Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz
Gyöször
üzenetére
Nálam a 4,7 m3-es 200 bar-os corgon 2db. 5kg-os huzalhoz elég. Ráadásul rövid varratokat készítek, max 5 centi, és minden hegesztés után még a gázt is leengedem a reduktorból. Nálam kinti, udvari hegesztés van csak, és 11-12 liter/percre van állítva a reduktor. 3-4-5 mm-es anyagokat hegesztek. Nyilván vékonyabb anyagoknál, sok pontozgatásnál több gáz fogy. Porbelest próbáltam, de nekem az nem jött be. CO-2 vel meg nem is hegesztettem, pedig csak rá kellene kötni a gépre. Eddig lusta voltam kipróbálni. Nekem több reduktorom van. CO menetes (W21,8), és G 1/2 menetes is. A Messer-es corgon palackhoz G 1/2 -es reduktor kell, a kínai corgon palackhoz meg a W 21,8-as CO menetű. Csináltattam palackmenet átalakítót is [kép]. Úgyhogy tudom variálni a reduktorokat.
Érdemes a reduktorod beállítását átfolyásmérővel ellenőrizned, amit a gázterelőre kell tenni. Ilyenre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest