Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Valami fogalmam nekem is van az elektronikához, én belenéznék, mert ha csak valami egyszerűen orvosolható dolog, akkor időben meg macerában még mindig beljebb vagyok. De csak úgy csináld, hogy ne látszódjon, hogy szétkaptad. Esetleg kövesd a pisztoly kapcsoló kábelét, 2 db vékony ér lesz, valahol rádugva a panelre. Ja, elég valószínű, hogy az összes elektromos csati pirossal le lesz lakkozva, azaz meglátszik, ha hozzányúltál.
Nem tudom, mi a helyzet a garos ügyintézéssel, országos szervizhálózat itt nincs, ha jól tudom.
Esetleg videózd le a hibát, küldd el nekik, aztán kérj egy új gépet enyhén felháborodva. Ha most vetted, akkor valószínűleg egyébként is jogod van hozzá.
Érdekességképpen megírhatod, hogy ment a garos ügyintézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest