Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
válasz
Gyöször
üzenetére
Bitang világban élünk
, tegnap hív a temető gondnok , hogy baj van , éjjel randaliroztak a temetőben , több keresztet ledöntöttek a földből kirángadták , na a nagyapámék sirjáról úgy ledöntötték a keresztet ( két oldalt kocka táblába vésett felírta , hogy kik nyukszanak ott , középen egy nagy kereszt és két oldalt egy , egy virág tartó ) , hogy kő kövön nem maradt
, több helyen eltörtek ( a szembe sír is sérült mert oda borították ) , egyszóval kuka az egész ! Ma kimentem rá pakoltam ( tuk ) mindent a sír tetejére , hogy birjon a nép eljárni , a rendőrség nyomoz , nyombiztositok is kint voltak , de szerintem nem sok eredménye lessz !
Mindent nem lehet bekamerázni , megvédeni
de lehet oda is teszek egy mozgásérzékelős lámpát ( legfeljebb elopják
) !!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, tegnap hív a temető gondnok , hogy baj van , éjjel randaliroztak a temetőben , több keresztet ledöntöttek a földből kirángadták , na a nagyapámék sirjáról úgy ledöntötték a keresztet ( két oldalt kocka táblába vésett felírta , hogy kik nyukszanak ott , középen egy nagy kereszt és két oldalt egy , egy virág tartó ) , hogy kő kövön nem maradt
, több helyen eltörtek ( a szembe sír is sérült mert oda borították ) , egyszóval kuka az egész ! Ma kimentem rá pakoltam ( tuk ) mindent a sír tetejére , hogy birjon a nép eljárni , a rendőrség nyomoz , nyombiztositok is kint voltak , de szerintem nem sok eredménye lessz !
) !!