Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Az a baj F1DO, hogy úgy érzem nem igazán döntötted el, hogy mit is akarsz hegeszteni/venni.
Mert ez a kis ''zsebhegesztő'' (ez nem leminősítés, csak a méretére utalok), és a MIG hegesztő között ég és föld a különbség, és mindegyik másra jó. Nem igazán lehet az egyiket a másikkal kiváltani. Bár a fajlagos költsége (a ''palackcsere'')szerintem sokszorosa az elfogadhatónak.
Tudom, a legjobb lenne mindkettő.
Szerintem én is tudnám használni valamire. Sőt még néha visszasírom a régi lánghegesztő cuccokat, mert van amihez az lenne a legjobb, mert azzal pl lehet kovácsolni is, vagy csak szimplán melegíteni.
Kár, hogy minden ilyen drága.
-
VW
aktív tag
sikerűlt megvenned a co hegesztőt? én beszéltem a belinkelt hírdetővel,igaz én nagyobb teljesítményűt kérdeztem,de azt mondta annyiért elvihető ami a hírdetésben szerepel.
A kis co-ra meg áfát kér?
nem adja 66K-ért?
csütőrtökön megyek megnézni a hegesztőket a manushoz,lehet veszek egyet
a Hegesztési zsebkönyvel mi újság van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem én is tudnám használni valamire. Sőt még néha visszasírom a régi lánghegesztő cuccokat, mert van amihez az lenne a legjobb, mert azzal pl lehet kovácsolni is, vagy csak szimplán melegíteni.
nem adja 66K-ért?