Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delávégá
tag
válasz
jkrisztian #19839 üzenetére
Biztos ott van minden nagyobb versenyen.
-
Delávégá
tag
Amíg képtelen vagy tényekkel és adatokkal alátámasztani az érved az egész nem más mint habzószájú fröcsögés. Az meg hogy te mit hallottál és abból mire következtet annyira hasznos mint a homeopátiás szerek. Emlékeim szerint senki nem szólt be neked se a minősíthetetlen videóid miatt.
Majd ha sikerül konkrét tényekkel alátámasztani akkor lehet igazad lesz, addig meg duzzogd ki magad.
-
Delávégá
tag
válasz
Shadowguard #19423 üzenetére
Ne hagyj fel jó szokásoddal.
-
Delávégá
tag
válasz
Shadowguard #19409 üzenetére
Mert nem olyan népszerű karakter mint Probius.
-
Delávégá
tag
Vége lehetne már ennek az eventnek, jól szétkúrják a játékot az OW játékosok. Csak gratulálni tudok a blizzardnak ahhoz a döntéséhez hogy nem lehet AI ellen letolni.
-
Delávégá
tag
válasz
ROBERTOH #18962 üzenetére
Szerintem részigazságok vannak a mondandójában. Amúgy meg mind a 3 játék (LoL, Dota, HotS) egy kutya. Hősöket irányítva egy 2-3 lanes pályán be kell ütni az ellenség coreját. Ezen kívül szerintem már csak apróságokban térnek el egymástól, de még éppen eléggé ahhoz hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét.
-
Delávégá
tag
válasz
J0shu4M1ll3r #18764 üzenetére
Akkor jól emlékeztem de most csak a Paypal és a bnet balance lehetőség van és mivel az előbbi nincs az utóbbin meg nincs elég így a weboldalra átirányít hogy töltsek rá minimum 10 euró értékben. Régebben pedig egy skint vettem kártyával szóval jól emlékeztem.
-
Delávégá
tag
Vicces ez a Blizzard. Van 1,5 euró az accon, mondom akkor húzzuk be a mountot valami kis aprósággal. Majd bnet egyenlegről fizetek és kártyával kiegészítem. Túl naiv voltam mert nem lehet. Paypalom nincs és a legkisebb feltölthető összeg 10 ojró.
Régebben mintha lehetett volna kártyával is fizetni meg kevesebb összeget is feltölteni. Vagy azt csak álmodtam?
-
Delávégá
tag
válasz
FireKeeper #18744 üzenetére
Nekem csak a hozzáállásukkal van bajom. "Nem csinálnak semmit, meg veszítsünk gyorsan, sz@r játék, szándékosan torony alá mennek meghalni és társai. A blizz a legnagyobb hibás hogy ennek teret engedett, mindenki boldog lett volna hogy gyorsan letudja és egyik fél se szenved.
Ládából bármilyen mountot lehet nyitni? Az arany malacnak tudnék örülni.
-
Delávégá
tag
Mekkora toxic lett most a játék a sok khm OW player miatt. Nem csinálnak semmit meccs alatt, csak azt akarják hogy gyorsan vége legyen. Kár volt a blizznek kivennie az AI lehetőséget a küldetéshez.
-
Delávégá
tag
Vegyes érzéseim vannak ezzel a nagy patchel kapcsolatban. Egyrészt reméltem hogy az enginnel kezdenek valamit de nem.
A másik a skinekkel kapcsolatban hogy ugyan azt a skint többször kell kinyit mert a váll lap nem piros hanem zöld.
Pár dolog viszont adott a hangulathoz, mégpedig a különböző voice és "kommentár" hangok. A különböző spray matricák is tetszenek, pár darabon jót nevettem. Apróságok de nekem dobtak a hangulaton. Ja és az embernek van esélye beszerezni ritkaságokat (ingyen!) is, ha úgy hozza a szerencséje.
-
Delávégá
tag
válasz
holozis_HUN #17820 üzenetére
Nekem van laptophűtőm és megéri venni. Merevlemezen legalább 2-3 fokot hűt meg ugye jobban is szellőzik. Jó dolog.
-
Delávégá
tag
Szerintem meg kinek a pap, kinek a paplan.
-
Delávégá
tag
Még tegnap délután mentem egy utolsó brawlt és az ellenségnél 3 Valeera volt. Egyértelmű volt ki lesz a győztes. Eszméletlen, hogy hullottunk el pár másodperc alatt. Az a silenc, stun vagy mifene meg iszonyat op.
-
Delávégá
tag
válasz
FireKeeper #17509 üzenetére
Diablo3 topikban volt valakinek ugyan ez a problémája. Nem rég regisztrált de szintén nem kapott visszaigazoló mailt és nem tudott a böngészőben belépni. Tippre blizzéknél van probléma.
-
Delávégá
tag
Nem mondom hogy érdektelen karaktereket emelnek át csak már jöhetne máshonnan is ami legalább fele olyan OP lenne mint Ragnaros. WoW lehet, hogy szerinted gyenge mégis nőtt a játékosok száma. A Warcraft világ meg hatalmas és érdekes is. Szóval Starcraft vagy Diablo hősöket népnek.
-
Delávégá
tag
Valami új feater Brawl-ban az "Unable open map" és most se QM se UnRanked se semmi másban nem tudok menni? Vagy megjavul amint vége lesz annak a meccsnek ahova be se jutottam?
-
Delávégá
tag
Várhatóan mikor kerül be Varian? Azon kívül hogy ha vége lesz a ptr-nek.
-
Delávégá
tag
Van olyan, hogy "beragad" egy napi küldetés és többször is azt adja be vagy csak véletlen hogy harmadjára kapom zsinórban a "két játék diablo hőssel" napit? Előtte meg a warcraftos volt ilyen.
-
Delávégá
tag
Nem igazán sikerült megfogniuk ezzel a Brawl móddal. Elsőre érdekes volt de utána már rossz. Van mit rajta finomítani mert a hősleosztások igen érdekesek tudnak lenni. A kötelező 3 meccset letolom a jutalomért és egyelőre elég is. Szokásos vagy nagyon aláztunk vagy nagyon aláztak minket, kicsit igazságosabban oszt hőst akkor lehet a "kötelezőnél" többet lehet vele menni.
-
Delávégá
tag
válasz
Gyuri27 #16594 üzenetére
Ne is mond. Mostanában Thrall-t pörgetem, egy gyilkológép, de legutóbbi meccsen is a csapattárs Kerrigannel 18 perc alatt csinált 13k hero dmg-et és ilyen minden 2. meccsen van. Még ha ott lett volna a teamfightokba meg segített volna, de mindig vagy egyedül amperkodott vagy otthagyott minket és elment lanet pusholni tf közben full hp-n.
-
Delávégá
tag
válasz
Sirandrish #16190 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
Delávégá
tag
válasz
_cHAos_ #16167 üzenetére
Még start előtt kell összeszedni, pár SCV próbálja elvinni, de azokat ki lehet lőni. A 12-t közösen számolja, nekem egy meccs után meg volt. Viszont a 150-esbe már csak azt számolja amit te magad szedsz fel.
Ha arra gondolsz, hogy meccs közben is lehet gyűjteni akkor nem, csak a start előtt lehet. Legalábbis én nem láttam, hogy lenne meccs közben is. De egy 4-5 db-ot fel tudok szedni általában magam.
-
Delávégá
tag
Li-Ming és Sylvanas közt vacillálok. Mindkettővel elég jó köröket szoktam menni, de lehet Kerrigan lesz a vége.
B.net megint halálán van?
-
Delávégá
tag
Átraktam Trace Q-ját és ultiját QC-ra és mintha egy másik világba kerültem volna.
Sokkal jobban ment a játék, de érződik hogy keveset játszottam vele, de így már vissza is jött hozzá a kedvem.
-
-
Delávégá
tag
Van valaki akihez lehet csatlakozni sima QM meccsekre és nem bánja ha egy félig fakezű a csapattársa?
Sajnos néha csinálok igazi fail lépéseket és akkor én is csak kérdezem magamtól hogy miért. -
Delávégá
tag
Várható mostanság egy Tracer féláron?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest