Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0karmacoma0

senior tag

válasz DaveNo1 #11766 üzenetére

Alacsony szinten két dolog ellen tudnak meghasonlani az emberek: Morales és a vikingek. Utóbbi ha splitel és nem feedel, még a legmagasabb szinten is képes komoly zavart okozni, ez pedig kifejezetten ügyes volt. A csapata 4 man gankelt míg ő soakolt, campezett, és splitpusholt. Én azzal kezdtem a meccset, hogy beírtam gank the shit out of the Vikings, de nem akart összeállni a csapat. Mindenki fejvesztve rohangált, és lett megölve egyesével. Alapból a Jaina-KT pick nem volt szerencsés együtt, mert ha nem sikerült megölni valakit, Morales szépen visszagyógyította míg a a varázslók CD-n voltak. Aztán szerencsére a Butcher túllelkesedte a dolgot, és egy teamwipe+tripla shrine után elhitte mindenki, hogy nyerhetünk. Előtte érezhetően szét volt esve mindenki. Muradinnak nem láttam sikeres stunját, Thrall szerintem egy elefántcsordát se talált volna el a Sunderingel, és én is gyakran rossz emberre raktam a fókuszt, annyira esetleges volt minden csata. Nagyon mélyről jött vissza mindenki, és így nagyon epikus győzelem volt.

Új hozzászólás Aktív témák