- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
HRG= Bennet.
Parkman faterja álomvilágban hokizik.Peter faterja meg a menyben hokizik.Az új szereplő meg zseb-hokizik.
Peter muterja nem hinném hogy sok vizet zavarna (bár manipulálni aztán tud).
Lehet hogy Monikából lesz az a képregényes igazságosztó,amit Micahhh mutatott s ami eléget.
Te rájösz, hogy befele is tudsz nézni és elveszel magadban.Bolondember rájön,hogy nem is bolond és indul a parlamenti választásokon. Én megfejtem a macskák nyávogását,de ezért életem végéig mnekülnöm kell előlük.A menekülés ideje alatt a "Tehén egy trükkös állatt,de én megfejtem!" feliratú pólókból próbálok megélni.
Na asszem ennyi lesz.Ha kihagytam valakit szólj. -
Arnold2
őstag
válasz
bolondember #1648 üzenetére
Ő volt Uhura?!? Nem tudtam hogy honnan olyan rohadt ismerős...
Amúgy Ali Larter nekem is bejövös(Niki/Jessica). -
Arnold2
őstag
Apám,hogy ti milyen finnyásak vagytok...
Más:
Akkor most a következő rész lesz az évadzáró,vagy jövőre folytatják (vaagy egyáltalán nem folytatják)? -
Arnold2
őstag
válasz
brownus #1463 üzenetére
Mindegy,hagyjuk. Az a lényeg, hogy nektek bejön. Nekem ez az utolsó rész már sok volt,hogy minden mindenkivel,meg a sablonhegyek...Szóra sem érdemes.
Hál Istennek ott van még a jó öreg Dr. House,egy két potya sorozat, SG:A s még két amerikai rajzfilm,amit elég kevesen ismernek idehaza.U.i: az öt most az utca neve,vagy hogy öten vannak az utcáról,vagy csak 5 ötcát imsernek a nyolc ker-ből?!
-
Arnold2
őstag
válasz
ngabor2 #1457 üzenetére
így van.Eddig kb. olyan 6-7 sorozatot néztem.Ma ez már olyan 3-4 (ebből kettő rajzfilm).
Meg még van egy két dolog ami betette nálam az ajtót ennél a sorozatnál,de kifejteni már nem fogom itt, mert kb olyen lennék, mit egy öngyilkosjelölt MSZPs (egy éljen GYF táblával) Viktor egyik nagygyűlésén.brownus:jösz te még az én utcámba...Ill. most már én is leszarom.
-
Arnold2
őstag
-1 Heroes néző.
(Ugyan ilyen szarkavarás miatt sem nézem a Lostot tovább. Deletefolder E:\SorozatokHeroes)
Elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest