új nincs benne, ráadásul elvették a + range-et, cserébe tovább tartanak a nest-ek. Ezáltal többet össze tudsz gyűjteni belőle a pályán, ennyit jelent. Basic attack carry mellé viszont nem hozod úgysem (az attack speed helyett), mert megátkoznak. Épp Aba lényegét vesztenéd el vele. A Siege build mellé viszont írtam is, hogy opcionális.
-
dargelot
senior tag
válasz
Kempetlen #21602 üzenetére
5 fos csapat es solo qm kozott tacticban is mas mas a jo. Pl tegnap elott Kaldor fele versenyen is hozak abat es klont hozott, illetve lvl4 talentnek az ujjat, azaz a mine-osat es ki is fejtettek miert jo az. Pedig az ottani jatekosok mind high master/gm szinten vannak. Bar ami ott jo nem biztos hogy csapat nelkul is jo.
-
Kempetlen
tag
válasz
FireKeeper #21601 üzenetére
Nem igaz, hogyha van jó carryd. Sokkal többet ér, ha mondjuk egy Tracert tudsz boostolni végig a teamfightban, és életben tartod a stackjeivel együtt, minthogy elpuffants egy klónt, ő meghaljon, és akkor még a lane-re se raktál ki semmit...
A klón semmi mást nem jelent, minthogy magára hagyod a main targeted, amikor a healre és az attack speedre a legnagyobb szüksége lenne. Ezért egyáltalán nem troll pick a monszta, hanem alapvetés. A klón az többnyire csak a siege build mellé jó, vagy akkor se. Esetleg kezdeményezésre jó még, és amint meghal, máris tudsz ugrani a carrydre, de ez már nagyon szituáció és összeszokottság kérdése.
Legalábbis plat 1-ig így működik, 18k game-mel mögöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Rendszergazda topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest