Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Na jó, a kora délután nem pálya. Tele vagy agyatlan balfasszal a HL.
-
sagit
veterán
válasz
F-ECT$ #14892 üzenetére
Köszi a választ. Pacsi blizzardéknak.
2016
1 mag 75%+-os kihasználás a maradék 3 mag 10-30%
vagy így még jobb: 1 szál 75%+ 7 szál 10-30%Teamfightba beesett az fps fix 60-ról 40-re is, gondoltam az új monitor miatt ami 1440p.
Monitoroztam és akkor nézem hogy a gpu 50%-on malmozik, a proci meg ilyen furán van terhelve. -
sagit
veterán
Sziasztok
A játék rávehető valahogy hogy ne 1 magot használjon?
-
Gyuri27
félisten
Valami új fícsör került a játékba? Bedobja, hogy sky. Mondom falstad. Aztán battlefielden indul a game.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #14884 üzenetére
Még egy apróság: tanulj ki új herokat! Sosem tudhatod, melyikkel leszel sikeres. Nekem most Tracer az, akit kiengedtem a HL-be is tevékenykedni, és egész jól teszi a dolgát.
De ott van haverom, aki meg jó kis Abathur lett, szétleecheli a csapatot XP-vel.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #14884 üzenetére
A rankedre jellemző, hogy 20 fölött erősen hátrányos helyzetűekkel vannak a játékok kitömve. Most 12-n állok, pár naponta nagyjából megvan egy szint a kitűzött 10-es irányába. Sokkal könnyebb itt szintet tartani és akár javulni, mint amilyen nehéz volt 20 alá hozni.
10 körül ha valaki nem esik ki (vagy eleve afk), viszonylag összeszedett csapatok kreálódnak. Itt már sokkal inkább számít a comp. Ha viszont nem megy, nem kell erőltetni (és visszakúszni 30-ra). 1-2 vesztés után QM-ezz megint, aludd ki magad, aztán válassz másik napszakot rankdelése (nekem legalábbis így még működik... az oroszokat a legjobb elkerülni).
Azért nem is szeretek 20+ ismerősöket, főleg 30-asokat behívni HL-re, mert az átlag rank által összehozott meccsek észrevehetően katasztrofálisabbak. Inkább nyomom egyedül a többi 10-15-össel, lényegesen kevesebb noobozás közepette.
-
Gyuri27
félisten
válasz
holozis_HUN #14882 üzenetére
Nem fognak. Murky-sgt epic pickek. Illidan, tracer de köze nincs hozzá.
Artanis solo tank majd szó szerint percenként hal stb-stb.
Ezeket nem érdekli a map, a comp az, hogy nem tud vele játszani.
Ha meg ráirsz megnyugtat, hogy ő best illidan, nova az euban. Ami mondjuk rank 1000-n hihető. Ja várj. Nem.
50% wr-ről rank 28-ról sikerült megint 33-ra beesni.
Az ember felküzdi magát aztán jön 5-8 lose. Olyan csapatokkal, hogy hajad égnek áll. -
holozis_HUN
addikt
válasz
F-ECT$ #14881 üzenetére
Én mentem tegnap 2 rankedet. Mondom régen voltam. Első meccsen a gyerek már az első percben noobozott ilyenek. Vesztettünk. Ő volt a healer, hát gondolhatod... Illetve egy kínai/japán/kóreai nevű gyerek állandóan kifagyott, nesze EU szerveren játszó vágottszemű...
Második meccsen illidan... Legkissebb hero dmg, legtöbb halál, legkevesebb kill. Boss-t húzzuk éppen, mint utolsó esély, 2-en húzzuk, illidan állt boton egy helyben, másik legalább minion wavet tisztított... De jött az ellenfél és belopta a boss-t. Akkor épp vesztettünk is. Kb 6 meccs után van egy win... Jobb lesz, ha ezen változtatnak. Mert most valamit nagyon elrontottak...
-
DaveNo1
veterán
Elkaptam most a fonalat: utolsó 14 meccsből 13 win, ilyen sem mostanában volt.
-
Simba86
senior tag
Sikerült egy 38 perces meccset egy boss steal-lel megnyernem
Nem tudok videót szerkeszteni, így csak telóval rögzítettem, de a lényeg hátha látszik
elnézést kérek a gyatra minőségért, ill. öcsém hangja belehallatszott az udvarról...
-
lajkaa
tag
válasz
holozis_HUN #14868 üzenetére
ma reggelre nálam megjavult
kíváncsi vagyok meddig tart a jóvilág
-
holozis_HUN
addikt
válasz
adrian360 #14875 üzenetére
1 év után csak eljutunk egy normális MM-hez... Remélem rendes ellenfeleket is kapunk... Ja és amíg a lagg problémát nem szüntetik meg nem fogok rankedezni. Már jó ideje nem voltam rankeden. Az kell még, hogy kidobjon a játék vagy a csapattársat dobja ki... Aztán veszítünk. Ha stabil lesz a játék megint nekifogok rendesen. Addig vegetálok, novával napi 1-2 meccs
igen, idáig sülyedtem
-
adrian360
őstag
válasz
holozis_HUN #14874 üzenetére
Ezt akkor kapod meg, ha valamit pénzért veszel shopban. Beta alatt járt a szivárvány szinű, utána a sima, és most egy év után lecserélik egy ocsmányságra.
A szülinapi ultra mega szuper ajándék majd a szezon 1 lesz, tuti így fogja tálalni a blizzard. -
Shadowguard
senior tag
Más nem járt úgy, hogy elveszett a napiquestje?
Utóbbi időben csak a questre logolok be, de ma nem kaptam. Direkt megnéztem, hátha mégis megcsináltam, csak kiment a fejemből, de nem, ma egy meccset se játszottam és quest sehol
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #14871 üzenetére
-
DaveNo1
veterán
-
holozis_HUN
addikt
Engem is felbasz ez a ping... Hihetetlen..
-
DaveNo1
veterán
-
pc360
addikt
válasz
lajkaa #14862 üzenetére
Ez a Diablo 2-höz kellett, mostanra már nem hiszem, hogy bármit befolyásolna. Még a routeremben is megtaláltam ezt a konfigot inaktívan. Mindenesetre visszapakoltam, tesztelem.
Van erre ingame infoscreen, ami kiírja a pinget? Most hirtelen az FPS shortcutot sem tudom (épp loadol egy meccs).
-
-
pc360
addikt
válasz
lajkaa #14859 üzenetére
Honnan játszol? Amúgy milyen port kell neki? Kiengedés több lenne a ping? Ez érdekes...
A patch óta nekem is volt egy lagos játékom (Tracerrel nem sokat érsz, ha fél mp-el később műveli a dolgokat), de azt leszámítva rendben van.
A speedtest.net-en mennyi pinget kapsz?
-
lajkaa
tag
sziasztok! új patch óta nem megy a pingem 200ms alá. Azelőtt is voltak bajok, de akkor 32bites kliensre váltás, energiagazdálkodás állítás és port nyitás kombó megoldotta a problémát
Ezek után nem tudok mást kitalálni
Valaki esetleg?
-
DaveNo1
veterán
Ez QM szóval nincs placement.
Márciusi patch óta egy nagy rakás fos az MM, többet rak össze rank10 felettiekkel mint rank1esekkel. Hihetetlen 1 év alatt nem tudnak egy normális algoritmust leprogramozni
Ráadásul nem is egy rejtett tehetség volt, 10* halt Sylvanassal, és az ellenfél ETC több sebzést tol. Azért ehhez már kell "tehetség".
-
gbela
senior tag
válasz
DaveNo1 #14855 üzenetére
Ez elismert "hibája" az MM-nek. Placement meccseken mesterségesen magas mmrt kapnak a játékosok, ezért lehetnek ott gyak bármilyen rankon, akár rank1esekkel is összerakja 2 nyert placement meccs után (kb h megnézze tényleg annyira jani e...persze általában nem).
Ez persze a rank1esnek fáj, én pont hétvégén egymás után 3 meccsen voltam együtt placementessel, ment is mind3 levesbe. De nemtom hogy lehetne másképp jól belőni őket. -
whitezo88
nagyúr
Tudják ám mi a biznisz Koreában, nem csoda hogy mindenki PC Cafékba jár [link]
(saját accounttal is megy, a helyet nézi!)
-
pc360
addikt
Hogyan tudom megnézni a draft képernyő alatt valakinek a profilját, aki nem írt a chatbe? Főleg ugye az ellenfelekét... Van erre valami trükkös beírható tag, vagy egyéb? Hiányzik nagyon a hero képekre kattinthatóság. Nem is értem, miért hagyták ezt ki, a meccs végén is belenézhetsz bárkiébe.
-
adrian360
őstag
válasz
zola09 #14842 üzenetére
konti már negyvenhatszor elmondta hogy nem azért van low-n minden mert akad a játék, hanem hogy ne vegye el a figyelmét a sok csilli villi effekt. más játékban is nagyon sok pro játékos játszik low beállításon, hogy csak a lényeg látszódjon, hiába futna a gépén ultra beállításon is 120 fps-sel.
-
válasz
holozis_HUN #14838 üzenetére
+ (#14839) F-ECT$
Behúzom, amint berakják 50%-os SALE-be, aztán nyomok egy tesztet. -
-
válasz
holozis_HUN #14836 üzenetére
A rendszer, és a háttérben futó alkalmazások folyamatait egyetlen magra csoportosítja, így a fennmaradó CPU magok (1db, 3db, stb.) kizárólagosan a játék számára lesznek fenntartva.
STEAM-en kívüli játékokkal is használható, STEAM-et még el sem kell indítani a futtatásához, ill. launcher-es gémeket is kezel. -
Igazából én megengedhetném magamnak, hogy drága gépet vegyek... de ugyanolyan olcsójános vagyok mint Te!
A vesémbe látsz...
Egyébként csak fölöslegesen nem szeretek befektetni, pl. már nekem sem olyan fontos a játék, nem szeretnék sokat költeni rá, és ha belegondolok, az általad felsoroltak közül én is inkább a felbontást áldoznám be. Meg ugye szeretem az aprózást is, most is összevásároltam egy csomó dolgot, amiktől meg kell szabadulnom, persze bukóval...+1 a modern i3-ra!
Az általam tolt multik, ill. általában a single játékok többsége még mindig kevés magot használ. Ez talán a köv. néhány évben fog megváltozni (új Doom?), de addig is bőven jó. Ha meg majd váltani kell majd, akkor ott lesz sok olcsó, aprós Haswell i5. Most inkább azon gondolkodom, hogy 35W-os CPU-ra cserélem, jól jön az egy ITX rendszerben!
És addig még ki akarom próbálni a CPUCores-t is, csak várok egy 50%-os leárazásra. Ha működik, akkor erősen ajánlott lesz minden HotS játékos számára!
-
holozis_HUN
addikt
Lehet kiröhögsz, de medium, low beállítással és FXAA-val jobban elmegy, mint totál lowon. Nem is értem. Igen, VRAM húzós, meg hát a rendszermemória is húzós, 3900-at zabál a 4096-ból. Fps drop az elején van, ha betölt minden, akkor okés. 30-40 fpssel eldöcög, néha néha van drop. Tervben van a vidikártya csere, de jelenleg a ram fontosabb. Ramom a limites még.
És szerintem a vidikártya is limites nálam HoTS alatt, fullon pörög, Vram olyan 700 körül. De az órajelekkel küzködik. És a Hots nem szereti a tuningot, meg semmi sem, most 1000 --> 1100 a gpu, 1100 --> 1250 a memória órajele, de ez a max stabil, ezután hots kifagy töltésnél, az AC-k szintén. Nem is értem...
Z3C már annyira nem húzós, megéri szerintem, főleg hogy a mókolása is egyszerű, sokmindent ki lehet hozni belőle
-
Devas
őstag
holozis_HUN:
Jó kis telefon a Z3c, a volt munkatársamnak az volt, az még kezelhető egy kézben, bár nekem kicsit drága. Nálam ezek az okostelefonok évente cserélődnek, bár most 1 éve kitartó tulajdonosa vagyok egy Moto E-nek. 28-ért vettem újonnan gari nélkül. Szerintem max még 1-2 év és szétkopik, ezek ilyen eldobhatós cuccok. Nem cserélem le, mert nincs mire. Drága vagy nagy telefont meg nem akarok venni. Meg azért jól esik, hogy a városban még nem láttam ilyet senki kezében.AC: Unity 1 GB VRAM-mal azért elég meredek lehet még HD kijelzővel is. Szerintem kevés lehet neki még minimum-on is. Gondolom néha meg-megakad, amikor cseréli a VRAM-ban az információkat.
A HotS videokártya limitről pedig feltehetnél egy screenshot-ot, mert ilyet még nem láttam.
4GB RAM azért már kevés a mai játékokhoz. Asszony öccsénnek is csak annyi van és durva FPS drop-okat okoz neki 1440x900-on is például AC: Unity alatt, meg egy rakás játéknál is. A VGA-dat is lecserélném a helyedben 2 gigásra legalább, vagy ha 30 FPS-ben játszanál, akkor mehet akár mégtöbb gigás is.
pc360:
Semmi bajom a nagyobb ppi-vel, mert nem olyan rossz a szemem. Munkára például baromi jó lehet, egy nagy felbontású kijelző. Jó nagy a munkaterületed és ha a kijelző is nagy, nem vakoskodsz. Hardver sem kell irodai munka alá. Filmeknél már nem igazán tünne fel az éles kép, arra inkább nagy kijelzőt választanék, hogy messziről nézve, lefeküdve élvezhessem, de ehhez inkább már TV kell, mint monitor. Játéknál azért már számít a kép élessége, csakhogy ezt meg is kell fizetni hardverben is.Az én gépem nem irodai gép, hanem egy belépő gamer gép, hisz a játékkonzolok teljesítményét hozza. Irodai gépbe nem kell 4 szálas proci, sem komoly videokártya. Mivel belépő gamer gépről beszélünk, ezért kompromisszumot kell kötnöm, valamit feladnom, ha korszerű játékokkal szeretnék játszani. Felbontás, FPS, részletesség... valamelyikről le kell mondanom, de lehet mindről. Én a felbontást választottam.
Persze vehetnék régi használt alkatrészeket is olcsón, jókat. Vagy beválik, vagy rápacsálok. Ott van a jó öreg i5 Sandy-bridge. Többszálas teljesítményben körbehugyozza az én procimat szerintem. Na de 1-2 szálon már lehet alulmaradna. HotS is ilyen. Én ezért választottam a korszerű i3-at, mivel a játékok többségének szálanként kell erősnek lennie, de képes többszálas teljesítményre is, ha a helyzet megkívánja. Vehetnék régi videokártyát is, de lehet nem támogatja már azt a DirectX verziót, amit használnék. Ez még nem is olyan nagy baj, de lehet befűti a gépemet mégjobban, arra meg allergiás vagyok nyáron. Meg azért ezek a VGA-k a gép legdrágább alkatrészei általában és a leggyorsabban elavulók, sőt, szerintem a legkissebb élettartamúak. Persze nem mondom azt, hogy nem éri meg használt alkatrészeket venni, vettem már én is.
Valóban, kijelzőt tovább használja az ember mint a gépet, de azt is el lehet adni ugyanúgy, mint a használt alkatrészeket. De ez a felbontás miatti "előny" évek múlva is a birtokomban lesz. A gépem meg teljesen jó ár/érték arányt képvisel újonnan. Nem rossz gépet vettem annak idején, hanem rossz monitort játékra.
Az AMD procikkal pedig az a baj, hogy a szálankénti teljesítményben nézve rossz az ár/érték aránya. Ez HotS-nál is megérződik sajna. Havernak is FX-e van, szoktam vele játszani mikrofonon keresztül. Durva amikor HotS-ban a pálya töltőképernyőjén hallom, ahogy felpörögnek a ventillátorai. Mintha valami reptérről játszana.
Meg ha már FX, akkor drága lap kell alá, hogy ne kapcsoljon le a gép a gyenge áramellátás miatt. Gyári CPU propeller is eldobható kategória, azt is venni kell rá (Intel-nél a gyári is elég nekem). Szóval jelen helyzetben az AMD proci játékra nem opció. Sajnos. De ha jövőre kijön a Zen, lehet lecserélem olyanra a gépet.
AxBattler:
Szerintem csapj le rá! Hátha valamikor hasznát veszed az elkövetkezendő 10 évben!
Igazából én megengedhetném magamnak, hogy drága gépet vegyek... de ugyanolyan olcsójános vagyok mint Te!(megnesértőggy)
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #14829 üzenetére
A 6 magos Phenom egy AMD 270/280 vagy NVIDIA 670/760 kártyával, 8 giga rammal azért erőteljes közepet jelent, meg HotS-ot high-on, normális framerate-tel. Ez már játékgép. Nyilván lehet feljebb is menni, én csak az árakra akartam rávilágítani, hogy használtan kell beszerezni a dolgokat, és máris megáll az egész egy irodai gép árában. A saját konfigom is ilyen, csak 8 magos FX-szel, és eddig mindent vitt csutkán. A bóvli AC-széria nem mérvadó nálam.
-
pc360
addikt
A nagyobb PPI-nek akkor van értelme, amikor jó a szemed. Ha neked nem okoz örömet a kristálytiszta kép / nem olyan jó a látásod, az a te saját preferenciád.
Különben sem értem a problémád. Most játékgépen játszanál, vagy egy irodai gépet szidsz?.. Használtan 100 ezer egy olyan alaplap / CPU / RAM / VGA kombó, ami mindent elvisz fullHD-ban normális képfrissítési rátával, nem csak egy HotS-oskát. Ehez kell egy jó táp, ház, SSD, és kész a gép.
Kijelzőt az ember évtizedre vesz. Direkt alacsony felbontást azért, mert nem tud összerakni egy gépet... hát, mit is mondjak. BTW: szarok a trendekre.
-
holozis_HUN
addikt
Vegyél Z3 Compactot testvér, és abban a topikban is fogunk találkozni
Nekem sima HD monitor van, mindenki sír, az AC Unity miatt... B*tch pls mediumon eldöcög egy HD7770-nel
Egy darabig nem is váltanék feljebb... Majd haesz 100k vga-ra, meg 70k egy I7-re...
Egyébként nekem már ram meg vidikártya limit van hots alatt... Vidikártya maxon megy (oké, vram nem, de majdnem) és a ram is közel tele van. Sok játéknál ez, ram lesz a kövi lépés, hátha +2 fps...
-
Devas
őstag
válasz
AxBattler #14825 üzenetére
Bejelentem, mert az utóbbi 1-2 évben kijelzőfóbiám alakult ki.
Az okostelefonokkal kezdődött a dolog. Egyszerűen totál kiborít, hogy már nem kapni kis kijelzős egykezes telefonokat. Mentek feljebb szépen ppi-ben és ezzel növelték is a kijelzőt, hogy legyen értelme. Persze ez még ugyan nem zárja ki, hogy csinálhassanak kis telefonokat, de minden gyártó elkezdte követni az 5 colos trendet. Ha meg netán megjelent valami apró készülék, abba beledobtak 512 MB RAM-ot, hogy használhatatlan fos legyen, és mindenképp vegyed a nagyot.
Jöttek a fullHD TV-k is ugyebár. Vitték a népek mint a cukrot, gondolták TV-t nézni rajta dejó lesz, csak még éppenséggel nem nagyon volt rá tartalom.
Itt vannak ezek a fullHD monitorok, ez már alap. A felbontással magával semmi bajom, mert jó dolog. A gond az, hogy ha érdemben játszani akar az ember ekkora felbontáson, akkor egy 50 ezres proci, meg egy 100 ezres videokártya azért ajánlott. Ha spórolni akarsz a procin, akkor nemhajcsaki. Ha 50-ért veszel VGA-t, akkor kevés a VRAM, meg nem elég erős. Ha 70-ért veszel, akkor kevés még mindig benne a kraft. Ez már inkább a CPU/GPU gyártók sara, hogy hagytak egy értelmetlen űrt a középkategóriában. Vagy talán a játékkészítőké. Vagy egyszerűen csak az én gondolatmenetem hibádzik.
Most ott tartunk, hogy 4K-t venne az emberfia játékra, de abba sokan bele sem gondolnak, hogy megfekszik alatta a vas.
Szóval én úgy döntöttem, hogy nem sodródok a tömeggel, hanem visszafejlődök kicsit. Nem fogok vagyonokat a gépre költeni. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot és nem is tartom magamban. Próbálom sugallni az embereknek, hogy van más lehetőség is, nemcsak a trendek.
-
Devas
őstag
válasz
holozis_HUN #14818 üzenetére
Effects-et eddig is minimumra vettem, és ugyanúgy beesett 60 alá az FPS. Viszont megérkezett az 1600x900-as kijelzőm, remélem női fog az alacsonyabb felbontás miatt az FPS.
-
pc360
addikt
válasz
holozis_HUN #14820 üzenetére
A printscreen gomb az alapértelmezett dokumentumok mappába (..Heroes of the Storm/Screenshots) gyártja a képeket a játékból. Legalábbis Blizzardéknál.
-
válasz
holozis_HUN #14820 üzenetére
Köszi, megvan, majd kipróbálom!
-
válasz
holozis_HUN #14818 üzenetére
Mármint melyik effekteket?
-
holozis_HUN
addikt
Akinek FPS baja van, az vegye le az effskteket. Nekem egyből bslőtte stabilabra az fps-t.
-
pc360
addikt
Háh, jó ez a Trészer. 10k aranyért már beneveztem rá. Az első 5 meccs persze katasztrofális, hero level 9-re viszont már látom az összes többi Tracer hibáját, és simán leverem őket 1v1-ben. Eddig a legjobb 23 kill, 0 die egy amúgy fair csatában. A match history szuperzöld... Hmmm, rég volt már ilyen, még Novával és Zeratullal volt hasonló élményem, mielőtt kicsit kaszaboltak volna a talentjeiken.
Egyébként jellemző, hogy a legtöbb karaktert az emberek java része képtelen úgy irányítani, ahogy az elvárható lenne, hiába vagy rank 10 körüli szinten akár. Nagyon kevéske az, aki kihasználja például Tracer agresszivitását. Én inkább azt a 10-12-t használom és gyűröm őket sorba 20-as szintre, de azokat szeretem, és mennek is.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #14812 üzenetére
Én is toltam vele kettőt. Az első ilyen Blackhearthbayes szar teamcompos vs Thrall+Tracer meccs volt. Az iszonyatos volt, de a másodikon rendes fronlineal iszonyú erősnek tűnt. Kicsit fájó, hogy az összes biztonsági talentet 1 tierbe sűrítették, mert a range ott nekem nagyon kell, hiába lenne jó a bye bye vagy az ice block. Lev 19 után egyedül megnyeri a meccset a dupla Q-val. Nekem alapból a Q-ra talentelt poke build jött be a legjobban. Összességben szerintem kis HP-t még elbírna, de iszonyatosan rewarding és fun hős. Nagy WR-e pubban szerintem soha nem lesz, mert elhibázott skillshotokkal kevesebbet tesz hozzá mint egy bázison pihegő aba.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DaveNo1 #14812 üzenetére
Redditen is volt aki nagy %ban nyer vele. Ő leírta, hogy miért sikeres vele: nem kockáztat, mindig a csapat mögött van autoattack rangen kívül. A pozíciója és úgy általában a mapon való közlekedésre odafigyelve nem kapják el. És miután begyakorolta a skillshotokat iszonyat dmget tud vele kiosztani.
Én nem szoktam megvenni 15kért senkit, személyes tapasztalat nincs.
-
Rankerz
senior tag
Ja hogy level 40 is kéne hozzá , akkor sztornó még
-
F-ECT$
titán
Ránéztem Hotslogsra: Chromie 35% alatti WR-rel virít
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #14801 üzenetére
Mozogj kiszámíthatatlanul, akkor nehezebben találnak el
-
Stylerr
addikt
Falstad rework milyen lett?
-
zola09
aktív tag
válasz
holozis_HUN #14801 üzenetére
Ez direkt így van, valamelyik videóban ki is emelték.
-
holozis_HUN
addikt
Szerintem bugos ez a Chromie... Nem mutatja, hogy a dragon nevezető skillshootja hova fog érkezni, így nem is lehet kikerülni és sokat sebez. Limingnél meg Kalethasnál lehet látni, hogy hol lesz a skillshoot, Chromienál nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest