Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
KoGa
tag
Kerdeseitekre valaszolva:
Sajna a POST-ig sem jut el, es a regi proct vagta tonkre, azert vettem ujat. Asszem kukazom a lapot :( -
KoGa
tag
Sziasztok,
Egy este egyszer csak fogta magat a gepem, es rebootolt egyet. Nem vartam meg mig ujraindul mert mar aludni keszultem, a hibat a korabban mar nehanyszor elofordult aramingadozas szamlajara irtam.
Igen am, am masnap az a meglepetes ert, hogy nem indult a gepem, ''system failed cpu test'' hibaval. (Asus a7v333 lapka, beszedes hibauzenete volt). Ez utan, ugye egyertelmu hogy proci hibara gyanakodtam, igy hat kiprobaltuk egy masik gepben is. Persze nem ment...
Goto bolt, uj proc. bevasarlas, gepbe be... Igy sem megy?! (Ugyan az a hiba.) Mostmar igencsak gyanus az alaplap, es attol is felek, hogy a prockot is megette...
Valakinek valami 5lete, mit lenne erdemes csinalni?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Mini-ITX
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest