Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
holozis_HUN #16595 üzenetére
Te.
Másik meccsen thrall folyamat ugat. Siege 2,5x annyi lett mint neki, hero 1,5x annyi. Ja és én mvp.
Szóval borzasztó.Delávégá: True. Másik meccsen diablo 10 fölött halt. GG wp.
xsmokex-2113 vegyetek fel ha gondoljátok. Unranked, qm általában.
-
Delávégá
tag
válasz
Gyuri27 #16594 üzenetére
Ne is mond. Mostanában Thrall-t pörgetem, egy gyilkológép, de legutóbbi meccsen is a csapattárs Kerrigannel 18 perc alatt csinált 13k hero dmg-et és ilyen minden 2. meccsen van. Még ha ott lett volna a teamfightokba meg segített volna, de mindig vagy egyedül amperkodott vagy otthagyott minket és elment lanet pusholni tf közben full hp-n.
-
Gyuri27
félisten
Azért a blizz elmehetne a büdös francba. Az mm még mindig 0. Folyamat dobálja be a pro playereket.
Legutóbbi valla 10k alatt volt minden sebzésből. Ezt úgy hogy?
Az unranked nagyobb métely mint anno a qm volt. -
DaveNo1
veterán
Grubbyt várom mit fog tolni, WC3-ban ő volt a legjobb Blademaster játékos
-
pc360
addikt
válasz
0karmacoma0 #16588 üzenetére
? Továbbra sem látom értelmét.
-
Sprq
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #16588 üzenetére
"HOTS arra épül, hogy 2-3 perc után ellovagolsz objectívre, itt semmi szükség ilyesmire" pont itt jön a képbe a team xp, és ezért tökre nem mindegy, hogy mikor hova mész meg minek, bár szerintem ezekről amúgy beszélni is felesleges, mert teljesen alapvető szinteken tér el a HotS a többitől
-
0karmacoma0
senior tag
Én mind a két játékot nagyon szeretem, és megítélésem szerint sokat tesz hozzá az early gamehez. Nem maga a mechanika, mert kis gyakorlás után baromi könnyű last hitelni, hanem az, hogy hogyan teremted meg a lehetőségét (vagy tagadod meg az ellenfél core herojától). Pl ott egy support zónáz, wardol, pullol, stackel, gankel, csak azért, hogy a carry-je jó farmot kapjon. A last hit megléte nélkül, ez nagyon sokkal kevesebb lenne. A HOTS arra épül, hogy 2-3 perc után ellovagolsz objectívre, itt semmi szükség ilyesmire, ettől még egyáltalán nem tartom butaságnak egy más jellegű moba-ban.
-
Nyugis
senior tag
Az "orosz" csoda karival jatszik valaki rendszeresen?
-
DaveNo1
veterán
Héten punisher aréna lesz, ez volt a ptr-en is.
-
pc360
addikt
válasz
DaveNo1 #16582 üzenetére
Nem is értem, ki az az elmebeteg, akinek az eszébe jutott, hogy ez jó ötlet - mármint spórolni pár osztást és szorzást azért, hogy igazságtalan legyen a skill point szerzés, de még a TF rovására is menjen... Lehidaltam az egyik ilyen nagyon okos játék trainingjében, amikor rátértek, hogy a fenti egy kifejezetten szándékos játékmechanika. LOL... az.
-
pc360
addikt
válasz
jkrisztian #16578 üzenetére
Ami jó lehet build nézegetésre, az a icy-veins.com. Itt kitér a különböző talentekre, alternatívákra is, ahogyan egyébként sem létezik olyan, hogy a build. Minden mapon és kompozícióval (vagy azok ellen) más-más lehet jó. A legjobb, ha te magad kitapasztalgatod a karaktert, a különböző erősségeit, és csak utána nézel buildeket, youtube videókat - de azt is csak ötletadó gyanánt, nem azért, mert feltétlenül követendő. Így sokkal jobban megismered az adott hőst, és a taktikáit. Játék közben is sok ötletet kinyerhetsz a csapattársaid vagy valamilyen OP ellenfél választott talentjei alapján.
Li-Minggel például semmire se mész, ha kinézed a teleport buildjét, mert van, ahol a magic missle, az orb, vagy ezek vegyítése sokkal hatásosabb lehet.
Hotslogs-al és statisztikákkal nem érdemes bíbelődni, annak semmi értelme. A többi leírttal egyetértek.
-
Simba86
senior tag
válasz
szia!
jótanács: felejts el mindent, ami a DOTA miatt rögzült benned
Ez annyira csapatjáték, amennyire se a DOTA, se a LOL nem volt és nem is lesz soha
Első a csapat és az objektív, nem lehetnek saját céljaid (max korlátozottan, ha szerepet akarsz választani meccsek előtt).
Tanulj meg első körben minden típusból 2-3 hőssel magabiztosan játszani, utána persze bővítheted a repertoárodat.A HOTS fogta a MOBA-műfaj legjobb elemeit és lecsupaszította, így a taktikázás az elsődleges. Build-ek persze vannak, de én személy szerint úgy gondolom, hogy minden hősnek megvan a megfelelő countere és adott setupok ellen vannak különféle buildek, amiket egy idő után magadtól is tudni fogsz
megjegyzés: nem találtam fel a spanyol viaszt, csak a saját véleményem osztottam meg veled, melyeket nem biztos, hogy mindenki oszt, de rá fogsz jönni, milyen stílus jön be neked
Annyi tuti, hogy számomra a HOTS az a játék jelenleg, ami maximálisan leköt, mert pörgős és feelgood egyszerre(leszámítva azt a sok alkalmat, amikor anyázok a retardált random klingon-csapattársak miatt, ezért játszom ritkán egyedül
)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Frissítések 2-3 hetente érkeznek. Új hősök 3-4 hetente kb. Új mapok változó, h mikor jönnek, de pl most jön 3 új játékmód (mutators, arena brawl meg kb egy aram mód).
Buildekből inkább a pro játékosok buildjeit javaslom, meg nekik a tierlistjeit. Talán összefoglalóban benne vannak, nem tudom?
Az h ennél van e aktívabb fórum, azt nem tudom, csak ezt követem
Javaslom még probb vonalon McIntyre, Grubby és kicsit casualabb MFPallyTime illetve bővebben a TGN squadron csatornáját, no meg persze a pro meccsekre Khaldor-t.
Hotslogs.com-ot is javaslom, nekik a feltöltő programjukat használva hosszú távon egész érdekes statisztikákat meg tudsz magadról nézni, illetve egy kb. mmr értéket is látsz, ami nagyjából valós.
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok srácok. Új vagyok a játékban, igaz Dota 2 miatt már több éves MOBA tapasztalattal rendelkezem. Melyik a legaktívabb magyar fórum vagy weboldal ahonnan érdemes tájékozódni és ahol jó eséllyel játszópajtásokat találhat egy kezdő emberke mint én?
Illetve skill buildeket honnan érdemes lesni? Heroesfire.com az megvan, de a legtöbb guide az 2015-ös, gondolom azóta sokat változott a meta meg minden és lehet már nem igazán aktuálisak. Más oldal esetleg ahol frissebbek a guideok?
szerk.:
Ja és még egy kérdés. A Blizzard mennyire foglalkozik magával a HOTS-al? Milyen gyakran kerülnek be új hősök? Tudni valami hosszútávú tervet, hogy hány új hősre és pályára lehet még számítani? Nem szeretnék úgy nagyon belemerülni ha a Blizzard hanyagolja és szépen lassan kihal a játékos bázis.
-
Devas
őstag
-
Shadowguard
senior tag
Járt már úgy valaki Braxison, hogy egy zerg beragadt a ketrecbe és onnantól nem volt objective a pályán? Ma az egyik kis zergling nem tudott kijönni a helyéről, pedig még Alarakkal is próbáltuk meglökdösni
-
DaveNo1
veterán
11-től SC-s és WC3-as legendák játszanak egymás ellen
+ héten is volt egy Q&A a fejlesztőkkel, ebből kiderül, hogy Blizzcon után lesz valami nagyobb feature/event. The hype is real
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Gyuri27 #16569 üzenetére
Én szeretek gyűjtögetni és már csak ez az egy hős hiányzik, mellé van 40k goldom is, de a 10k-t azért sokalltam egy olyan hősért, akivel legfeljebb szökőévente játszanék.
Lehet meg kellene vennem pár master skint is, de annyit meg nem játszok sokat és azt a keveset is inkább csak a napik miatt az AI ellen. -
Gyuri27
félisten
válasz
Shadowguard #16568 üzenetére
Eddig is csak az ára tartott vissza. Ja várj. Nem. Az egy zsákos zsák. Így még ingyen se kellene.
Talán alarak counter, de ez meg kevés mint vöröshagymában a proletár öntudat.
Grey viszont ok. Az vásárlós lesz.Mentem párat unrankeden. Nagy része lose. Mondjuk eleve olyan compok vannak meghalsz és használni se tudják. Viszont egyre több a nincs heal, nincs tank meg ilyen felállások.
Tényleg nem értem a blizzt, hogy miért hagyja, hogy 1-2 nyomorék elrontsa a többi játékos kedvét.
Így itt játékos soha nem lesz. Nem igaz, hogy 10 percnél tovább tartana le programozni, hogy 1 supp, 1 tank legyen már a pickek között. Ha erre nem képesek. Akkor napi 1-2 kilépést ne büntessen. Mert ezekkel a nyomorékokkal szenvedés még az 10 perc is. -
DaveNo1
veterán
Jövőhéttől két hős olcsóbb lesz:
Greymane's price reduced to to 7,000 Gold and $8.49 USD.
Rexxar's price reduced to to 4,000 Gold and $6.49 USD.Sprq: én úgy vettem ki, hogy a map fog hetente változni, és a mutátorokból kaphatsz bármilyet. Minden maphoz tartozik egy portré, és hetente csak egy portrét lehet szerezni.
-
-
DaveNo1
veterán
Angol időben a délután, PDT = Pacific Day Time, Blizzardnál mindent ebben adnak meg.
Blizzcon megnyitó után a fő színpadon bemutatják az összes játékuk összes újdonságát, tavaly HotS-ban ez 4 hős volt (ha cho'gallt kettőnek vesszük akkor 5), új pálya, néhány kisebb feature + aréna mód.
Idén is lesz 3-4 új hős (Varian, Malthael szinte biztos), talán új pálya (esetleg Overwatch theme?), meg néhány új feature:
Új featureben amire tippelni lehet: Voice chat, fejlesztett ladder (esetleg látható mmr végre mint SC2-ben), tournament játék mód, klánrendszer
-
DaveNo1
veterán
November 4-én 4 PM PDT jönnek az új HOTS dolgok, óraátállítás miatt most nem tudom hogy az nálunk éjfél vagy 1 lesz.
Versenyek már jövőhét utáni héten kezdődnek
-
pc360
addikt
Írtam egy szösszenetet az X-Mouse Button Control progiról, sok HotS-osnak is jól jöhet.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #16555 üzenetére
Ezt ismeritek? Én innen szoktam nézni épp melyik build/teamcomp a legjobb.
-
DaveNo1
veterán
Szerintem ezért jó nézni versenyeket. Amiket ott használnak azok többnyire nem rossz hősök, nyilvánvalóan a pick/ban gyakoriság meghatároz egy bizonyos erősorrendet, meg vannak olyan hősök amik bizonyos setupokba illenek bele + vagy más hőssel szinergiát alkotva a legjobbak (p. Tracer + Tassadar).
De Lilit is egyre többször látni secondary supportként auto attackos setupok ellen.
-
pc360
addikt
-
pc360
addikt
Gondoltam, hogy pajtásommal rámennénk a PTR-re, erre indításkor mindkettőnknél ezt nyomja:
SSD-n terpeszkedik. Természetesen a javításra nem javul semmi.
Upd.: 32-bites verzióval elindul.
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #16549 üzenetére
De Rehgar nem csak utazáshoz használja azt. Nála ez egy trait nerf volt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
holozis_HUN #16546 üzenetére
Hát, azért rehgar sokkal többet vesztett a mountspeed nyesésből mint a többiek, mert ő gyakran volt abban!
-
DaveNo1
veterán
válasz
holozis_HUN #16546 üzenetére
? 30% helyett 20% az alap farkas speed
-
pc360
addikt
válasz
0karmacoma0 #16541 üzenetére
Na, végre elégedettség van. Szerintem is jól sikerültek az utóbbi karik, Auriel pedig konkrétan porig aláz bárkit és bármit megfelelő csapat társaságában. Azóta egyszer játszottam Moralessel (kedvenc healerem volt valamiért...). Nyomod a healt, esetleg 1-2 gránátot, vagy egy jól sikerült Medivac-et, és ennyi, azon kívül totál tehetetlenség érzés vele harcolni. Soha többet.
---
Ellenben nem tudom, mi történt az utóbbi napokban, összesen 1-2 winem volt, pedig megint mindent megpróbáltam. Iszonytató mennyiségű a nyomorék, és nem tudok a goldból se kilépni.
Szerintem a HL után a QM-et is hanyagolni fogom, marad a brawling - for fun -, és a TL, ha összejön.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #16540 üzenetére
Ja Chu-ból is előbújt tegnap a meepo spammer énje. Ő elküldte biztonságba az egyik image-et és simán le tudta rusholni backlinet minden kockázat nélkül, de a lane pusholást is így gyorsította. Tényleg nagyon sokat adhat hozzá a játékhoz ez a hero. Szerintem az utóbbi pár hős kifejezetten jól sikerült ilyen tekintetben. Főleg Medivhre, Alarakra és Samurora gondolok, de Auriel is az okosabban összerakott supportok közé tartozik playmaker adottságait tekintve.
-
DaveNo1
veterán
válasz
kzoltann #16539 üzenetére
Este néztem Grubbyt, Samuro nagyon univerzális melee assassinnak tűnik:
- jó sebzés
- imagek segítségével lanen is megállja a helyét + small és midcampeket úgy lehet vele hozni mint egy Illidan vagy Sonyaval
- wild walk a játék egyik legjobb engage/disengage képessége
- jó talentek
- bladestorm iszonyat sebzés, ETC vagy Zaryaval kombózva pedig brutális tud lenni
- másik ulti meg a pro gamereknek egy jó választás, főleg akik tudnak jól mikrózni, így amiatt se lehet sírni, hogy könnyű karakter lenne.(Ahogy néztem lesz új buildje, ami átlagos játékosokhoz passzol, és lesz olyan ami pro játékosokhoz)
-
kzoltann
aktív tag
https://youtu.be/z45Bj2mIY_g
36.20nal aba copys samuro teamfight ahol chen is atmegy 3 pandaba. Kicsit beteg. -
DaveNo1
veterán
Úgy néz ki végre látszani fog az XP contribution megoszlása is.
Ebből talán megértik az emberek, hogy érdemes soakolni.
-
DaveNo1
veterán
Artanis buff:
Phase Prism is usable during Blade Dash.
-
DaveNo1
veterán
válasz
DaveNo1 #16530 üzenetére
+ Balance patch is jön a héten
Chen, Zarya, Malf nerf
Valla + Nazeebo + ETC némi talent nerf/buff -
DaveNo1
veterán
-
DaveNo1
veterán
"100 hős akiket szívesen látnál a HoTS-ban"
Elég jó gyűjtés
-
DaveNo1
veterán
-
Devas
őstag
-
DaveNo1
veterán
-
holozis_HUN
addikt
-
TBT
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz
dejaris #16512 üzenetére
Nincs aoeje, annyit nem sebeznek, kevesebb mint egy autoattack, s eleve másoknál is látszik h csak aa-val időigényes. multiple lanesoakra lehet jó, de kérdés milyen messze lehet tőled, valamint az egyik ultijával lesznek csak általad is irányíthatóak lvl10 után, addig gyanítom követnek téged s a te targeted támadják...
-
Madwe
nagyúr
válasz
0karmacoma0 #16501 üzenetére
Azért a Vikingek már elég régóta vannak s külön (is) irányíthatóak
(#16507) DaveNo1 De ez igaz novára is. A kérdés inkább az, h TFek esetén hasznos tud e lennie. Úgy tűnik igen.
-
kzoltann
aktív tag
válasz
Lvl 13 az E kaphat teleportot. Valoszinuleg kelleni is fog. És ott a 25% movement speed bonus traitbol, ha volt basic attack heron.
-
DaveNo1
veterán
-
DaveNo1
veterán
válasz
Mirror Image ---> Nova most sír kínjában
A kitje alapján elég OP-nak tűnik, mondjuk áthozták egy az egyben a WC3 kitet.
-
0karmacoma0
senior tag
A kitje amúgy baromi érdekes lesz. Meglépték a külön irányítható egységeket. Az illúziói külön groupba mennek, ha a második ultit hozod. Mondjuk ez már Rexxar-nál is jól jött volna.
A stealth jó így, csak azt nem értem mi lesz a hero funkciója. A sebzésoutput nagyon magasnak tűnik a critekkel, de nincs semmi blinkszerűség vagy escape harassoláshoz(A második ulti olyasmi, de azért nem ugyan az, mint mondjuk Zeranál), és nincs semmi CC kezdeményezéshez. Kb arra tűnik alkalmasnak, hogy earlygamben kinyírja a harassolókat, teamfightban meg lerohanja sunyiban a backline-t. Az biztos, hogy az egyik legegyedibb assassin lesz a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest