Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zws
senior tag
Engem amúgy a qm jobban szórakoztat mint a HL.
Ott nincs megfelelési kényszer, hogy olyat pickel ami kell a setuphoz, persze ott a random h nincs healer vagy tank, vagy rossz a setup, de ezek is kellenek ahoz h megtanulj óvatosan ésszel játszani.kb 30 meccset mehettem már HL-ben de kezd unalmas lenne mindig ugyan azokat pickelni
-
DaveNo1
veterán
válasz
dargelot #15092 üzenetére
QM-ben már rakott össze Gold ligással, nem sok köze volt a meccshez
Abban tényleg lehet valami hogy ami itt X, az máshol X-1, ahogy néztem meg olvastam Mastert is kifarmolták olyan arcok akiknek közük nincs amúgy a Masterhez.
Madwe: szerintem azzal nem volt baj, ha jól tudom 4 fős csapat LoL és Dotaban sincs. Unranked draftban viszont lehet bármekkora csapattal menni, csak elég hosszú volt a sor múltkor úgy tapasztaltuk.
-
Madwe
nagyúr
válasz
DjDanee87 #15094 üzenetére
A mi társaságunk konkrétan azóta esett teljesen szét, amióta csak duoque van vagy full csapat. alfa óta folyamat 3-5 fővel nyomtuk, általában 4en jöttünk össze, 5 az nagyon ritka volt... Amióta meghozták ezt a szabályt már senki nem lép fel, 2 hónapja amugy már én is abbahagytam, mert sok az idióta s elegem lett belőlük
na jó, igazából időm se lenne rá már...
-
DjDanee87
addikt
Redditen is volt róla szó a szezonkezdet óta, hogy aki haladni akar, annak ajánlott csapatban mennie. Nincs egyelőre a játékban ping-en és chaten kívül más kommunikáció, így viszont elég nagy előnyt tud jelenteni, ha viszel magaddal valakit akivel tudsz játék közben összedolgozni TSen. Nem csak a kommunikáció egyszerűbb vele, de legalább tudod hogy kisebb az esélye agyhalott csapattársat kapni, mert csak 3 random lesz, nem 4.
Én emiatt egyetértenék azokkal akik szerint HLre jó volna, ha csak soloban lehetne jelentkezni. Akkor nem lenne előnye egyik csapatnak sem ilyen szempontból. 5 fővel úgyis lehet TL-et menni, ha 2-4 fős a csapat, akkor meg ott van unranked draft. Ilyen megoldással valószínűleg jobban tudná besorolni a játékosokat a rendszer, mert nehéz összehasonlítani két embert ha egyik csak soloként jelentkezik, másik pedig mindíg egy haverral.
-
zws
senior tag
válasz
dargelot #15090 üzenetére
Diamond 4-ben kezdtem és engem is elkeserít néha az ép ész hiánya, vasárnap kifogtam egy jobb szériát és 3. promóciós meccsel de végül meglett a d3.
Amire szükség van az sok meccs és kitartás, de sztem tényként kezelhető h d5 alatt hulladék a ranked és nehéz kimászni a sok hülye miatt. -
dargelot
senior tag
Rank 9 után lettem Platina 1 ami kín. Szerintem rank 20 alatt jutsz kb Gold végére. Nem is akarom tudni ott milyen lehet a csapatmunka.
-
-
dargelot
senior tag
Kezdem úgy érezni, hogy a Platina1-Diamond5 megfelel a LoL-ban lévő elohell-nek, Bronz -Silvernek. Mindenki rage-el, troll pickek, counter pick? áááá, team combo? soha. Lehet nekem nincs szerencsém, de kezdenek előjönni azok a dolgok amik szépen eltántorítanak a rankedtől majd a játéktól.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, barátot keresek ranked továbbjutáshoz. Sajnos elég béna csapattársakat rakott be mellém pár meccsen ezért most csak platina tier 1 vagyok és kéne egy fél csík még a placementhez. Cél: hó végéig diamond. Hetente 4-5 meccs fér bele, s csak nagyon kevés hősöm van, tehát nem egy pro vagyok.
dargelot#2439 -
TBT
addikt
Free-to-Play Hero Rotation: June 21 – 28, 2016
Raynor
Muradin
Tyrande
Tyrael
Valla
Butcher
Zagara (Slot unlocked at Player Level 5)
Leoric (Slot unlocked at Player Level 7)
Brightwing (Slot unlocked at Player Level 12)
Chromie (Slot unlocked at Player Level 15) -
adrian360
őstag
Email-es blizzard newsletter szerint június 24-28 között minden hős free to play lesz
-
DaveNo1
veterán
Első meccs: Raynor + Artanis pick!
-
DaveNo1
veterán
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #15077 üzenetére
Helyette nekiálltam törölgetni a 200 kontaktomból minden olyat, aki 20+ rankon végzett a preseason HL-ben, 350-es total hero szint alatt van, vagy hozzá se nyúlt még a patch óta a játékhoz. Hullanak, mint a legyek.
Kár, hogy a BNET kliensben nincs olyan infó, hogy mikor játszottatok utoljára az adott kontakktal - az alapján tömegesen tudnám őket likvidálni.
-
gbela
senior tag
Sikerült játszanom egyet Zuna és bigempct ellen
Épp tournamenten vannak, gondolom fasza bemelegítés voltunk...addig is tartott -
pc360
addikt
Elmehet most is a retkesbe az MM amúgy, hogy senki mást nem rak mellém, csak placementes lámákat... túlzás nélkül. Így aztán rohadt sok értelme van a tier-eknek meg ennek az egésznek, ha a saját rendszerüket nem alkalmazzák arra, aki már végignyomta a 10 meccset.
-
pc360
addikt
A továbbjutáshoz és a lecsúszás ellen is nyerni kell. Olvasd el az erről szóló blogbejegyzést! Már legalább egy hónapja leírtak mindent...
-
xgbcx
tag
Elértem végre silver végére, simán túl mentem volna a pontjaimmal a határán, de kiírta, hogy még egy meccset megkéne nyernem a tovább jutáshoz. Ha ezt megnyerem és utána elvesztek egy meccset, akkor vissza süllyedek silverbe vagy a gold onnantól kezdve már stabilan marad?
-
Simba86
senior tag
Lehet tudni, hogy Samuro lesz a következő vagy Guldan? És mikor jönnek?
-
adrian360
őstag
Valószínüleg átnevezik majd a kategóriákat, és lesz külön Healer és külön Support, amire szerintem szükség is lenne
-
ROBERTOH
őstag
válasz
holozis_HUN #15065 üzenetére
Azt hittem, hogy ezt csak a support karaktereknél írja ki.
Akkor Abathurnál is kéne lenni ilyennek. -
Ez a placement hogy van? Ha már goldal rak össze, akkor a 10. meccs után valahol ott leszek?
-
Madwe
nagyúr
válasz
DaveNo1 #15061 üzenetére
Interview with Splendour (mYinsanity) about Heroes of the Storm Health Sustain changes ennek margójára itt egy interjú
-
DaveNo1
veterán
-
adrian360
őstag
válasz
holozis_HUN #15057 üzenetére
Blizzard többször is mondta, hogy nem akar nyilvános MMR számot. SC2-ben se tudta végigverni a közösség hogy nyilvános legyen, pedig már megjelenéskor, 6 éve bombázták a blizzardot hogy kell kell kell.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #15057 üzenetére
Elég lenne ha látható lenne a saját MMR
-
zws
senior tag
válasz
holozis_HUN #15054 üzenetére
Soft reset volt csak, nemtom a hotslog mi alapján számolta ezt, de nekem HL-ben 260 pontot esett az mmr.
Igazán jól esne ha blizz nem titkolná el előlünk -
Shadowguard
senior tag
válasz
holozis_HUN #15052 üzenetére
Ne a Summary-t nézd, hanem Statistics fület. Ott meg tudod nézni, hogy hány meccse volt addig. Ha Lifetime-ra van állítva, akkor simán mutatja az összes eddigit. És így a vs. AI-t is ki lehet zárni a képből.
-
zws
senior tag
válasz
holozis_HUN #15052 üzenetére
Megnézed melyik hőssel hanyas és nagyjából sejted, legalább tudod mikkel szokott játszani.
Amúgy hotslog kicsit elkeserítő mmr osztás terén, legalábbis fele annyi pont a win. Na meg ha tényleg a 2,5k mmr a diamond 4 akkor az gázNa meg kis érdekesség. Astechnek is gondolom fel van töltve minden meccse, de neki 2629 az mmr most, nekem 2501, viszont partyban mindig én voltam aki bannolt tehát a blizznél nálam magasabb az mmr.
-
holozis_HUN
addikt
Miért resetelte a meccseket?? Szerintem ezt nem kellett volna, így nem lehet eldönteni, hogy kinek hány meccse van, ha TL-re hívunk valakit stb... -.-"
Valaki HL?
-
DjDanee87
addikt
válasz
horvi0813 #15049 üzenetére
Szoktam nézni streameket (Grubby, Mewn) és rank1en is előfordulnak hülye csapattársak amiből jön a lose. Nem tudsz mit tenni ellene, majd a köv meccs jó lesz. Szerintem ilyenek nem érdemes felhúznod magad.
A skytemple Morales Tyrael és asszem Butcher cheese meccsre milyen oldalon találhatnak rá? Biztos van oldal ahol megvannak a korábbi tournamentek draftjai - abból én megtalálnám. Megnézném még egyszer, hogy ott hogy tudták kivédekezni.
-
horvi0813
tag
válasz
AxBattler #15043 üzenetére
Igen tegnap egész nap ez ment, mint írtam 8win 2lose, volt is boldogság erre bedobott silver2be, úgy voltam vele ok legyen gold 1ig sima utam lesz bár így minek a placement ha oda kerülök ahova a Blizz gondolja más meg 3Winnel Diamond.... Placement meccseken egész türhető volt a MM csodálkoztem is saját szintemen az ellenfél a csapatom is, persze 1-2orosz AFK befigyelt de mind2 oldalon voltak így sima volt. Aztán jött a feketeleves silver2ben 2win mondom fasza máris silver1ben vagyok aztán 6-7lose zsinórban persze csak orosz csak retardált 12éves aki megsértődik ha elpickeled előle Kaelt pedig te First pick vagy ő meg utolsó ezért Murkyt hoz heal helyett stb. Egyszerűen elegem lett, nem ezen a szinten vagyok, ez így nem fun hanem agygörcs hogy azon kell izgulni h más ne basszon ki másik 4 emberrel. Szintén írtam már hogy ez a játék nálam ott vérzett el végleg, hogy az a csapat a veszít ahol a legbénább játékos van és nem az nyer ahol a legjobb ez így egyszerűen nem jó koncepció. Mára aludtam rá egyet és megnyugodtam kicsit, imádtam ezt a játékot szerettem vona fejlődni még sokkal többet, HLben haladni de egyszerűen nincs kedved többet szenvedni azért mert mások nem hajlandóak gondolkodni. A való életben sem maradok egy munkahelyen ahol nem tudok fejlődni a gondolataimat nem tudom érvényesítni mert sültparasztok vesznek körül akik nem hajlandóak gondolkodni cselekedni és így engem is visszahúznak. Lehetne új accountal 0.ról indulni de se időm se pénzem nincs most erre tehát továbbléptem. Jó kis közösség van itt mindig olvastam a fórumot sok haverom lett a játéknak köszönhetően, akik feljebb vannak azoknak most egy jobb korszak jött el, de kiégtem.
DJDanee: nem a rankom zavar meg hogy milyen szinüen csillog a szám a portrémon hanem, az hogy ezen a rankon olyan gyökerek vannak amiket egyszerűen nem tudok kezelni és nem is akarok mert nem élvezem azt h más butasága miatt az én teljesítményem semmis.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #15047 üzenetére
Mert szimplán kretén és gyáva taktika pvp+ objectivek kerülése. Hasonló volt a single backdoor Abathur, amikor a locustok range nagyobb volt mint a keepek lőtávolsága, azt is gyűlölte mindenki.
-
holozis_HUN
addikt
-
DaveNo1
veterán
válasz
DjDanee87 #15045 üzenetére
Morales csak októberben került be
Amúgy utálom az ilyen kretén taktikákat, kb egyből kilépnék utána.
Alfában volt valami hasonló mines mapon, Abathur + Azmodan push, Abathurral akkor még lehetett másolt hős ultiját is használni, és dupla demonic invasion, goodbye keep, goodbye core.
-
DjDanee87
addikt
válasz
horvi0813 #15042 üzenetére
Látom tényleg vannak eltérő hozzáállások. Engem pl nem zavar a rank, tudom hogy nem vagyok olyan jó játékos, hogy rank1 legyek, de próbálok fejlődni. Játszunk jó meccseket, jól szórakozom és nem foglalkoztat mi a rankom.
Mellesleg tegnap hatalmasat néztünk TeamLeague meccsen. Sky Temple volt, draft végén úgy voltunk, hogy nem lesz egyszerű dolga az ellenfelünknek. Morales, Sonya, Raynor, Tyrael, Nazeebo volt a csapatuk ha jól emlékszem. Mikor kezdésnél nagy pusht csináltak felül 5en még nem sejtettük mit terveznek. Az első templommal le is rombolták a felső fortot majd jött a surprise buttsex. Morales dropship a keepünkre. Mi éppen középen pusholtunk, és csak azután HSeltünk, miután lement a keepjük. Addigra ők már a Coret hegesztették és 56%ig jutottak mire megöltük őket. Mivel a respawnjuk csak 20-25sec körül volt, mi nem értünk volna el a Corejukig időben bár utólag az lettvolna a megoldás. Rámenni a corejukra és ha élednek harcolni velük. Végül a csapat a templomok mellett döntött. Nem sokkal az éledésük után megint jöttek a Corera. Sanctification ment és leverték 2%ra. Catapultok leütése után mentünk a core felé, de sajnos a csapattársak még nem látták ilyen taktikát és nem jöttek rá időben , hogy a templomokkal nem nyerhetünk és az újabb dropship véget is vetett a játéknak.
Én is csak akkor jöttem rá mit csinálnak mikor jött az első támadás lvl10 útán a keepünk ellen. Már láttam ugyanezt a taktikát kb 1 éve egy tournamenten. Ott is skytemple volt, de ott lereagáltâk ezt a taktikát (asszem a C9 ellen próbálták). Emlékszik valaki melyik tournamenten volt ez?
-
holozis_HUN
addikt
Az új rendszerről eddig mi a vélemény?
-
horvi0813
tag
válasz
DaveNo1 #15041 üzenetére
Jogos jelenleg 2170 a HL MMR-em, a QM a 2400 nem néztem rég óta. Belátom hogy én is tehetek róla h így alakult a dolog, ez volt az első mobám egyből rankedre beugrottam olyan fogyatékosként mint most akiket szídok de hogy ebből a pöcegödörből nem lehet kimászni az elkeserít. Szerencsére bőven van más dolgom és sikerélményem ezen a játékon kívül, mind a való életben mind más játékokban. Fájó szívvel de megváltam most tőle egy időre vagy akár örökre. Akartam szeretni sok barátom játszik vele jó kis közösség van, de nem adja meg azt a sikerélményt amiért megdolgozom/megérdemelek jelen tudásom alapján.
-
horvi0813
tag
válasz
DaveNo1 #15039 üzenetére
Könnyű azoknak akik még alpha meg béta elején felmentek rank egyre 4es premadben most meg élvezi annak a gyümölcsét, mert már nem találkozol akkora retardáltakkal, és most nem feltétlen rád gondolok, de akinek erre nem volt lehetősége és megrekedt 2200-2500as MMR-en az baszhatja soha nem fogok feljebb jutni. Nem állítom h én tökéletesen játszom mert nem, de ez így nem koncepció, ebben a játékban nem az nyer amelyik csapatban a legügyesebb játékos/játékosok vannak hanem az veszít ahol a legrosszabb van. Nem ezt érdemlem egyszerűen Healelek ha kell Tankolok folyamat a legjobb statokat hozom a csapatban és nem így se haladok ha van 6-8win streak utána jön ugyanennyi lose, és már 25K-t elvertem erre a játékra ezen az accon van minden játékom nem thetem meg h újat csináljak.
-
horvi0813
tag
válasz
DaveNo1 #15035 üzenetére
A jó kurva anyját a Blizzardnak faszért nem full MMR-resetet tolni 8win 2lose silver2... Le is törlöm nem ér ennyit ez az egész, szar a MM sok a gyökér nem kell tovább ez nekem. FAIL amúgy is ez a játék kompetitiív szempontból, alacsony játékosszám, plusz tounrnamentek is nevetségesek mind szervezés mind nézőszám tekintetében. De felbaszott ez most pedig ritkán akadok ki...
-
zws
senior tag
-
Madwe
nagyúr
Miért kellett season 1-el lereszetelni a profilnál azt h ki mennyit játszott (+rolera lebontva)...? Azon kívül h arra jóh belője az ember h ki mennyit játszott másra nem volt jó, cserébe mostmár semmit nem jelent, mert az h ott van h 10 játékot játszott az jelentheti azt hogy 10et játszott összesen de azt is hogy 10.000-et...
Persze a statokra elmenve legalább a winned game számból ki lehet indulni, de ennek akkor sincs semmi értelme...
-
DaveNo1
veterán
No hát a placement valóban borzasztó volt, 4-6 lett összességében, de korábbi MMR alapján Diamond 5-be rakott be. Kezdődhet a road to master
-
arni1
aktív tag
Ez a medhives divine shield egy konkrét vicc. 5 seces cd-vel igazából nincs ennél jobb talent jelenleg a játékban...
-
zws
senior tag
válasz
DjDanee87 #15030 üzenetére
"Ezzel lehet csak én vagyok így, de nálam semmivel sem jelent többet a goldból diamondba jutás, mint rank22ről rank14et elérni."
Ne úgy nézd, hogy miről mit érsz el, hanem hogy javul a játékélmény vele. Nem mind1 h olyanok a csapattársaid/ellenfeleid hogy ordítasz a missplayek és a hibák miatt, vagy sokkal kiélezettebb a meccs mert jobb játékosokkal játszol és az ellenfélnél is jobbak vannak.
-
DaveNo1
veterán
-
DjDanee87
addikt
válasz
DaveNo1 #15026 üzenetére
"Itt most van cél legalább, goldból átkerülni diamondba stb."
Ezzel lehet csak én vagyok így, de nálam semmivel sem jelent többet a goldból diamondba jutás, mint rank22ről rank14et elérni. Mindkettő előrelépés, mindkettő ugyan azt jelenti
Továbbra is az a véleményem, hogy ez az új rendszer változást csak Mewn, Cris és a rank1es emberekneknek hozott, mert mostmár nem rank1 mindenki hanem be lesznek sorolva, mint HS legend playerek.
-
-
DaveNo1
veterán
Ma kezdődött a season 1 az új ranked rendszerrel, itt az összefoglalója
-
DaveNo1
veterán
válasz
DjDanee87 #15025 üzenetére
Kicsit másként kifejetve, szerintem sokat nem mondott, hogy pl rank25 vagy, meg mi volt a célod? Legyél rank24, rank23? Itt most van cél legalább, goldból átkerülni diamondba stb.
HS-sel is ez a baj, hogy kb. totál érdektelen, hogy rank1, rank10 vagy éppen rank20 vagy, egyedül az az érdekes ha már elérted a legendet.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DaveNo1 #15023 üzenetére
De ez eddig is így volt. Rank 18ként 21-15 körüli embereket rakott be. Patch óta még nem játszottam, de nem látom miért jobb ha most leszek silver 5 és majd bronze 1- silver 4 közöttiekkel rak össze. Ugyan az, csak más az elnevezés.
Jó, aki rank1 volt az fog látni változást, de a többség (mi casualok) szerintem semmit. Rank1en most lesz rendes leaderboard, szóval nekik legalább van változás.
-
DjDanee87
addikt
Új ranked mód nincs, csak a ranked rendszert alkították át, hogy 1-50 rank helyett ligák vannak. Nem tudom ez miért jobb, mert nem vagyok nagy MOBÁs, de valamiért mindenki örült ennek a változásnak. Illetve hoztak be 1 új módot, de az unranked draft. Amúgy ez már live, most éjjel lőtték fel EUban is.
-
Ez az új ranked mód mikor jön?
-
DaveNo1
veterán
-
TBT
addikt
Gul'dan confirmed.
-
pc360
addikt
öööööö
-
DaveNo1
veterán
-
Delávégá
tag
Várható mostanság egy Tracer féláron?
-
DaveNo1
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz
DaveNo1 #15000 üzenetére
Nem tudom te melyikre értetted - szerintem ellenfélre - de én saját frontline hiányára (csak ezt nem írtam bele hüle fejemmel
). Ha nincs frontlineunk, akkor több focust kapsz, ilyenkor jobban tud jönni a meta, vagy tévedek?
Ha ellenfélnél nincs frontline s sok a papír, akkor alap a hunt, de úgy is kezdtem a hszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest