- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.apagyi
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #552 üzenetére
Erre gondoltam: 43. oldal, utolsó megjegyzés
Most nincs HDMI itthon, mert kicseréltem DVI-HDMI-re a boltban, de majd kérek kölcsön és megmutatom.
A telefonba azt mondták, hogy a HDMI "rossz jelet küld" de ha DVI-re kötöm menni fog. Hát az épp megy, de így se elérhető a levágás nélküli mód (már ha ez azt jelenti, ennél közelebbit nem találtam), csak egyszerűen nincs ilyen gond.
Egyébként az is érdekes, hogy ha megnézed a galériát a hivatalos oldalon, a hátsó képen van DVI csatlakozó, meg 2 HDMI (ezt a jellemzőknél is írják). Nos ezen itt nincs, csak 1 HDMI, és a DVI-vel is csak így lehet összekötni (HDMI-DVI, vagy átalakító). Meg van 2 scart is, nekem csak egy. Ugyan az a modell természetesen.
A manualban vannak szavak, amiket nem fordítottak, értelmetlen mondatok, meg egymás alatt ugyan az 2x leírva, csak látszik, hogy nem sok időt szántak rá. Nem néztem össze az angollal. A linkeltre gondolok.
Másik monitort is akkor tudok ha lesz HDMI kábel (1 DVI port van a gépen, most ugye foglalt, és a régi monitoron csak az van).
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest