Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Szia. Szintén hasonlóan jártam, mindennapi használat közben elszürkült a kép es lefagyott a gép. Újraindításnál bios elindul de a win logo felugrása es par sec töltése után megáll és újraindul. 2 db SSDről 2 oprendszerrel win8.1 és 10 sem indul. Az optikai meghajtó is csak felpörög de nem bootol be róla a win telepítő. A cseréken lecsatlakozásokon túl vagyok, a wint a boot probléma ötlet előtt próbáltam külön indítani, és lehúzni őket külön külön, illetve mivel nem tudok telepítőt indítani így belső menüből egy win helyreállítást. Azóta annyi változott hogy a win 8.1esre bios után töltés majd boot manager hibaüzenettel telepitot kerve, win 10nel qr kódos hiba, keresve a win visszaállítás során kimaradt filet (itt is ugye nem töltött közben). Ha azóta sikerült orvosolnod vagy valaki másnak lenne ötlete szívesen fogadom. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate Exos X24 24TB HDD
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest