- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
lenne egy elméleti kérdésem. a hegesztés nekem sajnos must have feladat, nem is vagyok benne nagyon ügyes és a technikai hátterem is hiányzik, ezért lehetséges, hogy butaságot kérdezek. pálcás gépem van, pár hete hegesztettem vele egy oszlopot (gázcsőből van, minden telken van szinte egy földben, semmi extra) egészen korrekt lett. most a kertkapuból kellett levágjak egy kicsit, de akármit csinálok nem indul meg a varrat. a fém teljesen tiszta, 0,5 - 1mm hiányt kellene átfogni, de egészen egyszerűen semmi sem történik. letapad a szál a fémen, 2mm pálca, tegnap vettem, 80 amper, de ezzel sem haladok. nekem a fém gyanús kicsit, nagyon kemény, önfúró csavart próbáltam belehajtani, hogy legalább vissza tudjam tenni a szerkezetet éjszakára, de azt is megeszi... létezhet olyan háztartásban használt régi fém, ami speciális hegesztőt igényelhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen okostelefont vegyek?
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest