Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Ez fájó de valós , több ilyen példát is fel tudnák sorolni , hogy megveszed az új dolgot , és rá jössz , hogy ez így nem jó , és akkor jön a fúrás faragás , alakítás , eszelés , de ezt nem mindenki tudja , ezért jók ezek a fórumok , topik !
Led-es hűtőszekrény világítás, villog , tönkre ment , Google , meg is lett 6800 Ft , közbe be jön Aliexpreszről is a hirdetés , na, na mondom itt hármat veszek 3800 Ft -ért , jó vissza jelzések , ehhez a típushoz való , megrendeltem hármat , ha lúd legyen kövér meg is jöttek a múlt héten , minden fasza de az istenért nem pattan be a helyére, nem is látod , nem is férsz oda , meg rajta van az a réz csöves hőfok szabájzó is , nagy nehezen rá jövök , hogy egy nagy kocka sárga alkatrész fél centivel aráb van az új alkatrészen ,és az nem engedi be , a merev műanyag házba Egy kis eszelés és be nyúltam a cinezővel , és csináltam neki hejet , és tökéletes lett , de ezt nem mindenki tudja megcsinálni !
Itt látszik a sárga alkatrész amiről írtam !
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával