Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Na, a kis lánghegesztő gép (R-Oxymat 40 L) ki lett lőve, most válaszoltak e-mailemre a Rothenbergeresek és azt mondták, hogy a mostani Roxy készülékekből csak a fúvókákat, a pisztolyt és talán a propán palackot lehet hozzá használni, az O2 palackokat nem. Sajnálom, jó áron lett volna. (Amúgy is keresztbe tett kicsit nekem hogy az ISKRA gép netto áron annyi amennyire számítottam)
Amúgy még CD ügyben azt is lehet hogy én egyedül bevállalom, megrendelem, ha esküt tesztek rá, hogy egy közösen kialkudott áron rendeltek tőlem biztonsági másolatot.... (különben valami 852 oldalas az iromány és nagyon jó híre van, szóval érdemes akit egy kicsit is érdekel a hegesztés)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs