Új hozzászólás Aktív témák

• setup

tag

válasz makos0078 #2884 üzenetére

Betettem a kimerevített ravaszt a gépre szerelt munkakábelen lévő pisztolyba. Meghallgattam füllel, hogy kinyitott palackkal mi történik már a tuning ravaszommal. Picit nyomom, picit jön a gáz, nem kapcsol a kapcsoló.
    Eddig isteni, aztán erősebben húzom akkor kapcsol a kapcsoló, de a gáz nem jobban jön, hanem eláll. :W
    Az ujjam leszakad úgy kell nyomni és akkor egy ponton elkezd ömleni a gáz.
    Arra jutottam, hogy a szelepen belül is van probléma, ha a dugattyú ferdén áll. Belül sem a jó pontot nyomja a dugattyú vége, tehát így ferdén sem nyomhatja a ravasz.
    Újabb elemmel kellett kiegészítenem a ravasz tuningot.
    Hilti szalag egy darabja. :DDD
    Van a fém felületén a nyílhegy felett az a sötétebb pötty, ott ér össze a dugattyúval a ravasz.
    Érdemes visszanézned a korábbi képemen az eredeti állapotát a ravasznak, hogy mennyire nem látni rajta azt, hogy pont ott valamit, bármit majd nyomnia kell.
    Így viszont már, hogy a fém a fémmel találkozik, így végre csökkent annyit a súrlódási felület, hogy függőlegesen mozog a dugattyú.
    Egyébként azért ennyire gány, azért nem lehet pl. egy alátét a furat körül, ami kinézne valahogy, mert a rugót fogadó furat jobb oldalára nem kerülhet a fémből.
    Azért nem, mert a ravasz végéből még el is kellett vennem műanyagot, mert ferdén áll lenyomott állapotban ugye és ez onnan, hogy már nem hajlik el az egész a lakk merevítése miatt már ez probléma, mert úgy felüt(ne) a vége, hogy nem is nyomná meg a mikrokapcsolót.
    Szóval valami megdöbbentő szinten alkalmatlan ez a ravasz ennek a dugattyúnak az adekvát működtetésére.
    Most már tényleg kihozta belőlem a „csakazértis” jellegű elhatározást, hogy meggányolom ezt a fost, de ez valami egészen hihetetlen, hogy pont ez az a pisztoly, amit több CO2-re ajánlott típusra felszerelnek.

Új hozzászólás Aktív témák