Keresés

Aktív témák

• jss

aktív tag

válasz McCoy #64 üzenetére

Szóval nem nehéz, csak oda kell figyelni ezekre a dolgokra;]

• jss

aktív tag

válasz McCoy #64 üzenetére

Az enyém MORGAN, bár szerintem ez mindegy, mert mindkettőnek olyan a tokozása tudtommal, hogy fogja a grafit. Nekem kb. negyedszerre sikerült, nem voltam túl ügyes. Ha nem sikerül elsőre összehúzni mindet, annak tudtommal csak az a következménye, hogy nem nyílik ki a szorzózár a procin. Viszont, ha nem csak a szembenlévőket kötöd össze, hanem zárlatot csinálsz, abból baj lehet
    (hogy lessz is -e, azt nem próbáltam...)! Ez amúgy megtörténhet, mert elég közel vannak egymáshoz, szóval el lehet bénázni. A másik buktató, hogy könnyű lesarkazni a procit, ha már sokadszorra próbálod, és az idegességtől figyelmetlenül teszed fel/veszed le a hűtőbordát a prociról. Nem árt többször áthúzni rajta a cerkát.

Javaslatok:
    -Kihegyezett, magas grafittartalmú ceruza, vagy rotring, 2B-s, vagy több.
    -Tisztességes megvilágítás, a megfelelő szögből, hogy ténylegesen lásd, mit csinálsz!
    -Vizsgáld meg alaposan, hogy a grafitcsíkjaid nem érnek -e egymáshoz!
    -Ha nem biztos a végeredmény, radírozd le az egészet (tiszta radírral, óvatosan).
    -Nekem javasolták még az ellenőrzést Ohm-mérővel, gondolom, ez sokat segíthet.
    -Sokat segíthet még a lesarkazásvédő.
    -Akkor csináld, amikor nyugodt vagy, túl kicsi a hely ahoz, hogy remegő kézzel sikerüljön.
    Sok szerencsét kívánok hozzá!:DD

Aktív témák

Hirdetés