Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
48-as vagyok, nem vagyok profi, de az én tapasztalataim eddig:
- Az 500 kg-os bomba szerintem nem sokat ér,
- Amit általában viszek magammal mindig az a orbital Laser és az orbital railcannon strike (utóbbit érdemes titánra, vagy charger-re használni csak)
- Ami még kezdetben és később is hasznos lehet az a shield generator pack és hozzá egy flametrhower, vagy egy grenade launcher
- Viszont nálam ami legjobban bevált az a autocannon, csak akkor nem tudsz shield-et tenni a hátadra, mert az autocannon ammo pack-jét teszed fel, viszont, ha ezt választod, akkor be lehet még mellé tenni akár egy mech-et
- Amiket szerintem érdemes kerülni az az ilyen nem biztonságos támogatások, mint például az orbital walking barrage, vagy a 120/380MM-es barrage, mert ezeket inkább a csapat szívja meg, mint a bogarak, vagy ilyen a minefield/tesla tower is
- Múltkor próbálgattam a spear-t is, az se tűnt rossznak, csak figyelni kell, hogy kissé távol legyél az ellenféltől, mert képes átmenni felette, ha túl közel vagy
- A jump pack is egész jó, csak az a hátadra megy, tehát elveszi a helyet ammo/shield-től
- És hát a railgun, eleinte jó volt, amíg nem nerfelték, mert 2 lövés volt a charger lábába és esett a páncél, utána megtudtad küldeni shotival és már feküdt is, most talán unsafe módban tudja ugyan ezt, viszont ott, ha túltöltöd, akkor felrobban a fegyver és vele együtt te isKüldetésekben szerintem nincs nagy elmagyarázni való, ha rámész egy pack-re a bolygón, akkor az általában 3 misszióból áll, érdemes megcsinálni mind a hármat, mert akkor adja a legtöbb medált, de általában annyi, hogy el kell menni a megjelölt helyekre és ott a sárga vezérlő végig visz a folyamaton, de van olyan is, hogy egy területen belül le kell hívni egy szükséges tárgyat a küldetéshez, ezt is ugyan úgy pötyögni kell, mint a bombázásokat. A stratagems-ek pedig az újraéledések számát jelölik, arra is érdemes figyelni, hogy a küldetésben még az idő lejárta előtt odaérjetek az extract-hoz, mert ha lejár az idő, akkor elveszi az összes stratagems-et és a lehívható segítségeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest