- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
makos0078 #2734 üzenetére
A pisztoly után és a kábel végénél a kábelkötözők együttesen már fogják annyira, hogy a gépig nem csavarodik a bowdenház. Onnan tudom, hogy a szelep kibontásakor is így "rugóként" viselkedett, pedig annak az új munkakábelnek nem volt a végén gép, amiből kibontottam.
Az új szeleppel nem ereszt (kop-kop) győzelem. Viszont maradt a régi gondom vele, ahogy teszteltem ismét megállapítottam, hogy a mikrokapcsoló előrébb van, mint a szelep. Így előbb kezdi tolni a huzalt, mint nyitni a gázt, ha nem a ravasz végét nyomom meg.
Ezt viszont a vastag kesztyűben nem érzem eléggé és emiatt a vége, hogy izomból húzom a ravasz közepét.
Az is lehet, hogy én nyomtam szét ezzel az első szelepben a membránt. Szóval kell egy vékonyabb kesztyű a jobb kezemre, amiben érzem a ravaszt és ez bosszantó, mert amúgy tök jó ez a kesztyű.
Semmi szükségem nem lenne másikra.Tervezői butaság, hogy a mikrokapcsolót meg lehet úgy nyomni, hogy a szelep nem vagy csak alig nyílt ki. A ravasz forgáspontjához közelebb kéne legyen a gáz, hogy mire a mikrokapcsolóhoz ér a ravasz műanyagja és ívet gyújt addigra már tuti nyomja a szelepet és kapjon elég védőgázt.
Ha lesz valaki aki mutat más féle pisztolyt szétszedve majd kiderül csereszavatos e más típussal, de lehet olcsóbb egy pár vékony kesztyű, mint a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen okostelefont vegyek?
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest