Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
lenne egy elméleti kérdésem. a hegesztés nekem sajnos must have feladat, nem is vagyok benne nagyon ügyes és a technikai hátterem is hiányzik, ezért lehetséges, hogy butaságot kérdezek. pálcás gépem van, pár hete hegesztettem vele egy oszlopot (gázcsőből van, minden telken van szinte egy földben, semmi extra) egészen korrekt lett. most a kertkapuból kellett levágjak egy kicsit, de akármit csinálok nem indul meg a varrat. a fém teljesen tiszta, 0,5 - 1mm hiányt kellene átfogni, de egészen egyszerűen semmi sem történik. letapad a szál a fémen, 2mm pálca, tegnap vettem, 80 amper, de ezzel sem haladok. nekem a fém gyanús kicsit, nagyon kemény, önfúró csavart próbáltam belehajtani, hogy legalább vissza tudjam tenni a szerkezetet éjszakára, de azt is megeszi... létezhet olyan háztartásban használt régi fém, ami speciális hegesztőt igényelhet?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER