- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Szia. Szintén hasonlóan jártam, mindennapi használat közben elszürkült a kép es lefagyott a gép. Újraindításnál bios elindul de a win logo felugrása es par sec töltése után megáll és újraindul. 2 db SSDről 2 oprendszerrel win8.1 és 10 sem indul. Az optikai meghajtó is csak felpörög de nem bootol be róla a win telepítő. A cseréken lecsatlakozásokon túl vagyok, a wint a boot probléma ötlet előtt próbáltam külön indítani, és lehúzni őket külön külön, illetve mivel nem tudok telepítőt indítani így belső menüből egy win helyreállítást. Azóta annyi változott hogy a win 8.1esre bios után töltés majd boot manager hibaüzenettel telepitot kerve, win 10nel qr kódos hiba, keresve a win visszaállítás során kimaradt filet (itt is ugye nem töltött közben). Ha azóta sikerült orvosolnod vagy valaki másnak lenne ötlete szívesen fogadom. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest