Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci1250
tag
válasz
F-ECT$ #14380 üzenetére
Szerintem li ming még mindig túl erős. Óriási a range és a hozzá társuló damage. Annak meg szerintem nincs értelme, hogy draft pickben autoban morales, li ming és ilidan is, legalábbis rank 23 körül ez van. Nem érzem ezt jónak.
Esetleg ha mégis valakinek sikerül li minget pickelni, instant win, mert amivel meg lehetne ölni(melee) akkor elteleportál...
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Metacska #14396 üzenetére
Igen, kár hogy a utility majd minden darabkája nerfelve lett az idők során. A DS kapott egy nagyobb CD-t, a lev 4-es shieldet nerfelték, a cleanase-t nerfelték, a traitet nerfelték. Régen mindenkinek jutott valami erős, most pubban gyakran mindent rátolsz az overextendelő csapattársra, hogy túléljen. Iszonyú jól kell használni a benedictiont, hogy egy TF-ben hozzuk egy Rehgar vagy Monk impactját. Versenyeken még mindig vannak zseniális Utherek.
-
DaveNo1
veterán
Közben már kiosztották a Thrall portrét.
-
Metacska
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #14395 üzenetére
Érdekes, hogy ahogyan változik a meta és eltűnik a versenyekről, úgy tűnik el a public közösségben is.
Sose felejtsük, hogy Uther utility support, a létező legéletképesebb buildjében nem véletlenül van összesen 8 aktív ability.
Egyébként sok esetben a bubi menekülésre is van, nem csak olyan setupokba hozzák, ahol van például egy Sonya a sűrűjében és mehet rá a shield a daráláshoz......Én egyébként meg voltam / vagyok elégedve a burst healje mértékével, valóban nagyok a cd-k, de 8 ability adta választási paletta mellett lehet taktikázni és kisegíteni 4 másik játékost.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
konqueror #14392 üzenetére
2 fő oka van:
-Nagyon kevés a jó Uither player. Vagy valami random szar buildet használnak és meghalnak 10*, vagy nem értik, hogy a divine shield nem arra van, hogy a csapattárs 3 HP-val elfusson, hanem arra, hogy benyeljen egy csomó CD-t. Uthernél nagyon jól kell használni minden CD-jét, mert nem rövid egyik sem és önmagában nem is brutálisan erős.
-Maga a hero is koordinált csapatban működik jobban. Ha egyszerre 3-an 4-en nyelnek be fölösleges sebzést, Uther totál hatástalan, míg Rehgar nyomkodja a Q-t és segít. Ugyan ezért szokott jóval alacsonyabb lenni Tass pub winrate a versenyekhez képest. Akkor jó hero, ha a társak nem csinálnak folyamatosan hibákat.
-
Re-Tech
aktív tag
Van valakinek infója arról, hogy esetleg az új verzióban letiltásra kerültek a külső bindelő progik? Konkrétan Logitech Gaming SWben nem működnek nálam az új patch óta azt hiszem a binndelések, nem tudok az egérrel lovacskázni ami eléggé idegtépő nekem
-
ROBERTOH
őstag
-
Tatejkas
tag
Nemrég volt arról szó, hogy a reportnál mi van. Azt tapasztaltam, hogyha a chat-es inzultálásért jelented akkor blokkolja is egyben a rendszer. A chatnél írja amúgy, hogy csak sima jelentés volt, vagy blokkolás is történt.
-
F-ECT$
titán
Jól gondolom, hogy a legutóbbi patch sikerült annyira jóra, hogy nincs igazán OP hős, és a gyenge hősök száma is ~15 körül van? Előbbiből a nerfek miatt kiesett Xul és Li, a többi hős kezelhetőnek tűnik (és még ott a ban is), az utóbbi lista meg kb így néz ki nálam:
-Kael, Tychus (&Gazlowe): sajnos nem sikerült az újragondolás, egy kis buff elférne rájuk, bár Gaz sokat javult
-Rexxar, Artanis, Dehaka - a gyenge tankok, Rexxar szokás szerint sereghajtó, nem is várok rá semmit, Artanis biztos kap egy kis buffot, és Dehaka is esélyes, mert el kell adni belőle sokat
-Uther - az egykori top support szép lassan lecsúszott az utolsó helyre
-És van egy kupac csak bizonyos szituációban / setupban jó hős: Aba, Murky, Hammer, Azmo, Butcher, Kerrigan -
Gyuri27
félisten
-
nonsen5e
veterán
A HotS Logs bugos, vagy Li-Ming népszerűsége tényleg 99.9%?
-
DaveNo1
veterán
-
Shadowguard
senior tag
Hmmm, másnak nem csinál olyat múlt heti patch óta, hogy ha nem lép ki a bnet appból akkor cirka óránként (van, hogy gyakrabban is) kiírja, hogy HotS update, de csak valami pár kbyte adatot ölt le. Le van téve tálcára az app és rendszeresen feldobálja, hogy starting update és rögtön utána, hogy kész. Csinálja a többi blizzard játékkal is, de viszont egy másik gépen csak a heroes van fent és ott is. Kezd az idegeimre menni
-
nonsen5e
veterán
Laptop.
20-30 fps minimum beállításokon, hatalmas stutterek, akadozások.
i3-5010U, 4gb ram, GTX 950M (2gb ddr3).Fórumokon utánaolvasgattam, sound settings alatt a quality-t levettem high-ról low-ra, és így ultrán megy 40 felé.
-
marci1250
tag
válasz
XXArcAngelXX #14359 üzenetére
Én legutoljára HL-ben játszottam vele, double tankkal és reghar jaina team comppal, nem nekem volt legnagyobb a hd, de amikor begomboltam Optimust, akkor csak úgy gyűltek a piros kis képek a bal felső sarokban.
Odint a háttérben kell elsütni, látótávon kívül, vagy nagyon messze a tf-től. Van dash könnyen range-be kerülsz, ami amúgy is óriási, ráadásul azt a helyzetet is ki tudod használni, hogy az enemy az gondolja, hogy ők vannak fölényben(ha látótávon kívül vagy).
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
marci1250 #14349 üzenetére
Csak úgy funolni tényleg egy nokedli önmagában. A sustain/védő talentjeitől megfosztották. Isten igazából rendes setup nélkül sz@Ř+ se ér. Egyedül qmben 6ból 2 lose csapatban 8ból 4 lose. 2 Heawy frontline + Morales és akkor szerintem megéri hozni. De akkor folyamat lőni kell mindent!!! 260k hero damage volt a rekord tegnap vele. De ezt is úgy hogy a többiek nem győzték a thrallt greymanet lecibálni rólam. Illetve ha átjutnak a tankokon akkor te véded meg Rózsit mert ha ő fűbe harap akkor valszeg nemsokkal utána te is. De az teljesen biztos hogy ha nagyobb esélyt szeretnél a Victory feliratra akkor nem hozod, kompetitivbe meg pláne.
-
Madwe
nagyúr
válasz
DaveNo1 #14357 üzenetére
s pont emiatt ha kicsit agresszívabban tud pozicionálni s a visszavonulás útjába teszi a lasert, akkor vagy végigszenvednek rajta, vagy nem tudnak visszavonulni. Csak annyira papír szegény h ilyeneket nem igazán lehet bevállalni. Ha nagyobb lenne a deployment range akkor eléggé valid lenne, így nem az sajnos.
-
marci1250
tag
válasz
DaveNo1 #14353 üzenetére
Szerintem nincs is a first aidre szükség, szerintem az tette OP-vá tychust, meg persze a stoneskin, de ha periférián maradsz vele és a rangre teszel simán ki tudsz végezni bárkit egy tf-ben.
Szerintem az overkill a bonus sebzéssel plusz a nagyobb range-el és a lassítással halálosztó volt.
-
Jó, akkor ezek szerint nem fölöslegesen vettem meg Tychus-t múlt héten.
Esetleg a build-jeiteket tudnátok linkelni, hogy okulhassak belőle?
-
marci1250
tag
válasz
XXArcAngelXX #14348 üzenetére
Szerintem Tychus most is jó, még mindig az egyik legkedveltebb hősöm, más, mint eddig volt, de én hasznosnak érzem. Az Odint mindíg is jobban bírtam, a cc és a megnövelt range és damage szerintem eszméletlen combo.
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
F-ECT$ #14347 üzenetére
Tegnap mentünk egy brutális kört. A titan grenade jónak tünt. A minigun duration stackelést hoztam, lategame-re 8 másodperc volt. 20-ason Sizzlin Attacks, Morales ultival az enemy Johanna elolvadt, meg odavágtam elé a gránátot
Ripityára lőttem őket nyertünk is. A Laserről ugyanazt gondolom én is. Az Odin nem olyan jó. Ha baj van akkor mire magadra cibálod a kabátot lehet már nincs is baj mert aki bajban volt már halott, te meg még gombolod magadra optimuszt
-
F-ECT$
titán
válasz
XXArcAngelXX #14346 üzenetére
Szintem ne erőltesd, nagyon gyenge most. Nézegetve a statisztikákat: elég vegyes a talentezés, nincs kiugróan jó buildje. Az ultinak jobb választás a Laser, elég gyakori a Master Assassin, én húznám a First Aid-et is vele, de azt nem népszerű annyira. Lvl 10 után That's the Stuff, Titan / Armor Piercing és Sizzlin az általános választás.
-
XXArcAngelXX
tag
Srácok valakinek van valami használható buildje az új Tychusra?
Ahogy nézem akár kétfelé is el lehet indulni. Illetve ha arra is kapnék tanácsot hogy milyen csapatba lehetne legjobban beilleszteni Finley urat az se lenne rossz. Ennek ellenére úgy érzem nem meta hős szegény de javítsatok ki ha tévedek. -
F-ECT$
titán
Szintén redditről: never give up
-
arni1
aktív tag
4000 meccsen túl vagyok de ilyen még nem láttam
-
DjDanee87
addikt
Hétvégi bonus XP eventet kihasználnám. QMekben húzn3k pár szintet a kisebb hősökön. Ha más is tervez hasonlót, dobj egy btaget (akár privátban). Jó lenne a friend xp bonust is igénybe venni.
Nem játszom túl régóta, de azért alapokkal tisztában vagyok úgy gondolom. Vinsanity#2971
http://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=6184056 -
marci1250
tag
Nemsokára indul a nyári, észak amerikai qualifikáció is.
-
konqueror
csendes tag
hopp, elvileg hétvégén összes hős ingyen lesz, meg lesz xp bónusz is, 10 napig
forrás: http://us.battle.net/heroes/en/blog/20079817/
mondjuk azzal hogy xp bónusz és mindenki free és HL-re viheted a lvl 5 free-t is már, kb apokalipszis lesz
-
horvi0813
tag
válasz
holozis_HUN #14317 üzenetére
Szerintem max mount és vagy portré csak azt osztottak eddig is ingyen.
-
adrian360
őstag
válasz
holozis_HUN #14317 üzenetére
ilyen skin tuti nem lesz. max amit el tudok képzelni, az egy valamilyen skines treasure goblin mount.
-
DaveNo1
veterán
Még 3 hét bakker :/
-
DaveNo1
veterán
Na erre kíváncsi leszek, az 1 éves várakozásért remélem bőkezűek lesznek, és nem egy portré lesz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
F-ECT$ #14312 üzenetére
Persze megy a soak sok xp-t buksz az elején.
Meg ott nova nem is erős. 2-2-1 felállásban aki egyedül van vagy el tudják kapni vagy nem. Ha meg rotálnak rendesen nova esélytelen.
Tf-re ok. Persze nem neki kell harcolni, meg sebezni. Neki flankből kell kivégezni. Kb mint az új aa valla.
Mostanában vallázom és iszonyú kill mennyiséget össze lehet vele kaparni. Ráadásul a lanén is jó.
Kis map meg ugye azért kell, hogy tudjon gyorsan rotételni és egy-egy low hp-s herót kiszedni.
Amit írtál is dragon, immo, terror, punisher ellen nem jó. Ami meg elég nagy baj. -
F-ECT$
titán
A mostani nova nem nagyon tud 100 -> 0 ölni, szóval ha lane-ezés megy főleg, akkor elég nehezen kap el bárkit is. Persze ha roamingol, és az adott lane-en van egy cc hős, akkor ketten elkaphatnak valakit.
A terror ellen nem sokat tud tenni, mert nagyon kevés a sustained dps-e, és a terrorban is csak akkor jó, ha nem hagyja magát az ellenfél között leölni. (Egy escape képes karakter jobb bele szvsz.)
Egyébként az új nova tf-ben nem rossz szerintem, persze szigorúan last pick esetén.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Callisto #14309 üzenetére
Low rankon nincs jó nova. Max türhető.
Meg nova first pick esetén ha nem kretén az ellen az összes countert hozza.
Szóval ok a nova. Last pick esetén, ha engedi az enemy comp. Meg ha valaki jó vele.
De mint mondtam itt lent kevés hard hero profi van. Igaz ez illire, chenre meg van még néhány hős amiket nagyon nehéz jól játszani. Ugye ez a baj. Mert egy átlagos zagara, kael stb-stb csinál valamit. Egy átlagos nova nem csinál semmit.
Másik ugye a map választás. Terror nem kimondottan teamfight pálya. Meg nagy is. Nem a legjobb novának.
De ha már terror és nova. Akkor azt az xp-t amit nova nem gyűjt be a többieknek kell összekaparni.
Illetve a novának jól kell tudni terrorozni, mert ugye ő könnyen lép terror halálakor neki kellene vinni az összeset.
A nova, (zera) nem kicsit bonyolult play. -
Gyuri27
félisten
válasz
DaveNo1 #14307 üzenetére
Van néhány hero ami first pick lose. De ez senkit nem érdekel. Mert színre, kinézetre napi q-ra játszanak a népek.
Az is érdekes, hogy most, hogy van ban elő elő fordul, hogy az ember afk. 1-1 ban jól kimarad.
Mai cuki. Zagara, sylvi, nova, valla. Én last pick. Enemy falstad, diablo, rehgar, jaina, kael. Pálya terror.
Mondom akkor toljuk fullba a kretént. Raynor. Valami epic csatában nyertünk 25 szint és 30 perc alatt.
Volt mikor zagaránk easy camptől halt meg ilyenek. Nagy game volt. Mára elég is volt. -
DaveNo1
veterán
válasz
F-ECT$ #14305 üzenetére
Az én szemszögömből nézve akkor sok értelme nincs a reportnak, mert a chatet amúgy is le lehet némítani. Ma pl. simán azért toltam reportot, mert idiótája Artanist pickelt elsőnek és simán ki is kaptunk emiatt. Innentől kezdve számomra az lenne a report célja, hogy még egyszer ne rakjon össze olyannal aki direkt elrontja a meccsemet.
-
F-ECT$
titán
válasz
Callisto #14304 üzenetére
Szerintem nem is nagyon fogják megtenni, mert ez tovább bonyolítaná a parti alkotási szabályokat (főleg qm-ben). HL-ben már inkább elképzelhető lenne, mert ott elég csak az mmr-t vizsgálni a tagok összeválogatásakor, nem kell azt nézni, hogy legyen tank / heal / max 1 spec / stb a csapatban.
-
Madwe
nagyúr
válasz
DaveNo1 #14300 üzenetére
Én úgy mondanám, h nem feltétlen. Múltkor egy agresszív toxic ráadásul béna játékost reportoltam, majd örömmel néztem h a következő hl meccsben amire kb 180mp volt a que ugyanott volt a csapatomban
Mondjuk nagy que time miatt lehet nem talált más leosztást, de természetesen ugyanúgy negatív carryzte a meccset s buktunk
(#14301) ROBERTOH itt a 3. kép magyarul:
Chat kihasználása (flame-el, toxic, agresszív, beszól, anyázik stb)
Direkt meghal
Nincs a gépnél/ nem vvesz részt a meccsben
Csal, roBOT járaszik helyette, feltörte a kódot stb.
Helytelen a neve (mondjuk magyar neve van s elküld a fenébe a jelentése)
Spammel, folyamat ír chatre/pingel feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest