Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sokan megvették, sajnos sok köztük a felkészületlen / gyengébb játékos is, erre megoldás, hogy haverokkal / ismerősökkel kell menni. Én is innen a PH-ról mentem egy csomó emberrel (PS topic) és tök jól működött a dolog

Szerintem nem top lövödözős játék még így sem, CS, PUBG, Apex előzik, de a top coop lövölde.
A játék elején az xp a lényeg, hogy minél előbb fel tudd oldani a cuccokat. A játék szép lassan végigvezet ezzel a strategemeken, nem tudod már lvl5-ön feloldani azt, ami lvl20-on kell majd. Mi a sentry-kel próbálkoztunk a játék elején, nekem pl a stalwart volt sokáig a fő support fegyverem és persze az eagle csapások jöttek még jól. Az Orbital cuccok (120 / 380) kicsit randomok, azok sokszor minket nyírtak ki

Az 500kg bomba kicsit inkonzisztens, de ha megvan hozzá minden ship fejlesztés, akkor azért használható lesz.
-
Peace
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
50-es vagyok, én sem profi.
A tapasztalatom, hogy a játék 99%-ban agyvérzés randomokkal.
Viszont nagy ritkán összejön olyan csapat, ahol valaki végig osztja az utasításokat mikrofonon, összefogja a csapatot, tervez a térkép alapján és olyan szinten koordináltan irtunk ki mindent is, amit ránk zúdít a helldive nehézség, hogy az valami gyönyörű!!! <3 Na az ilyen küldetésekért megéri, mert ezek fantasztikusak. Sajnos hiába áradozott róla sok ismerős és vették meg, iszonyatosan keveset tudtunk együtt játszani.
Úgyhogy a 80 órám 95%-a randomokkal való játék volt......... -
CptAdamica
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
48-as vagyok, nem vagyok profi, de az én tapasztalataim eddig:
- Az 500 kg-os bomba szerintem nem sokat ér,
- Amit általában viszek magammal mindig az a orbital Laser és az orbital railcannon strike (utóbbit érdemes titánra, vagy charger-re használni csak)
- Ami még kezdetben és később is hasznos lehet az a shield generator pack és hozzá egy flametrhower, vagy egy grenade launcher
- Viszont nálam ami legjobban bevált az a autocannon, csak akkor nem tudsz shield-et tenni a hátadra, mert az autocannon ammo pack-jét teszed fel, viszont, ha ezt választod, akkor be lehet még mellé tenni akár egy mech-et
- Amiket szerintem érdemes kerülni az az ilyen nem biztonságos támogatások, mint például az orbital walking barrage, vagy a 120/380MM-es barrage, mert ezeket inkább a csapat szívja meg, mint a bogarak, vagy ilyen a minefield/tesla tower is
- Múltkor próbálgattam a spear-t is, az se tűnt rossznak, csak figyelni kell, hogy kissé távol legyél az ellenféltől, mert képes átmenni felette, ha túl közel vagy
- A jump pack is egész jó, csak az a hátadra megy, tehát elveszi a helyet ammo/shield-től
- És hát a railgun, eleinte jó volt, amíg nem nerfelték, mert 2 lövés volt a charger lábába és esett a páncél, utána megtudtad küldeni shotival és már feküdt is, most talán unsafe módban tudja ugyan ezt, viszont ott, ha túltöltöd, akkor felrobban a fegyver és vele együtt te isKüldetésekben szerintem nincs nagy elmagyarázni való, ha rámész egy pack-re a bolygón, akkor az általában 3 misszióból áll, érdemes megcsinálni mind a hármat, mert akkor adja a legtöbb medált, de általában annyi, hogy el kell menni a megjelölt helyekre és ott a sárga vezérlő végig visz a folyamaton, de van olyan is, hogy egy területen belül le kell hívni egy szükséges tárgyat a küldetéshez, ezt is ugyan úgy pötyögni kell, mint a bombázásokat. A stratagems-ek pedig az újraéledések számát jelölik, arra is érdemes figyelni, hogy a küldetésben még az idő lejárta előtt odaérjetek az extract-hoz, mert ha lejár az idő, akkor elveszi az összes stratagems-et és a lehívható segítségeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont nagy ritkán összejön olyan csapat, ahol valaki végig osztja az utasításokat mikrofonon, összefogja a csapatot, tervez a térkép alapján és olyan szinten koordináltan irtunk ki mindent is, amit ránk zúdít a helldive nehézség, hogy az valami gyönyörű!!! <3 Na az ilyen küldetésekért megéri, mert ezek fantasztikusak. Sajnos hiába áradozott róla sok ismerős és vették meg, iszonyatosan keveset tudtunk együtt játszani.
Úgyhogy a 80 órám 95%-a randomokkal való játék volt.........