Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Az enyém MORGAN, bár szerintem ez mindegy, mert mindkettőnek olyan a tokozása tudtommal, hogy fogja a grafit. Nekem kb. negyedszerre sikerült, nem voltam túl ügyes. Ha nem sikerül elsőre összehúzni mindet, annak tudtommal csak az a következménye, hogy nem nyílik ki a szorzózár a procin. Viszont, ha nem csak a szembenlévőket kötöd össze, hanem zárlatot csinálsz, abból baj lehet
(hogy lessz is -e, azt nem próbáltam...)! Ez amúgy megtörténhet, mert elég közel vannak egymáshoz, szóval el lehet bénázni. A másik buktató, hogy könnyű lesarkazni a procit, ha már sokadszorra próbálod, és az idegességtől figyelmetlenül teszed fel/veszed le a hűtőbordát a prociról. Nem árt többször áthúzni rajta a cerkát.
Javaslatok:
-Kihegyezett, magas grafittartalmú ceruza, vagy rotring, 2B-s, vagy több.
-Tisztességes megvilágítás, a megfelelő szögből, hogy ténylegesen lásd, mit csinálsz!
-Vizsgáld meg alaposan, hogy a grafitcsíkjaid nem érnek -e egymáshoz!
-Ha nem biztos a végeredmény, radírozd le az egészet (tiszta radírral, óvatosan).
-Nekem javasolták még az ellenőrzést Ohm-mérővel, gondolom, ez sokat segíthet.
-Sokat segíthet még a lesarkazásvédő.
-Akkor csináld, amikor nyugodt vagy, túl kicsi a hely ahoz, hogy remegő kézzel sikerüljön.
Sok szerencsét kívánok hozzá!:DD
Aktív témák
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ASRock B85M Pro3 LGA 1150 Alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest